הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 11-12%שומן AND COUNTING...

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
פרטים:בן 30 ,1.74,84ק"ג. מכניס 1700-1800קל' יומי.עד 30ג' פחמימה.שומן בד"כ עד 90ג',השאר חלבון.מעמיס בימי א'(די מלוכלך!)שואף לרדת ל8%שומן עד סוף נוב'(איך ?איך?איך?).
מה בתפריט:2אימוני כוח (5*5)אחד מהם ביום ההעמסה עצמו.
5-6אימוני אירובי,בד"כ אינטרוולים פעם בשבוע והשאר זה אירובי רגוע בבוקר עם תיסוף של יהומבין(הליכה בשיפוע,אליפטי,אופניים).
המלצות ודיעות בבקשה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה שמגיב.חושב שזו הבעיה העיקרית שלי,גם גירעון גבוה וגם אירובי.
חישבתי שמוציא בערך 2600קל' ביום ומכניס כ1700-1800..כנראה זה בשילוב עם אירובי תוקע אותי.
כנראה אוריד עצימות של אירובי להליכה ממושכת או קצת שיפוע בהליכון ופחות פעמים בשבוע.
איך זה נשמע?צריך לשנות משהו בקלוריות?

כן תצא למאזן נייטרלי עם לפחות 100 גרם פחממה לשבוע ותחזור לדיאטה תאכל 1800 קלוריות העמסה אחת לשבוע ובלי יותר מדי אירובי...

• פותח/ת השרשור
למה אני צתריך לצאת לנייטרלי אם מעמיס פעם בשבוע?מה גם שרוצה לסיים חיטוב עד נובמבר אז לא מוצא טעם לצאת לנייטרלי.

הפסד שלך... בשלב מסוים גם העמסות זה לא מספיק וצריך FULL DIET BREAK שיכול רק לעזור לך ולעצור את התקיעה, מה גם שאם בכל זאת תבחר לצאת לנייטרלי לשבוע אני ממליץ לך לאחר מכן לעשות העמסות נקיות.

למה אני צתריך לצאת לנייטרלי אם מעמיס פעם בשבוע?מה גם שרוצה לסיים חיטוב עד נובמבר אז לא מוצא טעם לצאת לנייטרלי.
כי אתה לא מאמין איך זה יגרום לך לרדת במשקל אם אתה תקוע.

בשבוע ביצעתי 3 עד 4 אימונים עצמים.

ביצעתי אירובי כחלק מפרוטוקול 1. שהיתרון הגדול שלו הוא בכך שהפגיעה באימוני הכוח היא קטנה יותר בהשוואה לאימון אינטרוולים.

חובה להקפיד קלורית לפי מאזן שקבעת לעצמך כאשר כמחצית הקלוריות לערך מגיעות משומן. פלוס מינוס

איזה סוג של אימונים עצימים עשית?? מאוד מעניין לדעת

• פותח/ת השרשור
מניסיון,המדקאו/5*5 עובד מצוין בתקופת חיטוב,אימון קצר ולעניין.
לגבי יוהמיבין,אפשר לקחת ב3-4 ימים הראשונים של דל פחמימה וזהו?

אפשר, אבל אם לקחת אז לסגור שבועיים. לא כזה קריטי ועשוי לעזור במקרים של שומן עיקש.

לא הייתי נוגע בזה לפני 10 א.ש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית