הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 11-12%שומן AND COUNTING...

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
פרטים:בן 30 ,1.74,84ק"ג. מכניס 1700-1800קל' יומי.עד 30ג' פחמימה.שומן בד"כ עד 90ג',השאר חלבון.מעמיס בימי א'(די מלוכלך!)שואף לרדת ל8%שומן עד סוף נוב'(איך ?איך?איך?).
מה בתפריט:2אימוני כוח (5*5)אחד מהם ביום ההעמסה עצמו.
5-6אימוני אירובי,בד"כ אינטרוולים פעם בשבוע והשאר זה אירובי רגוע בבוקר עם תיסוף של יהומבין(הליכה בשיפוע,אליפטי,אופניים).
המלצות ודיעות בבקשה.

• פותח/ת השרשור
א.אשמח לשמוע טיפים איך לרדת לאחוז שומן חד ספרתי 8-9..להגדיל גירעון?יותר מפרוטוקול 1-2(משתמש ביהומיבין)ופרוטוקל 3-4 לא אצליח יותר מפעם בשבוע.
ב.מצליח לשמור יפה יחסית על מאסת שריר ומשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
למה זה יותר מידי אירובי במבה?זה לפי הפרוטוקולים 1-2,כתוב שאפשר לעשות כל יום והם גם לא ממש עצימים..

תנסה ULTIMATE DIET 2
יש את זה בקילוגרם...
זה בנוי לא.ש יותר נמוכים מ15% נראה לי זה יעבוד טוב זה מתוכנן בצורה טובה... חבר ניסה ומאוד התלהב ממנה.

מניסיון שלי ושל עוד אנשים זו דיאטה דיי למזוכיסטים והאימונים בכלל שואה...
כמובן שהגיוני שהוא התלהב מהתוצאות כי היא אכן מניבה תוצאות אבל עדיין לא כדי להתלהב לעומת רמת הסבל בה

• פותח/ת השרשור
ניסיתי שנה שעברה UD2,מעדיף יותר בסיגנון AD.
הייתי שמח לשמוע מSWEETBAMBA,למה לדעתך אני עושה יותר מידי אירובי כשמאמר רשום שפרוטוקולים 1-2 אפשר לעשות גם כל יום?זה בגלל הגירעון הגדול שנמצא בו?
אם אני מכניס לא יותר מ30ג' פחמימה,אפשר לעשות העמסה כל 6-7 ימים?

לפרוטוקול 1 לא צריך יהימבין.

ככל שיורדים בא.ש נמוך יותר לכיוון ה10 ומתחת קשה יותר.

יותר מדי אירובי - למעשה חוץ מפרוטוקולים אתה לא בהכרח חייב לעשות אירובי בחיטוב. אפשר גם לאכול פחות.

מה שממש חשוב זה להתאמן עצים ככל שאפשר מבלי לגרום לפציעה. (הגדרה קצת לא ברורה)

נ.ב. גם פרוטוקולים זה בגדר רשות. מה שבגדר חובה אילו אימונים עצימים

ניסיתי שנה שעברה UD2,מעדיף יותר בסיגנון AD.
הייתי שמח לשמוע מSWEETBAMBA,למה לדעתך אני עושה יותר מידי אירובי כשמאמר רשום שפרוטוקולים 1-2 אפשר לעשות גם כל יום?זה בגלל הגירעון הגדול שנמצא בו?
אם אני מכניס לא יותר מ30ג' פחמימה,אפשר לעשות העמסה כל 6-7 ימים?
מה זה AD?

• פותח/ת השרשור
שמח לראות אותך בין המגיבים מונלייט.
הבנתי שאת פרוטוקולים 1-2 אפשר לעשות יום יום והם לא ממש עצימים גם ככה,אתה חושב ש5-6פעמים בשבוע זה יותר מידי?
אני נמצא על 1700 קל' ועושה 2 אימוני כוח בעצימות גבוהה מאד.
אולי צריך להיות רגוע יותר בהעמסות.
אשמח להתייחסות נוספת ממך.

אגב,2שאלות נוספות ברשותך:
1.מלבד אימונים כבדים(כמה פעמים בשבוע?)עשית אימוני ריקון/קרוספיט באופן קבוע?
2.תחת 'תקציב' הקלוריות שקבעתי לעצמי וכל עוד מקפיד על כמות נאותה של חלבון,יש דבר כזה לאכול יותר מידי שומן,נניח מעל 90ג'?
תודה:193ek:.

שמח לראות אותך בין המגיבים מונלייט.
הבנתי שאת פרוטוקולים 1-2 אפשר לעשות יום יום והם לא ממש עצימים גם ככה,אתה חושב ש5-6פעמים בשבוע זה יותר מידי?
אני נמצא על 1700 קל' ועושה 2 אימוני כוח בעצימות גבוהה מאד.
אולי צריך להיות רגוע יותר בהעמסות.
אשמח להתייחסות נוספת ממך.

אגב,2שאלות נוספות ברשותך:
1.מלבד אימונים כבדים(כמה פעמים בשבוע?)עשית אימוני ריקון/קרוספיט באופן קבוע?
2.תחת 'תקציב' הקלוריות שקבעתי לעצמי וכל עוד מקפיד על כמות נאותה של חלבון,יש דבר כזה לאכול יותר מידי שומן,נניח מעל 90ג'?
תודה:193ek:.
1.בAD לא חובה לעשות
2.הכל תלוי במה נכנס לך בערכים..90 זה לא יותר מידי בכל אופן

נו אז גם UD זה ANABOLIC DIED.... כאילו אתה מעדיף לעשות משהו יותר בסגנון של AD במקום UD2 למרות שUD2 היא גם AD!?!?
או שלא הבנתי נכון או שאין הגיון בדבריך...

בשבוע ביצעתי 3 עד 4 אימונים עצמים.

ביצעתי אירובי כחלק מפרוטוקול 1. שהיתרון הגדול שלו הוא בכך שהפגיעה באימוני הכוח היא קטנה יותר בהשוואה לאימון אינטרוולים.

חובה להקפיד קלורית לפי מאזן שקבעת לעצמך כאשר כמחצית הקלוריות לערך מגיעות משומן. פלוס מינוס

• פותח/ת השרשור
3-4 אימוני כוח גדול עליי..אולי אעשה 3 וזה כנראה רעיון טוב להמשיך בפרוטוקולים 1-2,התאוששות טובה יותר קלה.
אני אוכל לא יותר מ30ג' פחמימה,חושב שיש טעם לרדת מתחת ל1800קל'?היית מעמיס פעם בשבוע?
תודה.

כן הייתי מעמיס אחת לשבוע עם כמות כזאת של פחמימה.

כשיורדים לא.ש. נמוך מתחת ל10 הייתי נזהר לא לפתוח גרעון גבוה מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית