ייעוץ אני מתאמן 5 חודש ובקושי רואה תוצאות לא יודע כבר מה לעשות

mma1234

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-3
56
0
בחודשים שלוש הראשונים לא השקעתי באוכל אבל עכשיו שאני משקיע אני עדין בקושי רואה תוצאות ועליתי 8 קילו
עבדתי fbw/ss אבל ss הפסקתי כי לא הלך לי ועכשיו איזה חודשים-שלוש אני ב ab מה אתם אומרים להמשיך ab ולאכול טוב ואני יראה תוצאות או לעבור ל למשהוא אחר?
http://imageshack.us/photo/my-images/853/13475723283487.jpg/

קבצים מצורפים

• 13475723283487.jpg
    13475723283487.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 260
רק המשקל על המאזניים ועל המוט לא משקרים. "לא רואה תוצאות" זאת לא דרך למדוד התקדמות.

• פותח/ת השרשור
משקלי עבודה?

משקלים לא קשורים לזה כול עוד אני מרים את המקסימום שלי ומגיע גם לכשל לפעמים אתה חושב הבעיה אם התוכנית?
A
בנץ פרס 3*5-8
בנץ פרס עליון 3*8-12
פרפר 2*8-12
כתפיים
לחיצת כתפיים בישיבה 4*8-12
הרחקה לצדדים 4*8-12
יד אחרוית
לחיצה צרפתית 3*8-12
פשיטת מרפקים עם פולי עליון(מוט)3*8-12

B
גב
מתח רחב 3*8-12
פולי עליון אחיזה רחבה 3*8-12
חתירה עם משקולת יד 3*8-12
רגליים
סקוואט 3*5-8
כפיפת ברכים כנגד מכונה 3*8-12
לחיצת תאומים 3*15-20
יד קדמית
כפיפת מרפקים בעמידה מוט ישר 3*8-12
כפיפת מרפקים בעמידה משקולות יד 3*8-12
בטן
כפיפות בטן בשכיבה על ספת בטן נגד משקולת 3*10

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור התוכנית תמשיך להשקיע באוכל ובאימונים

תודה גבר אבל תראה גם שעליתי 8 קילו אים שינוי בידים יש לך מושג למה?
וזה טוב שאני עושה כפיפת מרפק אם מוט ואז אם דאמבל כי זה תרגילים דומים?

לדעתי תוכנית עמוסה מדי.

אבל לא כזה קריטי - רוצה להצליח?

כדאי להרים ברזל, לישון ולאכול טוב. (כמו הכיתוב מתחת ללוגו של האתר)

משקלים לא קשורים לזה כול עוד אני מרים את המקסימום שלי ומגיע גם לכשל לפעמים אתה חושב הבעיה אם התוכנית?
A
משקלים קשורים מאוד, זה שעלית 8 קילו זה יפה מאוד, אבל זה לא אומר שסיימת את ההתקדמות השבועית..

• פותח/ת השרשור
משקלים קשורים מאוד, זה שעלית 8 קילו זה יפה מאוד, אבל זה לא אומר שסיימת את ההתקדמות השבועית..

גבר אם אני מרים תמשקל שהוא הכי קשה בישבילי אני יגדל זה לא שאני יכול להרים 100 קילו ומרים 80 אתה לא חושב?

לא בדיוק זה לא דומה..וחכה סבלנות
בדקת היקף ידיים לפני ואחרי?

לא מדדתי אחי אבל אתה אומר אם אני ימשיך לעלות במשקל הם יגדלו בסוף ואתה רואה אולי שיפור בידים בתמונה?

נערך לאחרונה:
גבר אם אני מרים תמשקל שהוא הכי קשה בישבילי אני יגדל זה לא שאני יכול להרים 100 קילו ומרים 80 אתה לא חושב?

זה שהמשקל קשה לך זה לא בהכרח בגלל שזה המשקל המקסימלי שאתה יכול להרים, זה יכול להיות כתוצאה מתזונה לא נכונה\חוסר שינה\נפח\ עצימות גבוהים מידי\חוסר בויטמינים, וכו'.
יותר משקל על מוט = יותר גירוי לשריר.

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה יכול להיות שהגוף גיטרה זה כי אני שחיף ושאני יעלה במשקל זה יעבור ? כי בתמונות רואים שזה מתחיל לעבור אחרי שעליתי 8 קילו
וסתם שאלה יכול להיות שיש לי גנטיקה לא טובה בידים אז הם לא גודלות?

נערך לאחרונה:
רואים התקדמות, בשביל חודשיים של עבודה רצינית זה יפה, הידיים יתפתחו יחד עם שאר הגוף בינתיים הן נראות פרופורציונליות לשאר.
כמו שאמרו פה תמשיך לאכול, לישון ולהתאמן טוב ואתה תתקדם.
בקשר לגוף גיטרה כן, אין לך מספיק בשר בגלל זה העצמות בולטות יותר, ברגע שתעלה במשקל זה יראו את זה פחות.

• פותח/ת השרשור
רואים התקדמות, בשביל חודשיים של עבודה רצינית זה יפה, הידיים יתפתחו יחד עם שאר הגוף בינתיים הן נראות פרופורציונליות לשאר.
כמו שאמרו פה תמשיך לאכול, לישון ולהתאמן טוב ואתה תתקדם.
בקשר לגוף גיטרה כן, אין לך מספיק בשר בגלל זה העצמות בולטות יותר, ברגע שתעלה במשקל זה יראו את זה פחות.

נקווה שיעבור לגמרה למה זה פדיחה להיות בלי חולצה אם זה ותראה שאני מקווץ תגב לא פורס זה עובר אז גם יש סיכוי שזה יעבור לגמרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית