הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך את העזרה שלכם בנוגע לסקוואט 😃

Igor1233

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
0
147
0
הי היום עשיתי את הסקווט הראשון שלי... לא היה אף אחד שיראה לי איך עושים ולמדתי נטו מסרטונים ומדריכים :/
תקנו אותי בבקשה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא שובר מקביל. נסה שוב וצלם מזווית יותר נורמלית.

• פותח/ת השרשור
אני אצלם מחר... מה זאת אומרת לא שובר מקביל?

קו מקביל זאת אומרת לרדת עם האגן מתחת לקו הברך?
אני ניסיתי לרדת קצתי וצר נמוך אבל הרגשתי שאני עומד לאבד שיווי משקל...
וחוץ מהקו מקביל הכל נראה בסדר?

ממה שאני רואה(בקושי) אתה צריך טיפה להרחיב את הפיסוק ולהפנות את קצות האצבעות החוצה בנוסף לזה שאתה לא שובר מקביל.

• פותח/ת השרשור
אהלן צילמתי סרטון נוסף זה נראה יותר טוב ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בגדול זה לא על הפנים
1. תוריד משקלים !! זה כבד לך. די עם האגו, פעם ראשונה שאתה תרגיל - רק עם מוט (רואים כי אתה מכופף קדימה גם בסוף התרגיל)
2. שוב פעם - תרגיל חדש, תבצע באימונים החדשים 15 חזרות כדי שתלמד את הטכניקה כמו שצריך

בגדול זה לא על הפנים
1. תוריד משקלים !! זה כבד לך. די עם האגו, פעם ראשונה שאתה תרגיל - רק עם מוט (רואים כי אתה מכופף קדימה גם בסוף התרגיל)
2. שוב פעם - תרגיל חדש, תבצע באימונים החדשים 15 חזרות כדי שתלמד את הטכניקה כמו שצריך

:nono: טכניקה לא לומדים עם 15 חזרות.

אהלן צילמתי סרטון נוסף זה נראה יותר טוב ?

זה יותר טוב, אבל אתה עדיין לא מוציא ברכיים לצדדים ולא מתיישב עד הסוף (וגם ההחזקה של הגב עדיין בעייתית). עוד קצת לשפר ויהיה סבבה.

מי אמר משקל כבד? אמרתי שלא עושים 15 חזרות בסט בשביל לתרגל טכניקה.

• פותח/ת השרשור
זה היה הסט האחרון והאימון היה לא משהו התחלתי מחזה ורק אז עשיתי רגליים... בגלל זה החזרה האחרונה היתה קצת קשה

זה מה שעושים כשלומדים טכניקה. אח"כ מעמיסים.

אני הייתי מעלה קצת חזרות (לא 5\6), אבל לא קריטי
עדיין המשקל שהוא עושה גבוה מדי

Back
למעלה תחתית