הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Nick
  • פורסם בתאריך

Nick

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום העלתי תמונה תוכלו להגיד לי את האחוז שומן שלי?
picdww.jpg

אתה מיתאמן אחי? כי אתה רזה אבל ריבעים אין לך ביכלל..
ואני אומר 10-11 אחוז

• פותח/ת השרשור
מתאמן אבל על הבטן ממש בקטנה... האמת שיש לי קצת יותר ריבועים מזה פשוט בתמונה הזאת לא רואים.
כמה עבודת בטן לעשות כדי לשפר את זה?

ומה לעשות עכשיו מסה? כי בגלל שפעם הייתי דיי שמן אז עכשיו אני בסרטים שאני שמן ואני לא רוצה להשמין. אני מתאמן אבל לא אוכל ממש הרבה כי אני לא רוצה להשמין.

אז אם אתה לא אוכל הרבה אין טעם שתעשה מסה..
ואתה רציני שאתה שואל אם לעשות מסה או חיטוב?
אתה רזה רצח (גם אני בעצמי שחיף לא קטן חח:s59:) ואם אתה מפחד להשמין או ליסחף עם האוכל תעשה מסה נקייה.. וככה תעלה רק במסת שריר..
עריכה: ובקש לבן תעבוד 3 פעמים ככה 3 תרגילים 15 חזרות וזה מספיק..)

• פותח/ת השרשור
טוב קיצר אני יתחיל לעשות מסה... הבעיה היא שעוד מעט קיץ ואני לא רוצה להיות שמן בקיץ.
ושאלה בקשר למסה נקייה: אם במסה נקייה אני מגיע למאזן קלוריות חיובי ונגיד שאותם קלוריות שאני יכול להגיע במסה מלוכלכת, זה עדיין מעלה את מסת השריר בפחות? לא ממש נראה לי אני יכול להתמיד בתפריט מסודר ואני גם בטח לא אוכל קוואקר, אבל אני יכול לאכול הרבה דברים שהם לא ג'אנק פוד ולא ממתקים.
ועוד שאלה איזה תוספות (אבקות, גיינר וכו') מומלץ לי למסה?

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה:
אם אני רוצה להתחיל מסה ולעלות במשקל אז מה עדיף? קריאטין או גיינרים?

• פותח/ת השרשור
קראתי את זה כבר והבנתי בעיקרון גיינר זה למי שקשה לו לאכול... לי לא ממש קשה אז אני לא צריך את זה אבל אני כן רוצה לגדול כמה שיותר... אז אם אני עושה מסה להשתמש בקריאטין ובאבקות חלבון?
ואיזה קריאטין הכי טוב?
ואיזו אבקת חלבון הכי טובה?

נערך לאחרונה:
אבקת חלבון זה אבקת חלבון, אופטימום הכי מומלץ אבל יחסית יקר, יש חברות כמו ISS/Universal/Champion ועוד שהם פחות יקרות וגם טובות.
*תבנה קודם שלד של תפריט ותראה כמה חלבון אתה מכניס ביום מאוכל מוצק, אם אתה מגיע למה שאתה צריך, אין טעם באבקת חלבון.

קריאטין - לדעתי אל תתחיל עם קריאטין אם אתה מתאמן מתחיל, מהסיבה הפשוטה שאם תתחיל לאכול הרבה בשביל לגדול אתה תתחיל לעלות במשקל גוף ומשקלי עבודה בקצב מעולה, תתחיל להשתמש בקריאטין (מונוהיידרייט רגיל) אחרי חצי שנה+ אם תרגיש שאתה תקוע, זה יתן לך פוש.

בהצלחה :]

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיהיה לי קשה להגיע לכמות מאוד גדולה של חלבון רק מהאוכל, אבל אני אראה.
בקשר לקריאטין, ראיתי שזה עובד הכי טוב כשמתחילים אז לא עדיף להשתמש בזה מההתחלה? וחוצמזה, אם אני לוקח את זה בשיטת העמסה שזה חודש וחצי ואז חודש וחצי הפסקה וכך הלאה, אז אם אני אתקע אני אוכל לקבל את הפוש הזה בפעם הבאה שאני אתחיל לקחת את זה שוב, לא?
בכל מקרה, איזה סוג הכי מומלץ?

אני חושב שיהיה לי קשה להגיע לכמות מאוד גדולה של חלבון רק מהאוכל, אבל אני אראה.מה הבעיה להגיע ל140 גרם חלבון ביום? תכיען תפריט וכמובן שתחשיב גם את החלבות שבא מהלחם, פסטות, וכו ותראה איך בלי בעיה יש לך 140 גרם.אם בכל זאת קשה לך קח גם אבקת חלבון לפי הצורך.
בקשר לקריאטין, ראיתי שזה עובד הכי טוב כשמתחילים אז לא עדיף להשתמש בזה מההתחלה? וחוצמזה, אם אני לוקח את זה בשיטת העמסה שזה חודש וחצי ואז חודש וחצי הפסקה וכך הלאה, אז אם אני אתקע אני אוכל לקבל את הפוש הזה בפעם הבאה שאני אתחיל לקחת את זה שוב, לא?
בכל מקרה, איזה סוג הכי מומלץ?
אתה יכול להתחיל עם הקריאטין מההתחלה. תקרא את המאמרים שנתתי לך.הכל כתוב שם.
לא צריך העמסה בקריאטין, אמורים לקחת כל יום כפית וזהו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול להתחיל עם הקריאטין מההתחלה. תקרא את המאמרים שנתתי לך.הכל כתוב שם.
לא צריך העמסה בקריאטין, אמורים לקחת כל יום כפית וזהו.

באמת אין שום יתרון להעמסה? אם אני לוקח כמויות יותר גדולות בהתחלה אז זה לא נותן שיפור גדול יותר בזמן קצר?
ואף אחד עדיין לא ענה לי על השאלה הכי חשובה: איזה סוג של קריאטין הכי מומלץ?

באמת אין שום יתרון להעמסה? אם אני לוקח כמויות יותר גדולות בהתחלה אז זה לא נותן שיפור גדול יותר בזמן קצר?לא שידוע לי , חכה לתגובה של משה.
ואף אחד עדיין לא ענה לי על השאלה הכי חשובה: איזה סוג של קריאטין הכי מומלץ?
קריאטין מונוהייד.
שוב, תקרא את המאמר על התוספי תזונה.

לא מומלץ למי שמתחיל ישר לקחת את כול התוספי תזונה האלה..
תתחיל ליתאמן תיראה אם התפאיט שלך מתאים לכמה שאתה צריך ואז תתחיל לחשוב לכיוון הזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית