הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבקשה,כאבים נוראיים

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
טוב אני יחסית חלש, לגודל שלי, לפני שנה בערך התחלתי SS הגעתי למשקלים נחמדים, וכל הזמן הרגשתי כאבים נוראים.
בסביבות האגן מתחת לגב התחתון, עצם הזנב והרבה מקומום בגב.
הלכתי ל3 רופאים של עמוד שייגר מובילים בארץ, עברתי מלא בדיקות, וכלום...פשוט אמרו שאין לי כלום.
הכאבים נמשכו כ-שנה שלמה, כאבים ברמה שכמעט שובר שיינים מהחריקות, נתנו לי אין ספור משכיח כאבים, לא נגעתי בהם.
לכאבים בשריר נתנו לי איזה כמה כדורים ולא עזר, בקיצור אחרי שנה עבר לי.
עכשיו בזמן האחרון התחלתי שוב SS, הגעתי ל 120 קילו סקוואט, 147.5 דדליפט, 95 חזה , פרס 65 חתירה עמידה 92.5 אולי טיפה יותר .
הכאבים חזרו לי שוב.....אני לא בוכה מהר, עברתי בחיים שלי המון.
כאביים נוראיים ברמות מטורפות, שאני לא חושב שמישהוא ברמת כאב כזאת היה יכול לזוז, לאחר שנרגע לי טיפה,
הפסקתי להתאמן חופשי....כל תרגיל החלפתי כמעט.
פרס עמיד- פרס בישיבה.
סקוואט - לג פרס
חזה נשאר.
חתירה הפך למתח .
עקב כך שהחלפתי את התרגילים, התאוששות שלי הפכה להיות מטורפת ברמות, אני מעלה משקלים כמו חייה, מתנפח ברמות.
וחשוב לציין שהכאבים הפסיקו כמעט לגמרי.

אך לפחות מה שנראה לי זה טכניקה שלי פגומה ברמה קשה, ניסית ללמוד מאינטרנט ולא הלך לי.
אנשים ניסו להסביר לי ולא כל כך הצליח, לאחורנה מישהוא בשם ודים זכה אלוך ישראל לפני כמה שנים טובות,
עבד איתי על הטכניקה, אמר לי שהיא מציונת, אבל המשכתי להרגיש כאבים, יכול להיות בעקבות הזמן הקצר\ השריר\עצם או משהוא לא התאושש, ואז בעקבות המאמץ כאב לי שוב.

אני רוצה לשאול, יש בארץ מקום ברמה שאני יכול לבוא, שיעשו לי איזה 30 אימונים, שישגיחו על הסווקאט שלי על הדדליפט, וכדומה.
שילמדו אותי טכניקה טובה, ושבעקרון יעזור לי להפסייק את הכאבים, כי אני כאן רוצה לעשות עבודה על חופשי, אני כן רוצה לגדול ולעשות סקוואטים
ולא לגס פרס כל הזמן ;maeq

נערך לאחרונה:
כאבים נוראיים שנמשכים לאורך זמן כל כך רב לא יכולים לנבוע מ"כלום". זה רחוק מלהיות בסדר. מישהו עשה לך צילום או CT או מה שלא יהיה כדי לשלול פריצות דיסק וכדומה, או שכולם הקישו לך על הגב ושלחו אותך הביתה?

• פותח/ת השרשור
כאבים נוראיים שנמשכים לאורך זמן כל כך רב לא יכולים לנבוע מ"כלום". זה רחוק מלהיות בסדר. מישהו עשה לך צילום או CT או מה שלא יהיה כדי לשלול פריצות דיסק וכדומה, או שכולם הקישו לך על הגב ושלחו אותך הביתה?

כמו שציינתי רופאים מובילים בארץ בדקו אותי, גם חלקהם באופן פרטי עלה הרבה כסף.
עברתית כ 2 צילומים של רטגן , וCT והתוצאות עברו חוות דעת של 2 רופאים....
לכן הגעתי למסקנה שזה שריר שפשוט עבד קשה מאוד ופעילות ביום יום לא הצליח להתאושש:s59:.
זה בכלל לא בגב זה באגן וטיפה מעליו...
הטכניקה שלי גרועה זה בטוח...ברמות מטורפות...😵

אם אתה בטוח שהטכניקה שלך כול גרועה תעלה סירטון
למרות שמה שזה נישמע זה כמו נזק היקפי
למרות שאני מבין שבדקת אם כול הרופאים שאתה יכול אני ממליץ לך להמשיך את החיפוש
לא מוותרים על דבר כזה

קח מנוחה של שבועיים-חודש, לפי הרגשה.
זה לא יכול לנבוע מכלום, גם אצלי היו כאבים חזקים אבל התעלמתי. לרוב זה יכול רק להתדרדר.
אחרי המנוחה תתחיל מחדש, תעבוד נכון עם תכנית. ולאט תעלה משקלים, אין לאן למהר.
תעלה סרטונים אם אתה לא מסוגל ללמוד לבד את התרגילים.

גם אני אומר להוריד משקלים באופן דרסטי ולעבוד (אם בכלל) עד הנקודה שכואב ולא יותר מזה. אנחנו לא רופאים וגם ככה אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט, אבל המקום שאתה מתאר מתיישב לא רע עם בלט (לא עלינו) כמו גם עם כל מיני דברים פחות נוראיים אבל לא נעימים שלוקח להם זמן לעבור (דלקת ב-si joint למשל).

אני מחזק מעלי.

למרות שאנחנו לא רופאים, מה הפיענוח של הCT?
מה בדיוק כואב לך? יש לך הקרנות לישבן / רגליים ?

מה קורה בכפיפה/רוטציה/פשיטה/כפיפיה צידית של עמוד השדרה?
מה קורה אם אתה עולה לפוינט ויורד על העקבים מבלי לרסן את הנפילה?

• פותח/ת השרשור
אני מחזק מעלי.

למרות שאנחנו לא רופאים, מה הפיענוח של הCT?
מה בדיוק כואב לך? יש לך הקרנות לישבן / רגליים ?

מה קורה בכפיפה/רוטציה/פשיטה/כפיפיה צידית של עמוד השדרה?
מה קורה אם אתה עולה לפוינט ויורד על העקבים מבלי לרסן את הנפילה?

לא נכנסתי לעמוק בCT
כאוב לי הישבן בשריר ,מעליו טיפה, גב, עצם גנב, אוזניים של המותניים.
בכפיפה אני מרגיש כאבים יותר באגן, נטיות לצד לא מכאיבות אבל לאחר המתחיה יש לי לחץ על אזורים מסיומים.
הסקוואט...... אני רק מוריד את המוט ומרגיש לחץ אדיר גם במשקלים נמוכים מאוד.
בעקרון בעת התזוזות, ירידות למטה אני לא מרגיש כאבים, ואחרי כ-דקה 2 אני מת...

גם אני אומר להוריד משקלים באופן דרסטי ולעבוד (אם בכלל) עד הנקודה שכואב ולא יותר מזה. אנחנו לא רופאים וגם ככה אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט, אבל המקום שאתה מתאר מתיישב לא רע עם בלט (לא עלינו) כמו גם עם כל מיני דברים פחות נוראיים אבל לא נעימים שלוקח להם זמן לעבור (דלקת ב-si joint למשל).

גם בישיבה גם עמידה וגם בשכיבה כואב לי.
אני מודע שאתם לא יכולים כל כך לעזור לי.
אני רציתי מישהוא שיעבוד איתי, כי לפעמים אני עושה טוב ואז הטכניקה נהרסת וכדומה.
עלתי כמה פעמים סירטונים אמור לי שבסדר, אבל לפעמים אני מרגש שממש לא בסדר.

תאמת, שפשוט כל הזמן כאב לי, אז פשוט החלטתי להמשיך לחיות את החיים עם כאבים, די ויתרתי על בדיקות וכדומה.
אני מתאמן רגיל וחיי כרגיל....רק רציתי למצוא איזה מכוון בארץ שיתן לי השגחה על האימון כדי שאני לא יעשה משהוא חמור...

נערך לאחרונה:
אני לא מבין את הגישה שלך לבריאות ולאורח החיים שלך, אתה מוכן לכאבים ולוותר על האופציות רפואיות שתארת העיקר לבצע סקוואט?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין את הגישה שלך לבריאות ולאורח החיים שלך, אתה מוכן לכאבים ולוותר על האופציות רפואיות שתארת העיקר לבצע סקוואט?

כנראה שלא שמתה לב, תרא למעלה שרשמתי שהפסקתי עם הסקוואטים עם הפרס עם החתירה עם הדדליפט עם עבודה חופשי בכללי.
עברתי לכתרגילים עם תמיכה מלאה.

אני רוצה להפסקתי לעבוד עם תמיכה כל הזמן, ולמצוא איזה מכון שיעזור לי בטכניקה והיה צמוד אלי.
תקרא את הפוסט הראשון חח.

רשמת שהחלפת תרגילים ולא היו כאבים והיו תוצאות.

רק שחזרת התחילו הכאבים - שוויתרת על בדיקות רפואיות ושאתה מוכן לחיות איתם . ואתה רוצה מישה שילמד אותך טכניקה של סקוואט לחיצת כתפיים וכו'.

האם זה נכון אם כן זה מה שאני לא מבין?

• פותח/ת השרשור
רשמת שהחלפת תרגילים ולא היו כאבים והיו תוצאות.

רק שחזרת התחילו הכאבים - שוויתרת על בדיקות רפואיות ושאתה מוכן לחיות איתם . ואתה רוצה מישה שילמד אותך טכניקה של סקוואט לחיצת כתפיים וכו'.

האם זה נכון אם כן זה מה שאני לא מבין?

בעבר התאמנתי(לפני כשנה)- כאב לי הפסקתי , טיפה נרגע לי הכאבים אחרי שנה.
עכשיו אחרי שטיפה נרגע לי חזרתי שוב כאב לי, הפסקתי להתאמן על חופשי,לאחר 6-5 חודשים שוב נרגע.
ועכשיו אני עובד על תמיכה מאלה - כמעט ולא כואב לי.
לא ויתרתי פשוט לא עזר לי סתם בזבוז כסף,
רופא אחד אמר לי שבטח זה בעיה מחלה במותניים\ בעצם הזנב, שרוב הסכוים שגם ניתוח מורכב שם לא יעזור, שלא נדבר על גיל 18.....
רציתי שימשהוא ישגיח אלי + ילמד אותי, שיעבוד איתי כמה אימונים לראות שאני עושה הכל מציון.

חשוב לציין שמעולם לא הפסיק לכאוב לי....לפעמים נרגע, לפעמים מחמיר אבל תמיד כואב ;maeq

נערך לאחרונה:
עושה רושם שאף אחד, לא אתה ולא הרופאים, יודעים מה בדיוק הבעיה.
ואתה גם לא מצליח לעזור לנו עם תיאורים מדוייקים יותר כמו שביקשתי.
אתה צריך לדחוף לכיוון בדיקה מעמיקה יותר.
קח בחשבון שזה יכול לקחת הרבה זמן, אבל בינתיים אתה בכל מקרה מבזבז זמן על אימונים ON/OFF, כך שבסופו של דבר תראה שזה ישתלם לך.

תגיע למומחים רציניים, לי יצא להתקל בד"ר ניסים אוחנה וקיבלתי ממנו מענה טוב.
זה עולה מעט מאוד כסף ביחס תמורה (תקבל עודף מ200, אחרי החזרים של קופ"ח) וחבל על הזמן והסבל שלך.

אם אתה בדרום אתה מוזמן לקפוץ לחד"כ בוא אני מאמן ונראה מה שלום הטכניקה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית