הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דפקתי את עצמי?

• פותח/ת השרשור Pumba
  • פורסם בתאריך

Pumba

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
אני יכול לראות רופא רק ביום שישי בגלל החגים.
עשיתי סקוואט יום אחד(רק 55 קילו), באותו יום הייתה גם ריצה בספורט משהו כמו 2ק"מ, ובכללי הלכתי כל היום, חזרתי הביתה רק ב6 עם רגליים ספגטי.
יום למחרת ברך ימין מרגישה נפוחה, קצת קשה לכופף עד הסוף(בכל זאת יכול) וכאב ממש חלש רק לפעמים, לא יודע אפילו איך לגרום לזה לכאוב, בנוסף כשאני שם את היד על ברך ומיישר אותה אני מרגיש הרבה קליקים כאלה.
צריך לכרות את הרגל?

אני יכול לראות רופא רק ביום שישי בגלל החגים.
עשיתי סקוואט יום אחד(רק 55 קילו), באותו יום הייתה גם ריצה בספורט משהו כמו 2ק"מ, ובכללי הלכתי כל היום, חזרתי הביתה רק ב6 עם רגליים ספגטי.
יום למחרת ברך ימין מרגישה נפוחה, קצת קשה לכופף עד הסוף(בכל זאת יכול) וכאב ממש חלש רק לפעמים, לא יודע אפילו איך לגרום לזה לכאוב, בנוסף כשאני שם את היד על ברך ומיישר אותה אני מרגיש הרבה קליקים כאלה.
צריך לכרות את הרגל?

אם יוצא קליקים שאתה מכופף אותה אז כנראה שכן.

• פותח/ת השרשור
לא מכופף, מיישר, לגמרי עד הסוף.

אם יוצא קליקים שאתה מכופף אותה אז כנראה שכן.
מה הקשר קליקים? אני מכיר אחד שעולה במדרגות ישלו קליקים אז זה אומר שקרה לו משהו ( הוא משחק כדורסל ובלי כאבים בכלל) ובלי קשר גם לי יש קליקים גם עכשיו אם אני שם את היד על הברך... בכול מקרה Pumnba שים קרח ותנוח כמה ימים תראה אם יש שיפור ותעדכן

• פותח/ת השרשור
כן אני נח ושמתי קרח, אני רוצה לשמוע ממשיהו שזה אולי קרה לו או שהוא מכיר את הפציעה (או מה שזה לא יהיה), כי בינתיים אין רופא.

גם לי יש הרבה פעמים קליקים בברך מה הקשר לקרוט אותה?אין שום קשר זה משו השתחשח שם אל תדאג זה יעבור..

אם לא תקרוט את הרגל יהיה לך אלח דם שיגרום לנמק ואז יש לך סיכוי גבוה לתמותה
תזמין אמבולנס מהר אין זמן למוקד

אל תדאג. תנוח ואני מאמין שזה יעבור עד שתגיע לרופא. אם לא יעבור, אז תלך לבדוק.
מהפורום הזה אני לא אתפלא אם אראה בחדשות שמישהו כרת את הרגל כי היא לא נראתה לו טוב בעין.

• פותח/ת השרשור
ברור שאני לא אכרות את הרגל אל תהיו מפגרים :D.
וידוע שקליקים זה טבעי, אני מתכוון שיש יותר מהרגיל.

Back
למעלה תחתית