הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם חלבונים

• פותח/ת השרשור vamp
  • פורסם בתאריך

vamp

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
שלום אני די חדש בכל העניין הזה (של אבקות חלבון ) המליצו לי לקחת התייעצתי אם דיאטניות ועם מאמנים מאמנים אומרים שזה יכול לעזור ( דרך אגב כרגע על קביים כבר זמן רב ולאחרונה התחלתי לקחת אימונים ברצינות שזה מה שאני יכול לעשות זה אימונים על מכשירים שיש בחוץ למי שמכיר ועושה שם שעה וחצי אימון שכולל שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ועוד תרגילים למניהים שאפשרי לעשות עם רגל אחת )
עכשיו השאלה שלי קודם כל האם זה באמת יכול לעזור לי לבנות שריר ולהתחטב ? דבר שני אמרו לי שאחרי כמה זמן שאני לוקח את זה(אבקת חלבונים שקניתי נקראת פרו סטאר 100 אחוז סוג whey) וברגע שאני מפסיק זה מעלה חזרה את כל מה שירדתי והשריר נהפך לשומן או משהו כזה ובמהירות האם זה נכון ?
אשמח גם להמלצות לאימון (במצב שלי ) אם יש למישהו רעיונות תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע 😃
אך עדיין לא זה לא ענה לגמרי על השאלה שלי אם ברגע שאני מפסיק לקחת את זה וממשיך להתאמן או לא האם זה מחזיר לי את השומן חזרה מהר יותר?
רשום באחת הכתובת שזה מיתוס אבל האם יש לזה מחקרים שמראים אם זה נכון או לא נכון?

אתה יכול להפוך ברזל לזהב? לא! ככה אתה לא יכול להפוך שריר לשומן! אלו שני חומרים שונים לגמרי , גם אחרי שתפסיק להתאמן השריר יירד אבל זה לא אומר שתעלה באחוזי שומן או לא, אתה יכול להיות עם אותו אחוז שומן אבל פשוט עם פחות מסת שריר בגלל שהוא לא מקבל שום גירוי
אגב כל מה שכתוב בפורטל הוא עם רפנרסים בתחתית העמוד

• פותח/ת השרשור
אממ אז איך עם סטרואידים ברגע שאתה מפסיק לקחת זה באמת משפיע על הגוף בצורה רעה ביותר ולגבי הרפרנסים מה שכתוב בכתבות לגבי זה ספצפיפית אין כל כך רפרנס לזה ולכן שאלתי שוב לגבי זה
ואם יש לך מחקר כל שהוא על זה אני אשמח לקרוא 😃
ואחי מה שהשאלה שלי זה האם כשאתה מפסיק לקחת אבקת חלבונים האם בגלל זה יכול להיות בעיה? (עליית שומן) יש הרבה שאומרים לי שאם אני לוקח צריך לקחת את זה כל החיים כי אם אני יפסיק אני יעלה את כל מה שהורדתי (אחוזי שומן)

מי שאמר לך את זה אידיוט.

אחי מה שהשאלה שלי זה האם כשאתה מפסיק לקחת אבקת חלבונים האם בגלל זה יכול להיות בעיה?
אבקת חלבון כשמה כן היא: אבקה של (בעיקר) חלבון. כשאתה שותה סקופ שיש בו 25 גר" חלבון, זה ממש כאילו אכלת חזה עוף במשקל 100 גרם (מבחינת החלבונים). מהעובדה הפשוטה הזאת נגזרת התשובה לכל השאלות שלך, או, לחילופין נגזרות שאלות דומות: אם אני אוכל חזה עוף אני אצטרך לאכול אותו כל החיים, כי אחרת השרירים שלי יהפכו לשומן?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בהחלט עזר תודה 😃
ולגבי זה שאומרים שזה לא בריא לכבד או לקיבה ושזה יכול לגרום נזק האם זה נכון? (כי יש פרופסורים שאומרים שכן יש כאלו שאומרים שלא )

זה בהחלט עזר תודה 😃
ולגבי זה שאומרים שזה לא בריא לכבד או לקיבה ושזה יכול לגרום נזק האם זה נכון? (כי יש פרופסורים שאומרים שכן יש כאלו שאומרים שלא )
לא זה לא נכון , כתוב על זה גם בפורטל

זה בהחלט עזר תודה 😃
אלה שאומרים שזה מזיק ככל הנראה לא יודעים במה מדובר, ומבלבלים בין אבקת חלבון לבין כל מיני תוספים, או שהם יודעים משהו שאני לא יודע (קורה) בקשר לתהליך הייצור של אבקות החלבון. תיאורטית ייתכן שבתהליך החלפת היונים, שהוא חלק מתהליך הייצור של האבקה, נגרמים שינויים בחלק מחומצות האמינו, וייתכן - שוב, תיאורטית - שהשינויים האלה עלולים להזיק. כאמור, למיטב ידיעתי זה חסר שחר כך שהאפשרות הראשונה סבירה הרבה יותר. מליוני אנשים בכל העולם צורכים אבקות חלבון ומן הסתם כל פגם אמיתי כבר היה ידוע ומפורסם במציאות בה אפילו חלב טבעי זוכה למאות אתרים של "חלב הוא רעל".

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם על כל העזרה עזרתם לי מאוד :D
ובנוגע לחלב לפי מה שאני יודע הוא באמת לא כזה בריא כמו שאומרים לפי מחקרים וכל מיני

Back
למעלה תחתית