עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן יש הבדל רב אין חומצת אמינו אז יותר חלבון פח
אם אתה ממשיך להיות צימחוני אני מציע לוותר על פיתוח גוף
ביצים וחלב זה חלבון מהחיחלבון בלי חומצות אמינו? באמת?
אם אתה אוכל גם מוצרי חלב וביצים אז זה בסדר
יש איזשהו מאמר לגבי זה?כן יש הבדל רב אין חומצת אמינו אז יותר חלבון פח
אם אתה ממשיך להיות צימחוני אני מציע לוותר על פיתוח גוף
ביצים וחלב זה חלבון מהחי
השאלה של הנושא היא חלבון מחי נגד חלבון צמחי
חלבון מחי המלא הנחשב סוף סיפור
http://www.kilogram.co.il/1543/%D7%9E%D7%94%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9F/יש איזשהו מאמר לגבי זה?
ומה לגבי תוספים?אם אני נוטל חומצות אמינו כתוסף עדיין יהיה הבדל?
לגבי סייטן זה חלבון חיטה
אבל הוא מדבר על תזונה צמחונית ולא טבעונית אז אני מניח שהוא אוכל מוצרי חלב וביצים, וכן אפשר לפתח גוף בלי בשר
http://www.kilogram.co.il/1543/%D7%9E%D7%94%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9F/
זה היה הרבה יותר קשה תחשוב שהוא צריך לשתות 2 ליטר חלב פלוס 2 קוטג' פלוס 100 גרם גבינה צהובה
וזה בהנחה שהוא שחיף ששקול 60 קילו ועוד הוא יצתרך לעלות בתאם למישקל זה לא אפשרי זה פשוט לא ריאלי
זה קצת מוזר שב100 גרם חלבון יש רק 25 גרם חלבון;maeqקודם כל, להגיע לערכים זה אפשרי וריאלי לחלוטין. אני מגיע לערכים הסופיים בלי שום בעיה (שוקל 75) ב100 ג' של סייטן(חלבון חיטה) יש 25 ג' חלבון.
בנוגע למאמר דיברו שם יותר על חלבון מהיר ואיטי, לא פירטו כל כך על הסויה.
לבחור ששאל למה עברתי לתזונה צמחונית אז בגלל מוסריות, אבל זה לא הנושא כאן
אין עוד יותר מידע על זה?
קודם כל, להגיע לערכים זה אפשרי וריאלי לחלוטין. אני מגיע לערכים הסופיים בלי שום בעיה (שוקל 75) ב100 ג' של סייטן(חלבון חיטה) יש 25 ג' חלבון.
אין עוד יותר מידע על זה?
קודם כל, להגיע לערכים זה אפשרי וריאלי לחלוטין. אני מגיע לערכים הסופיים בלי שום בעיה (שוקל 75) ב100 ג' של סייטן(חלבון חיטה) יש 25 ג' חלבון.
אין עוד יותר מידע על זה?
מאיפה הבאת את זה? בטח שמחשיבים. רק צריך להקפיד שמגוונים ולא חסרות חומצות אמינו שהגוף לא מסוגל לייצר בעצמוhttp://www.google.co.il/search?hl=i....0.0.125.125.0j1.1.0...0.0...1c.2.UhEMet1zC14
כך אני לא גוגל ושוב אתה מחשיב חלבון לא מלא
אני יסביר לך בצורה יותר טובה
תיסכל על טבלת הקלוריות בבבסילי או בבמבה של יש גם שם חלבון אבל זה לא מלא אז לא מחשיבים
מאיפה הבאת את זה? בטח שמחשיבים. רק צריך להקפיד שמגוונים ולא חסרות חומצות אמינו שהגוף לא מסוגל לייצר בעצמו
מה?אוקיי אחי קח רק חלבון מעוגה וקצת דגים אני בטוח שתעלה רק מאסה מהחלבון שיש מהעוגה
אני מסביר לך את הגיון בשיטה שלך
קודם כל מה זה "תעלה רק מסה"?אני מסביר לך את הגיון בשיטה שלך
החלבון מהצומח מורכב מחומצות אמינו שונות מאשר החלבון מהחי (באופן גס)
יש מספר סוגים של חומצות אמינו שאתה לא יכול לצרוך בחלבון מהצומח ולכן אתה צריך גם לאכול חלבון מהחי (מוצרי חלב וביצים)