הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא בטוח שקשור לכאן אבל.. לקנות מכשירי כושר

EladJSR

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אז שלום.. עד היום הייתי מתאמן בבית [תוכלו לראות שבסביבות סיום החופש הגדול ביקשתי תפריט טוב] ואבא שלי עכשיו גם רוצה להתאמן.. הוא אמר לי שהוא היה הולך איתי למכון אבל הבעיה שאנחנו גרים בצד אחד של העיר והמכון בצד השני ככה שגם בנסיעה זה יוצא איזה רבע שעה עשרים דקות והליכה בכלל.. אז בקיצור יש לנו מתח וסתם איזה 2 משקולות של 3 קילו בבית עכשיו אבא שלי אמר שהוא רוצה לקנות מכשיר שקוראים לו MultiTrainer הוא אמר שזה מכשיר פונקציונלי שיש שמה הרבה אפשרויות למשקולות.. אז אני שואל אותכם,
האם מכשיר זה טוב?
איפה אני יוכל לקנות את המכשיר הזה בזול [לא יד2] אבל שהוא יהיה עדיין טוב? [לא הכי זול אלא הכי טוב בהכי זול שיש - מה שהכי משתלם כאילו]
ועוד שאלה.. האם כדאי גם לקנות מיתת משקולות ביחד עם ה MT? או שבאה איתו אופציה דומה?

תודה רבה.

אל תקנה mt זה הבזבוז כסף הכי גדול שראיתי בחיים שלי , אני קניתי בזמנו ב400 שקל ועד היום יושב לי בבית סתם לאחי הקטן שמתלהב , תוצאות יפות לא לרכב מממנו אתה צריך לקנות , כלוב,מוט אולימפי פלטות אולימפיות מיטת משקולות ואתה מסודר, יוצא יקר בהתחלה אבל אם אתה מתאמן לטווח ארוך יוצא הרבה יותר משתלם מחד״כ

• פותח/ת השרשור
אל תקנה mt זה הבזבוז כסף הכי גדול שראיתי בחיים שלי , אני קניתי בזמנו ב400 שקל ועד היום יושב לי בבית סתם לאחי הקטן שמתלהב , תוצאות יפות לא לרכב מממנו אתה צריך לקנות , כלוב,מוט אולימפי פלטות אולימפיות מיטת משקולות ואתה מסודר, יוצא יקר בהתחלה אבל אם אתה מתאמן לטווח ארוך יוצא הרבה יותר משתלם מחד״כ
תודה רבה. אם תוכל להביא לי קישור שמראה מה זה כל דבר אני אשמח כי חיפשתי ולא מצאתי משהו.. וגם איפה אפשר יהיה לקנות דרך האינטרנט או מקום שקרוב לי-ם אני אשמח מאוד [אני גר בבית שמש אבל קרוב לשמה לא נראה לי שאנשים ימכרו]

תודה

תחפש בגוגל מה הבעיה ? תכתוב מה שרשמי לך ותמצא
תכתוב כלוב משקולות חופשי
מוט אולימפי 2.20 ממטר
משקולות פלטות אולימפיות
מיטה ללחיצת חזה

נסיעה של 20 דקות ועוד הליכה בשביל להגיע למכון כושר, זה באמת אפשרי. אני לוקח אוטובוס ו-2 רכבות, לוקח לי 'קצת' יותר מ-20 דקות להגיע. זה יחסוך לך קניות של מכשירי כושר שעלולים להפוך לקולב.

• פותח/ת השרשור
נסיעה של 20 דקות ועוד הליכה בשביל להגיע למכון כושר, זה באמת אפשרי. אני לוקח אוטובוס ו-2 רכבות, לוקח לי 'קצת' יותר מ-20 דקות להגיע. זה יחסוך לך קניות של מכשירי כושר שעלולים להפוך לקולב.
כן אבל זה לא מה שאתה חושב.. אני יש לי גם לימודים אני מסיים בערך בשעה 16:00 ביום הכי מאוחר והבית ספר יחסית קרוב למכון כושר אז זה איזה רבע שעה עד שאני שמה.. אבל אחרי שאני מתאמן ודרך חזרה כבר יגיע לשעה מאוחרת ואני לא רוצה ששלוש ימים בשבוע אני ילך רק למכון ואז שאר היום יתבזבז.. אני גם רוצה ללכת אבל אין מה לעשות..

תחפש בגוגל מה הבעיה ? תכתוב מה שרשמי לך ותמצא
תכתוב כלוב משקולות חופשי
מוט אולימפי 2.20 ממטר
משקולות פלטות אולימפיות
מיטה ללחיצת חזה
אז לפי מה שהבנתי אני יקנה כאילו את הכלוב והמיטת משקולות [יש הבדל בין מיטה ללחיצת חזה למיטת משקולות לבין ספת כושר? עדיין לא הבנתי..] והמוט והפלטות אני בעצם ישתמש בהם גם לכלוב וגם למיטה נכון?

לי לוקח 3 דקות להגיע לחדר כושר ברכב שלי , יש לי מזל גדול 😃

• פותח/ת השרשור
לי לוקח 3 דקות להגיע לחדר כושר ברכב שלי , יש לי מזל גדול 😃
מזל גדול מאוד! יש לי שני חברים שהחדר כושר ממש חמש דקות הליכה מהבית שלהם אבל גם במצב הזה לא נעים לי לבוא אליהם כל פעם אחרי בית ספר כדי ללכת למכון.. בכל מקרה, אם למישהו יש עוד הצעות אתם מוזמנים!

כן, יש הבדל בין מיטת משקולות לספת משקולות (לא יודע אם בשם). תלך על מיטה עם תופסים למוט (בשביל הבנץ' פרס), אני הייתי ממליץ לך על מיטה שאפשר לעלות ולהוריד את התופסים הללו וככה גם לחסוך קניה של כלוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן, יש הבדל בין מיטת משקולות לספת משקולות (לא יודע אם בשם). תלך על מיטה עם תופסים למוט (בשביל הבנץ' פרס), אני הייתי ממליץ לך על מיטה שאפשר לעלות ולהוריד את התופסים הללו וככה גם לחסוך קניה של כלוב.
תודה אבל.. לא הבנתי כ"כ.. אתה יכול להביא לי תמונות? דרך אגב, בנץ' פרס = לחיצת חזה ?

חיובי , בנץ פרס הינו לחיצת חזה בעברית.

אני קניתי לא מזמן ספה עם 250 קילו משקולות מוט אולימפי ועוד מלא דברים כולל מולטי נריינר (עסקת חבילה לא היה בררה) וממש בזול ביד שניה.
אם יש לך אפשרות לקנות ספה ומין מעמד לחזה בנפרד זה הדבר הכי טוב ומומלץ מאודד על יד 2 חדש יעלה לך ממש הרבה.
אני עושה איתו גם סקוואט וגם חזה ויש לי גם 4 משקולות מתברגות שאיתם עושה עוד דברים.. וסך הכל עלה לי הכל 1800 כולל מוט W מתקן למתח ועוד הרבה דברים

Back
למעלה תחתית