עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להתחיל עם הקריאטין מההתחלה. תקרא את המאמרים שנתתי לך.הכל כתוב שם.אני חושב שיהיה לי קשה להגיע לכמות מאוד גדולה של חלבון רק מהאוכל, אבל אני אראה.מה הבעיה להגיע ל140 גרם חלבון ביום? תכיען תפריט וכמובן שתחשיב גם את החלבות שבא מהלחם, פסטות, וכו ותראה איך בלי בעיה יש לך 140 גרם.אם בכל זאת קשה לך קח גם אבקת חלבון לפי הצורך.
בקשר לקריאטין, ראיתי שזה עובד הכי טוב כשמתחילים אז לא עדיף להשתמש בזה מההתחלה? וחוצמזה, אם אני לוקח את זה בשיטת העמסה שזה חודש וחצי ואז חודש וחצי הפסקה וכך הלאה, אז אם אני אתקע אני אוכל לקבל את הפוש הזה בפעם הבאה שאני אתחיל לקחת את זה שוב, לא?
בכל מקרה, איזה סוג הכי מומלץ?
אתה יכול להתחיל עם הקריאטין מההתחלה. תקרא את המאמרים שנתתי לך.הכל כתוב שם.
לא צריך העמסה בקריאטין, אמורים לקחת כל יום כפית וזהו.
קריאטין מונוהייד.באמת אין שום יתרון להעמסה? אם אני לוקח כמויות יותר גדולות בהתחלה אז זה לא נותן שיפור גדול יותר בזמן קצר?לא שידוע לי , חכה לתגובה של משה.
ואף אחד עדיין לא ענה לי על השאלה הכי חשובה: איזה סוג של קריאטין הכי מומלץ?
למה??לא מומלץ למי שמתחיל ישר לקחת את כול התוספי תזונה האלה..
תתחיל ליתאמן תיראה אם התפאיט שלך מתאים לכמה שאתה צריך ואז תתחיל לחשוב לכיוון הזה..
חח נו קראתי אני יודע שקריאטין מונוהיידרט, התכוונתי של איזה חברה?קריאטין מונוהייד.
שוב, תקרא את המאמר על התוספי תזונה.
זה לא משנה,זה אותו הקריאטין אצל כולם,אני משתמש בשל אופטימום.חח נו קראתי אני יודע שקריאטין מונוהיידרט, התכוונתי של איזה חברה?