הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים מתחת לברך.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
יש לי כאבים מתחת לברך, לא יודע אם האיזור הזה שייך לברך בכלל אבל סימנתי אותו:
50544dbc03b35.jpg

יש לי את זה בשתי הרגליים וזה מרגיש כאילו קיבלתי מכה יבשה שם אבל אני יודע שלא קיבלתי שום מכה, זה לא עובר כבר שבועיים ואין לי מושג מה זה.
מישהו חווה את זה/יודע במה מדובר?

• פותח/ת השרשור
אתה לא באמת מצפה שיגידו לך מה הבעיה רק על סמך "כואב לי"..
מה הקשר? אולי מישהו חווה את זה והלך לרופא וגילה מה הבעיה, או שאולי יש שם איזושהי עצם בעייתית שנוטה לכאוב אצל הרבה מתאמנים.
מספיק להפוך כל אשכול שלי לצחוק, אין לך מה לענות? אל תגיב.
עניתם פה על מספיק אשכולות שטותיים עם שאלות מפגרות של מתאמנים מתחילים אבל בכל פעם שאני מפרסם משהו אתם ישר מתחילים עם ההתחכמויות המתישות שלכם.

כי אתה מפרסם דברים שמראש אתה יודע שתקבל אליהם תשובות עם הלצות, עם כל הכבוד לחברה פה כמו EMZ ומשה אף אחד פה לא רופא עדיין, וגם אם כן אתה לא באמת מצפה לקבל אבחון באינטרנט...
לך לרופא גבר.
הא ואנחנו מתחכמים? אתה מפרסם אשכולים הזוים של ילד בן שנתיים שדורש תשומת לב אתה יותר גרוע מטרול אחי:suicide::bad:facepalm

• פותח/ת השרשור
כי אתה מפרסם דברים שמראש אתה יודע שתקבל אליהם תשובות עם הלצות, עם כל הכבוד לחברה פה כמו EMZ ומשה אף אחד פה לא רופא עדיין, וגם אם כן אתה לא באמת מצפה לקבל אבחון באינטרנט...
לך לרופא גבר.
הא ואנחנו מתחכמים? אתה מפרסם אשכולים הזוים של ילד בן שנתיים שדורש תשומת לב אתה יותר גרוע מטרול אחי:suicide::bad:facepalm
מתוקי, אתה יודע לקרוא?
"
מישהו חווה את זה/יודע במה מדובר?"
איפה ביקשתי פה חוות דעת של רופא? שאלתי אם מישהו חווה את זה, מספיק לזיין לי בשכל כבר, כל יום מפרסמים פה 701 אשכולות שחוזרים על עצמם על כאבי ברכיים וכאבי גב תחתון ואתם עונים על הכל בלי יותר מדי התחכמויות, אבל כשזה מגיע לאשכולות שלי אתם ישר נזכרים באשכולות עבר ואומרים לעצמכם "הא! עליו אני אתפלצף ואקבל מוניטין מאיזה מנהל אידיוט ויום אחד גם ממני יתפסו באתר הזה!".

אתה יודע, חלקינו עובדים ולא קל ללכת לרופא בכל פעם שמשהו כואב לך, מה גם שהאורתופדים בעיר שלי מטומטמים ובחיים לא נותנים תשובה על כלום, אז לא חבל על ה-22 ש"ח של הפגישה והזמן שאני מבזבז?

סע לי מהפרצוף. ואגב, טרול טרול אבל יותר חזק ממך, עם או בלי אצבע.

מאור אפ אחד פה לא עושה לך בכוונה או משהו בסגנון , חלאס לקחת דברים ללב , וגם שנינו יודעים שהמנהלים פה לא אידיוטים אז מספיק.
בקשר לכאבים יכול להיות מלא דברים וגם אם מישהו חווה את זה , לא מחייב שלך יש אותה בעיה , אם לאחד היה דלקת ולך יש שברי מאמץ...
בכל מקרה אם הרופאים שלך הם אידיוטים לך לרופא פרטי , ותנוח אל תפעיל הרבה עומס על האיזור בינתיים עד שתדע מה זה .

• פותח/ת השרשור
מאור אפ אחד פה לא עושה לך בכוונה או משהו בסגנון , חלאס לקחת דברים ללב , וגם שנינו יודעים שהמנהלים פה לא אידיוטים אז מספיק.
בקשר לכאבים יכול להיות מלא דברים וגם אם מישהו חווה את זה , לא מחייב שלך יש אותה בעיה , אם לאחד היה דלקת ולך יש שברי מאמץ...
בכל מקרה אם הרופאים שלך הם אידיוטים לך לרופא פרטי , ותנוח אל תפעיל הרבה עומס על האיזור בינתיים עד שתדע מה זה .
אחי תאמין לי שהם עושים את זה בכוונה, זה לא המשתמש הראשון שלי ואנשים מכירים אותי פה כבר הרבה זמן, כל אחד חש לי פה סטנדאפיסט.
אני לוקח מנוחה של שבועיים אחרי הסינגל של הדדליפט, בכללי הגוף שלי קצת שחוק ואני צריך טיפה מנוחה.

אחי תאמין לי שהם עושים את זה בכוונה, זה לא המשתמש הראשון שלי ואנשים מכירים אותי פה כבר הרבה זמן, כל אחד חש לי פה סטנדאפיסט.
אני לוקח מנוחה של שבועיים אחרי הסינגל של הדדליפט, בכללי הגוף שלי קצת שחוק ואני צריך טיפה מנוחה.
תקפיד על מאזן ניטרלי וכמות מספקת של חלבון , תעשה קומפרסים של קרח על האיזור , כל רגל 15 דקות , פעמיים-שלוש ביום , במשך התקופת מנוחה שלך

לא עושה צחוק, פשוט כל מה שאתה אומר זה "כואב לי בברך", וזהיכול להיות לא מעט דברים.
אבל סבבה אחי לא אגיב לך יותר.

• פותח/ת השרשור
תקפיד על מאזן ניטרלי וכמות מספקת של חלבון , תעשה קומפרסים של קרח על האיזור , כל רגל 15 דקות , פעמיים-שלוש ביום , במשך התקופת מנוחה שלך
הקלוריות זו לא הבעיה אלא החלבון, אני עובד ובזמן העבודה יש לי גישה רק למאפים [קרואסונים, בורקסים וכו'] ככה שקלוריות זה דבר שקל יחסית להשיג אבל החלבון זו כבר בעיה, ובשביל להשלים חלבון אני אצטרך לשתות את האבקה אבל לא רוצה לבזבז אותה כשאני לא מתאמן; אני מאמין ששבוע בלי יותר מדי חלבון לא ישפיע יותר מדי, זה רק שבוע בסה"כ.

בקשר לקומפרסים תודה על העצה, אני אנסה את זה.

לא עושה צחוק, פשוט כל מה שאתה אומר זה "כואב לי בברך", וזהיכול להיות לא מעט דברים.
אבל סבבה אחי לא אגיב לך יותר.
מן הסתם זה מהסקוואט והדדליפט, היית אמור להבין את זה לבד.......

אתה יכול להעזר באתר הזה:
http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/injuries_calc.htm
תיאור המקום והכאב מתאים למה שמכונה ברך רצים/קופצים, נובע מעומס על הגיד. עיסוי עצמי מהשוק כלפי מעלה וקומפרסים של קרח יכול לעזור.
הפציעה נגרמת מעומס.
אחרי שבועיים של כאבים, רצוי ללכת לאורטופד או פיזיוטרפיסט ספורט לאבחון.
תרגיש טוב

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להעזר באתר הזה:
http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/injuries_calc.htm
תיאור המקום והכאב מתאים למה שמכונה ברך רצים/קופצים, נובע מעומס על הגיד. עיסוי עצמי מהשוק כלפי מעלה וקומפרסים של קרח יכול לעזור.
הפציעה נגרמת מעומס.
אחרי שבועיים של כאבים, רצוי ללכת לאורטופד או פיזיוטרפיסט ספורט לאבחון.
תרגיש טוב
אתם רואים? לתגובה כזו ציפיתי.
תודה רבה לך, אני אעשה קומפרסים של קרח ואנוח שבוע ואם לא יעבור, אלך לאורתופד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית