הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לתוספי תזונה

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
קראתי את המאמר על התוספי תזונה (http://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/)

השאלה שלי היא, האם לקיחת מולטי ויטמין + אומגה 3 \ שומן דגים + גיינר זה דבר חיוני לי ?
נתונים:
משקל:75
גובה:1.81

נכון להיום אני רק לוקח גיינר.
האם כדאי לי להתחיל לקחת כי לפי מה שקראתי התוספים האלה "עושים רק טוב"

קראתי את המאמר על התוספי תזונה (http://www.kilogram.co.il/1460/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%90/)

השאלה שלי היא, האם לקיחת מולטי ויטמין + אומגה 3 \ שומן דגים + גיינר זה דבר חיוני לי ?
נתונים:
משקל:75
גובה:1.81

נכון להיום אני רק לוקח גיינר.
האם כדאי לי להתחיל לקחת כי לפי מה שקראתי התוספים האלה "עושים רק טוב"
אומגה 3 זה מאוד חשוב
מכיוון שאתה מקבל מהמזון אומגה 6 ואומגה 9 אז יש חוסר פרופורציות בין השלושה ובכך שאתה מתסף אתה יוצר פרופורציות בין השלושה וזה נוגד דלקות שיש בינהם פרופורציות ובנוסף אני חושב שמצאו קשר בינו לבין זיכרון , אני יכול להעיד על עצמי שאני נוטל את התוסף הזה מעל שנה ויש לי זיכרון ממש טוב בשנה האחרונה ( בא לידי ביטוי ממש בבגרות בהיסטוריה , קיבלתי 98 ! כתבתי פשוט מילה במילה מהמחברת בלי בעיה של לשכוח מילה אפילו)
מולטי ויטמין גם דבר מאוד חשוב אם התזונה שלך לא כוללת ירקות !

גיינר זה בזבוז לדעתי..

• פותח/ת השרשור
אומגה 3 זה מאוד חשוב
מכיוון שאתה מקבל מהמזון אומגה 6 ואומגה 9 אז יש חוסר פרופורציות בין השלושה ובכך שאתה מתסף אתה יוצר פרופורציות בין השלושה וזה נוגד דלקות שיש בינהם פרופורציות ובנוסף אני חושב שמצאו קשר בינו לבין זיכרון , אני יכול להעיד על עצמי שאני נוטל את התוסף הזה מעל שנה ויש לי זיכרון ממש טוב בשנה האחרונה ( בא לידי ביטוי ממש בבגרות בהיסטוריה , קיבלתי 98 ! כתבתי פשוט מילה במילה מהמחברת בלי בעיה של לשכוח מילה אפילו)

תודה על התגובה, אז לפי מה שרשום אני צריך לקחת אומגה 3 לפחות 6 פעמים ביום לחלק עם הארוחות ולגבי המולטי ויטמין פעם אחת ביום?
המולטי ויטמין צריך לקחת אחרי אחורה או שזה לא משנה?
ואפשר לקנות את התוספים האלה מהבית מרקחת נכון?

גיינר זה בזבוז לדעתי..

גיינר זה הדבר הכי מועיל שאני מכיר... עליתי 15 קילו לא רק בגלל הגיינר אלא גם עם הרבה אוכל אבל זה היה תוסף מצויין.

תודה על התגובה, אז לפי מה שרשום אני צריך לקחת אומגה 3 לפחות 6 פעמים ביום לחלק עם הארוחות ולגבי המולטי ויטמין פעם אחת ביום?

גיינר זה הדבר הכי מועיל שאני מכיר... עליתי 15 קילו לא רק בגלל הגיינר אלא גם עם הרבה אוכל אבל זה היה תוסף מצויין.
מולטי בעיקרון
זה פעם ביום, אבל זה תלוי בחברה ואיזה מולטי זה.
גיינר זה בזבוז כסף, אפשר לאכול יותר או אפילו להכין גיינר ביתי.

• פותח/ת השרשור
מולטי בעיקרון
זה פעם ביום, אבל זה תלוי בחברה ואיזה מולטי זה.
גיינר זה בזבוז כסף, אפשר לאכול יותר או אפילו להכין גיינר ביתי.

בתכלס אין לי מה להגיד חחח מסכים איתך.. אפשר לקרוא לי עצלן.

כן בכדורים במינון ה״רגיל״ זה 6-8 או אפילו יש כאלה שאומרים 10 , אבל יש כדורים במינון כפול ככה שאתה מצמצם בחצי את כמות הכדורים , כן עדיף לקחת עם ארוחה אחרת יוצר דרך פסים מגעילים קצח של דגים !
המולטי תלוי איזה חברה יש חברות שמנה אצלהם זה כדור יש כאלה שאצלם זה 3 כדור ויש כאלה גם שזה 6 כדור
ולא אין מולטי ויטמין לספורטאים עם מינונים מספקים בבית מרקחת , אומגה 3 תוכל למצוא שם

• פותח/ת השרשור
כן בכדורים במינון ה״רגיל״ זה 6-8 או אפילו יש כאלה שאומרים 10 , אבל יש כדורים במינון כפול ככה שאתה מצמצם בחצי את כמות הכדורים , כן עדיף לקחת עם ארוחה אחרת יוצר דרך פסים מגעילים קצח של דגים !
המולטי תלוי איזה חברה יש חברות שמנה אצלהם זה כדור יש כאלה שאצלם זה 3 כדור ויש כאלה גם שזה 6 כדור
ולא אין מולטי ויטמין לספורטאים עם מינונים מספקים בבית מרקחת , אומגה 3 תוכל למצוא שם

כן לפי מה שהבנתי יש כדורים מרוכזים שמכילים 600 מ"ג אומגה 3 אני אבדוק את זה בבית מרקחת.
ולגבי המולטי, מאיפה אפשר לקנות?
תודה רבה על העזרה אחי, וגם תודה לך Psyco.

יש לך כל מיני חנויות בארץ תחפש אפילו פה בפורום קנייה ומכירה , תחפש בגוגל חנויות בארץ כמו :xbody/vitamin global

• פותח/ת השרשור
אני לוקח טווינלאב אתה יכול ללכת על האופטי מן הוא גם טוב , איפה אתה גר אולי אני יוכל לארגן לך מולטי אחד מ

• פותח/ת השרשור
אומגה 3 זה מאוד חשוב

עוד שאלה שנזכרתי בה, איך האומגה 3 משפיע על האימונים ? מבחינת מה? או שזה בכלל לא קשור לאימונים.

עוד שאלה שנזכרתי בה, איך האומגה 3 משפיע על האימונים ? מבחינת מה? או שזה בכלל לא קשור לאימונים.
כתבתי לך למעלה שאם יהיה פרופורציות בין האומגות 3-6-9 זה יוצר אפקט אנטי דלקתי, שזה עוזר להימנע מפציעות

בניגוד למה שכל תעשיית תוספי תזונה מנסה למכור - אין שום תוסף תזונה חיוני לפיתוח גוף. הכל תלוי בתזונה היום-יומית והאימונים.

הדבר היחיד שקצת עוזר זה קריאטין (בגלל זה הוא זול). אם אתה מתקשה להגיע לערכים שלך אז תכין גיינר בבית (אני מכין כל שבת ''עוגה'' עם ש''ש ,חלב ,ברנפלקס , נוטלה, בננה, דבש, שמן זית, ביצים ואבקת חלבון זולה). אל תבזבז את הכסף שלך על מולטי ויטימין כי זה זה בולשיט. אני לא אומר שאין בכדורים האלו תועלת בפני עצמם, אבל כשמסתכלים על התמונה הכללית הם משחקים תפקיד שולי (בטח שבהשוואה לקריאטין שיש לו קשר ישיר). מה גם שלא בטוח שכל הויטמינים שדוחפים לשם אכן נספגים בגוף.

קח שליש מהכסף הזה וקנה איתו מדי שבועיים-שלוש ירקות/פירות/מיץ טוב ואתה מסודר. לא צריך יותר מזה. באמת שחבל על הכסף.

נערך לאחרונה:
בניגוד למה שכל תעשיית תוספי תזונה מנסה למכור - אין שום תוסף תזונה חיוני לפיתוח גוף. הכל תלוי בתזונה היום-יומית והאימונים.

הדבר היחיד שקצת עוזר זה קריאטין (בגלל זה הוא זול). אם אתה מתקשה להגיע לערכים שלך אז תכין גיינר בבית (אני מכין כל שבת ''עוגה'' עם ש''ש ,חלב ,ברנפלקס , נוטלה, בננה, דבש, שמן זית, ביצים ואבקת חלבון זולה). אל תבזבז את הכסף שלך על מולטי ויטימין כי זה זה בולשיט. אני לא אומר שאין בכדורים האלו תועלת בפני עצמם, אבל כשמסתכלים על התמונה הכללית הם משחקים תפקיד שולי (בטח שבהשוואה לקריאטין שיש לו קשר ישיר). מה גם שלא בטוח שכל הויטמינים שדוחפים לשם אכן נספגים בגוף.

קח שליש מהכסף הזה וקנה איתו מדי שבועיים-שלוש ירקות/פירות/מיץ טוב ואתה מסודר. לא צריך יותר מזה. באמת שחבל על הכסף.
היום כבר יותר זול לקנות מולטי מאשר ירקות ופירות:(

אומגה קשה לקבל רק ממזון, מי ביננו אוכל לפחות 3 מנות דג בשבוע? (דגי מים עמוקים), לדעתי קפסולות אומגה זה כן תוסף חשוב.

גיינר- ממש לא הכרחי ויקר, אוכל יהיה זול יותר
אבקת חלבון - נחמד למי שצריך להגיע לכמויות גבוהות ואין לו הרבה תאבון/לא יכול להסתובב עם קופסאות טונה לכל מקום.

אם אתה בתקופת מסה ואוכל טוב, לא תצטרך אפילו מולטי ויטמין, רק תדאג לגוון באוכל ולאכול מזון שאתה מכין בבית ולא תעשייתי שמלא בזבל. (בשרים,סלטים וכו')

• פותח/ת השרשור
אני לוקח טווינלאב אתה יכול ללכת על האופטי מן הוא גם טוב , איפה אתה גר אולי אני יוכל לארגן לך מולטי אחד מ

אחי תגיד רגע, הלכתי לבית מרקחת ויש כמה סוגים של אומגה 3 עם כול מיני חרטות "עוצמה משולשת" "עוצמה כפולה" ועוד כול מיני פתגמים כאלה חחח איך אני יידע מה מתאים לי ? או שהכול אותו הדבר?
ולגבי המולטי, אני יזמין כבר דרך אתר את הטווינלאב, תודה על החוות דעת.

אחי תגיד רגע, הלכתי לבית מרקחת ויש כמה סוגים של אומגה 3 עם כול מיני חרטות "עוצמה משולשת" "עוצמה כפולה" ועוד כול מיני פתגמים כאלה חחח איך אני יידע מה מתאים לי ? או שהכול אותו הדבר?
ולגבי המולטי, אני יזמין כבר דרך אתר את הטווינלאב, תודה על החוות דעת.
הולכים לפי המינון , מינון של כדור סטנדרטי זה 120 dha
180 eha

Back
למעלה תחתית