הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח חזרות וסטים בשביל היפרטרופיה מקסימלית?

• פותח/ת השרשור OoOOO
  • פורסם בתאריך

OoOOO

משתמש מתחיל
172
1
נק' מוניטין:
6
172
1
אומרים ש1-5 זה כוח 5-10 היפרטרופיה ומעל סיבולת.. השאלה אם זה נכון ואם כן אז מה יותר אפקטיבי 5 6 7 8 9 או 10..

הכי טוב לשלב בין טווחי חזרות. אבל אין ברירה, זה צריך להיות עם נפח נורמלי בשביל לגדול ולא 5 סטים של 3 חזרות.
+1
השילוב שאני מצאתי לנכון הוא 2 אימוני כוח (נטו) ו3 אימוני היפטורופיה בשבוע את המטרות שלי זה משרת טוב

עליי עבד ממש טוב למשל , AB פשוט עם 4 אימונים בשבוע , בכל אימון 1-2 תרגילי בסיס בטווח 3X3-5 ושאר האימון (שהוא החלק הכיפי כמובן) תרגילי בסיס ובידוד עם נפח יותר גבוה (שילוב של תרגילי דאמבלים,מוטות) לטווח 6-10 . למרות שגם נעשתה עבודה אצלי עבור 10+ חזרות.
כמו שאמרו , שילוב.הכי טוב.

נראית מסורבלת משהו

התוצאות הכי טובות ראיתי בתכנית FBW. תרגיל בסיס 5-7 חזרות, תלוי אם אני יכול לעלות משקל או לא.
תרגיל עזר שני סטים מקסימום 12-15 חזרות.
כתפיים לא ממש עשיתי תרגיל עזר.
יד קדמית ואחורית לרוב כבר לא היה לי כוח בסוף האימון אבל עשיתי פעם 5 חזרות, פעם 12 לא ממש ייחסתי לזה חשיבות. שני סטים לכל "יד"

ראיתי תוצאות טובות גם בכוח וגם מבחינת עלייה במשקל גוף, בטניטה גם הייתה מגמת עליה בניגוד לתכנית AB שפעם עשיתי (המדריך בנה לי) שלא עליתי כמעט בכלל
והיא קצרה בסך הכל.

5 אימונים בשבוע? או שלא הבנתי נכון?

הבנת נכון מאוד זה מסתכם בקצת יותר אימונים אם מסתכלים על האירובי והמטאקון של הקרוספיט שאני מכניס שאני עושה כוח אני עושה שני אימונים ביום אחד קצר ואחד יותר ארוך הקצר זה מטאקון אלא אם אני עושה דדליפט שפה אני עושה רק אחד כי נורא קשה להתאושש ואני לא במאזן חיובי מטורף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית