הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין ושחיה

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
טוב-כרגע אני בדיאטה עם יהומבין עושה אירובי בוקר על בטן ריקה
רק רציתי לדעת אם את האירובי אני יכול לעשות בחלקו בתור שחיה? אם אין מניעה בגלל הלחץ דם [אימון משקולות הרי אסור]

אפשר, אבל קח בחשבון שקשה בשחייה לשמור על דופק גובה לאורך זמן ולכן במקרה של שחייה כנגד כל אירובי אחר, כדאי להוסיף זמן לסישן האירובי בשביל לשרוף את אותו מספר הקלוריות כמו נניח בריצה, אליפטיקל, אופניים וכו'. אני תמיד מחשיב שחייה כמחצית מהזמן בריצה, אם נניח אתה רץ 20 דקות, תשחיה 35-40 דקות (זה כמובן לא מדוייק בכלל, אבל לא רחוק מהמציאות).

• פותח/ת השרשור
כן זה נלקח בחשבון-אבל העדפתי שחייה על הליכה/ריצה בגלל כאבי רגליים נוראיים בזמן האחרון [אימוני רגליים וחזרה לאימונים בספורט שבו אני מתעסק]

כהמשך למה שמשה אמר,
אני חושב שזה נכון לגביי שחיינים ברמה נמוכה; כאלה שלא יכולים לשחות יותר מכמה דקות רצוף, כמעט תמיד בגלל שהטכניקה שלהם לא טובה והם צריכים לשחות "ALL OUT" רק בשביל לא לטבוע. אבל כשמגיעים לרמה סבירה, אפשר לשחות אותו זמן כמו שרצים. אם אתה רוצה לחשב את ההוצאה הקלורית בשחייה, בגדול מדובר על פי 4. כלומר קילומטר שחייה = 4 ק"מ ריצה = 4XBW קלוריות
זה משתנה בעיקר לפי הטכניקה שלך. בריצה KM*BW תופס טוב על רוב הרצים כי זו תנועה טבעית שכולנו עושים דיי דומה; בשחייה ההבדלים בין שחיין ברמה נמוכה לשחיין טוב מבחינה טכנית ויעילות, הם גדולים.
ככה שאתה תצטרך לנחש איך הטכניקה שלך ביחס לריצה. אם היא טובה----> תכפיל בפחות מ4. אם היא גרועה----> תכפיל ביותר מ4. ניסיון זה שם המשחק ובסוף אתה תמצא את האיזון המתאים.

אגב, בנושא שחייה ממליץ לך בחום על SS. ולא Starting Strength, אלא SwimSmooth.com

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
וואו אתה יעיל......
בכל אופן-אני שוחה די טוב וחלק.....הייתי בתור ילד בחוגי שחייה וכו' אז ככה שאני לא מאלה ששוחים רק בישביל לא לטבוע חחח [אחלה הגדרה]
אני אמנם לא פלפס [קרוב לזה ] אבל השחיה שלי די חלקה
וממש תודה על האתר

וואו אתה יעיל......
בכל אופן-אני שוחה די טוב וחלק.....הייתי בתור ילד בחוגי שחייה וכו' אז ככה שאני לא מאלה ששוחים רק בישביל לא לטבוע חחח [אחלה הגדרה]
אני אמנם לא פלפס [קרוב לזה ] אבל השחיה שלי די חלקה
וממש תודה על האתר
בכיף, שמח לעזור. אנשי הבריכה לא שונים במובן הזה בהרבה מאנשי חדר הכושר. יש להתאמן ABCDE לפי ישראבודי ויש להתאמן SS לפי ריפטו, כמו שיש להתאמן בשחייה ויש להתאמן בSwimSmooth 😛
אם שחית כילד אתה תשתפר צ'יק צ'ק במיוחד עם SS. שם נמצאים הסודות של השחייה, וכל המיתוסים שמסופרים בבריכה ע"י שחיינים לא מגיעים לשם.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חחח יש גם מיתוסים בבריכה?
ד"א-האתר נתן לי כמה נקודות טובות מחר כנראה אנסה אותם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית