הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט + תוכנית אימונים לחיטוב

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
אז ככה, הגיע הזמן להתחיל חיטוב [מוערך כ17% שומן לפני כשבועיים בערך, אבל מאז אני חוגג 👏], יש תוכנית ותפריט מוכנים, רוצה לקבל חוות דעתם ו\או הצעות לשיפור..

נתונים:
גיל- 15 וחצי
גובה- 177
משקל - איזור ה81 או קצת יותר
RMR - ע"פ הקובץ Excel - 2215.5
תחזוקה - אין לי מושג כי לא מצאתי דרך לחשב EMR, אבל אין אימוני אירובי, רק אימוני משקולות, אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה של התחזוקה.
מתווסף ב - מולטי של טווינלאב, אבקת חלבון של סינטרx, וקריאטין וקפאין של פרולאב D:

תפריט תזונה: תנו חוות דעת ואיפה להכניס את המולטי?

בוקר [7:00- 7:30]
חצי גביע קוטג' 9%
כוס חלב טרי 3%
30 גרם חמאת בוטנים [30 גרם זה כפית לא?]

בצפר [10:00]
4 פרוסות לחם אחיד
120 גרם פסטרמה [5-6 פרוסות בערך לא?]

צהריים [ 14:00 בערך, פני אימון ]
כלום, רק קפאין, אמרו לי 40 דקות בערך לפני אימון, על בטן ריקה בשביל להגביר את האפקט.

אחרי אימון [מתי שהאימון יגמר..]
סקופ אבקת חלבון + 5 גרם קריאטין
כוס וחצי חלב 3% טרי
2 תמרים בינוניים

ערב [8:00-8:30]
150 גרם חזה עוף ללא עור
30 גרם חמאת בוטנים [30 גרם זה כפית לא?]

לפני השינה [21:30-22:30]
גביע יופלה לבן 1.5%
70 גרם אגוזי מלך [ השאלה איזה כמות זאת, 6-7 חצאים או כמות כמות?]
אם זה וואחד כמות^^^ אז אני חייב תחליף, אם יש לכם משהו להציע אתם מוזמנים.

ערכים סופיים:
ירקות אוכל מידי פעם מלפפון ועגבניה, לא חושב בתפריט.
2לכידה.PNG

תוכנית אימונים: זאת מהפורטל רק עם כמה שינויים, תנו חוות דעת והצעות לייעול. שינויים בכחול.

AB ארבע פעמים בשבוע – חיטוב
אימון A
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
חזה
3
5
פרפר חזה בקייבל קרוס
2
6
כתפיים
4
6

יד אחורית
בנץ' באחיזה צרה \ פשיטת מרפק בקייבל קרוס עם חבל
3
6
בטן
בטן בשיפוע שלילי [משקולות] ו2 דרופים
2
15\15\10
.
אימון B
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
סקוואט חופשי כנגד מוט [מתרגל טכניקה אז מוסיף עוד כפיפת האמסטרינג אז שאני יעמיס משקל בקרוב]
3
6
גב
מתח [רחב?] בתוספת משקל
מצליח במשקל גוף, לא חושב שיצליח עם משקל, יעשה כמה שאפשר, מוזמנים להציע תרגיל אחר.
2
8
חתירה בדאמבלים-
עובד על טכניקה של דדליפט בנתיים
2​
6​
יד קידמית
2​
10​
ABXABXX​
X = מנוחה.

מתרגל טכניקה של סקוואט דדליפט ואולי גם פרס בקרוב, על מנת להתחיל SS במסה הבאה.
אז יאללה תנו חוות דעת או הצעות לשיפור\ייעול, המלצות לכל כמה זמן לעשות העמסה ולענות על השאלות שמופיעות למעלה^^. ;susss

• פותח/ת השרשור
61 צפיות אפילו לא תגובה אחת..?
אפשר לפחות לענות לי בנוגע לתחזוקה והמולטי?

עשיתי לך חשבון קטן ואתה שורף 2215 קלוריות ביום (הערכתי לפי אורח חיים ישבני, תלמיד) + 120 קלוריות ליום אימון. יוצא בס״ד 2335 קלוריות שאתה שורף. הוי אומר עליך להיות בגירעון קלורי של 500 קלוריות בתור התחלה, ויוצא שאתה צריך להכניס 1835 קלוריות בכל יום.
עכשיו אתה תכניס את מה שאתה אוכל, כאשר אתה מכניס 2 גרם חלבון לקילו משקל גוף, ז״א 162 גרם חלבון.
שומן, 0.8 גרם לקילו, ז״א 64 גרם שומן. ושאר הקלוריות שיגיעו מפחמימות.

עכשיו תכניס את מה שאתה אוכל לתפריט, ותוודא שאתה אוכל לפי הקלוריות והערכים שאמרנו.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
עשיתי לך חשבון קטן ואתה שורף 2215 קלוריות ביום (הערכתי לפי אורח חיים ישבני, תלמיד) + 120 קלוריות ליום אימון. יוצא בס״ד 2335 קלוריות שאתה שורף. הוי אומר עליך להיות בגירעון קלורי של 500 קלוריות בתור התחלה, ויוצא שאתה צריך להכניס 1835 קלוריות בכל יום.
עכשיו אתה תכניס את מה שאתה אוכל, כאשר אתה מכניס 2 גרם חלבון לקילו משקל גוף, ז״א 162 גרם חלבון.

עכשיו תכניס את מה שאתה אוכל לתפריט, ותוודא שאתה אוכל לפי הקלוריות והערכים שאמרנו.

בהצלחה!
קודם כל, תודה רבה לך על העזרה והתגובה!

עכשיו,לפי התפריט+ סקופ חלבון אני מגיע לכ160-165 גרם חלבון ביום, שומן הוא בערך פי 1.2 [109 גרם על מ"ג 82], ופחמימה על 130, זה בסדר להתחלה?
מבחינת הקלוריות, אין לי בעיה להוסיף קצת אירובי בשביל לשרוף עוד 200 קלוריות ע"מ להגיע לגירעון המתבקש, או שאני יפטר מחלק מהשומן בתפריט [ככל הנראה, האגוזים]. אבל נראה לך בסדר?
יש לך מושג מתי צריך לקחת את המולטי [רק מנה ביום] ואם זה על בטן ריקה?
ומה דעתך על התוכנית אימונים?

תוריד קצת שומן ותוסיף עוד חלבון , יש לך הרבה חלבון לא מלא בתפריט ,אתה לא צריך אירובי בהתחלה , ירדו לך הרבה נוזלים גם בלי אירובי ואתה תרד די הרבה בהתחלה .
אמרתי לך כבר את המולטי של טווילאב לוקחים על בטן מלאה אם לא יהיה בחילות !
התכנית היא מהפורטל לא ? היא נראית סבבה !

• פותח/ת השרשור
תוריד קצת שומן ותוסיף עוד חלבון , יש לך הרבה חלבון לא מלא בתפריט ,אתה לא צריך אירובי בהתחלה , ירדו לך הרבה נוזלים גם בלי אירובי ואתה תרד די הרבה בהתחלה .
אמרתי לך כבר את המולטי של טווילאב לוקחים על בטן מלאה אם לא יהיה בחילות !
התכנית היא מהפורטל לא ? היא נראית סבבה !
אני מוותר על האגוזים לגמרי, ולמה להוסיף עוד חלבון? מה זה משנה חלבון מלא או לא?
וסבבה, עכשיו אני בטוח שאת המולטי אחרי ארוחה, אבל לא משנה מתי? [לפני\אחרי אימון וכדומה?].

• פותח/ת השרשור
הקפצה!!
אז ויתרתי על האגוזים לגמרי, חסרים לי בערך 200 קלוריות להגיע למאזן הרצוי, וכמות מסויימת של חלבון [?], יש לכם הצעות??
ואפשר עוד חוות דעת על התוכנית? וד"א רוב הפעמים בחזה אני פשוט יעשה 4X5 בבנץ', מידי פעם נגוון קצת בפרפר בקייבל.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך 1.8-2 גרם חלבון עבור כל קיחודלוגרם משקל גוף. ז״א 160 גרם חלבון לערך.
דובר פה על "חלבון מלא" ונאמר להוסיף עוד, מה דעתך?
אני כרגע מגיע ל160-165, ולדעתי התפריט ככה מעולה.
אפשר חוות דעת שלך גם על התוכנית?

לגבי חלבון מלא, אני לא כ״כ מבין.. עדיין לא התעמקתי מה נחשב חלבון מלא ומה לא..

לגבי האימונים, נשמע בסדר.
למה החזה והכתפיים באותו יום?

בהצלחה!
למה דווקא 500 גרעון? לדעתי זה יותר מידי

תתחיל בכמה שאתה רוצה אני אישית פשוט חושב שזה יותר מידי ואת הדיאטות שלי מתחיל ב-300

• פותח/ת השרשור
לגבי חלבון מלא, אני לא כ״כ מבין.. עדיין לא התעמקתי מה נחשב חלבון מלא ומה לא..

לגבי האימונים, נשמע בסדר.
למה החזה והכתפיים באותו יום?
ככה החלוקה של התוכנית בפורטל, לא שמתי לב לזה בכלל.
תתחיל בכמה שאתה רוצה אני אישית פשוט חושב שזה יותר מידי ואת הדיאטות שלי מתחיל ב-300
צודק, גם אני חשבתי ככה אחר כך.
נתחיל מ-300, אחרי כמה זמן נעבור ל500 אם יהיה צורך [מה אתה חושב? ואחרי בערך כמה זמן?]
מה דעתך על התפריט בכללי? והתוכנית?

עריכה: אפשר להחליף את החזה בגב? כדי שהחלוקה תהיה
A- חזה יד קידמית רגליים
B- גב כתפיים ויד אחורית
או שיש יתרון מסוים לחלוקה הזאת?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית