עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר עוגה? ואין שום בעיה לאכול חלבון מהחי וגם חלבון מהצומח, ולהחשיב את שניהם.אוקיי אחי קח רק חלבון מעוגה וקצת דגים אני בטוח שתעלה רק מאסה מהחלבון שיש מהעוגה
מה הקשר טבעוני ?מה הקשר עוגה? ואין שום בעיה לאכול חלבון מהחי וגם חלבון מהצומח, ולהחשיב את שניהם.
ואם אתה משלב דגנים+קטניות אז לא צריכה לך בעיה כל שהיא.
ולא, אני לא טבעוני.
ממה עוגה עשויה בעיקר? מחלב..מה הקשר טבעוני ?
אפשר לשלב אבל לפי דעתי לא מחשבים למיכסה אלא בתור בונוס
הבאתי את העוגה בתור דוגמא למקור לא מהחי שיש בו חלבון
יש עוגות שלא ואם אתה רוצה דוגמא אחרת ביסליממה עוגה עשויה בעיקר? מחלב..
שוב חומצת אימנו שונההנה דוגמא טובה יותר: אורז+בוטנים ולא חסר שום דבר
נראה לי שאתה לא יודע על מה אתה מדברשוב חומצת אימנו שונה
ניראה שאנחנו נסכים ללא להסכים אבל איך שאתה רוצה בן אדם תהנה מ160 גרם חלבון ביסלי שלךנראה לי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר
במקום לקשקש פה עדיף לך להתחיל לקרוא קצת ולהבין איך וממה חלבון מורכבניראה שאנחנו נסכים ללא להסכים אבל איך שאתה רוצה בן אדם תהנה מ160 גרם חלבון ביסלי שלך
במקום לקשקש פה עדיף לך להתחיל לקרוא קצת ולהבין איך וממה חלבון מורכב
אל תדבר שטויות שני הדברים האלה לא נחשבים חלבון מלא ! אל תטעה משתמשים פה! וכן יש כאלה הרבה שנוהגים לא להחשיב את החלבון הלא מלא בתפריטהנה דוגמא טובה יותר: אורז+בוטנים ולא חסר שום דבר
בכל אחד מהם חסרה רק חומצת אמינו אחת (בכל אחד מהם זאת חומצה אחרת) שגוף האדם לא יכול לסנטז בעצמו, אז הם משלימים אחד את השניאל תדבר שטויות שני הדברים האלה לא נחשבים חלבון מלא ! אל תטעה משתמשים פה! וכן יש כאלה הרבה שנוהגים לא להחשיב את החלבון הלא מלא בתפריט
לפי העברית שלך לא מלאו לך 13אני עברתי את הקורס וקראתי את כול המאמרים האלו לפניי שאפילו עמד לך אז קצת שקט תאמין לי שאני יודע