הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי החיטוב

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
אני כבר שבועיים וחצי בחיטוב , שבוע הייתי על 2000 קלוריות וירדתי חצי קילו (גרעון קטן מאוד) ועכשיו נכנסתי לגרעון של 450 קלוריות שבו אני שבוע וחצי .

אני על 1750 קלוריות והגרעון כרגע הוא בין 300-450 קלוריות כל יום אז יש לי 2 שאלות.

1.האם אני צריך לעשות העמסה ביום שבת כאשר יעברו 14 ימיים או שלא כדי ? במידה וכן ,אני לא על דל פחמימה העמסה צריכה להיות לפי הכללים של העמסת פחמימות או העיקר להיות ב+קלורי של 500-1000 קלוריות ?

2. האם אפשר לדחות את העמסה ל15 ימיים שיצא כבר על ארוחת החג ?

3.קצת קשה לי לא לאכול הרבה אז אני שותה הרבה משקאות דיאט זה בסדר ? (1.5-3ליטר) ביום זה הרבה....וגם לא כולל האבקת חלבון אמרו לי שאני יכול לקבל סרטן עם הכמויות האלה .

נערך לאחרונה:
אני כבר שבועיים וחצי בחיטוב , שבוע הייתי על 2000 קלוריות וירדתי חצי קילו (גרעון קטן מאוד) ועכשיו נכנסתי לגרעון של 450 קלוריות שבו אני שבוע וחצי .

אני על 1750 קלוריות והגרעון כרגע הוא בין 300-450 קלוריות כל יום אז יש לי 2 שאלות.

1.האם אני צריך לעשות העמסה ביום שבת כאשר יעברו 14 ימיים או שלא כדי ? במידה וכן ,אני לא על דל פחמימה העמסה צריכה להיות לפי הכללים של העמסת פחמימות או העיקר להיות ב+קלורי של 500-1000 קלוריות ?

2. האם אפשר לדחות את העמסה ל15 ימיים שיצא כבר על ארוחת החג ?

3.קצת קשה לי לא לאכול הרבה אז אני שותה הרבה משקאות דיאט זה בסדר ? (1.5-3ליטר) ביום זה הרבה....וגם לא כולל האבקת חלבון אמרו לי שאני יכול לקבל סרטן עם הכמויות האלה .

1.במאמר בפורטל ממליצים העמסה כול 10-14 ימים,אבל הם גם ממליצים על גירעון יותר גדול אז עוד יום או יומים של דחייה,לא ישנו כלום.
אתה יכול לחכות גם 15 ימים,וזה לא משנה אם אתה על דל פחמימה או בגירעון ממשהו אחר,עצם זה שאתה בגירעון אתה צריך להעשות העמסה.
3.לא ידוע לי שזה מסרטן,מה שכן חבל על השיניים שלך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אותי זה משביע מאוד , אני שותה דיאט ספירט ואין בזה צבעי מאכל .....
אז אם הבנתי נכון אני יכול לעשות העמסה ,
במידה ואני אוכל 1000קלוריות מעל התחזוקה זה בסדר ? והאם זה צריך להיות העמסת פחמימות לפי הנהלים או פשוט 1000 מעל התחזוקה שיכול לבוא משומן ?

כן כמו כל העמסת פחמימות.....בקשר למשקאות דיאט זה בריא אני אישית לא ממליץ אבל אם אתה ממש לא יכול בלי זה אז אין מה לעשות בקשר לסרטן שזה גורם שמעתי לא מעט פעמים על זה ואין לי מושג מה נכון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית