הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה פשוטה

שחר אברם

משתמש מתחיל
28
20
נק' מוניטין:
153
28
20
אהלן חבר'ה אני מתאמן עד עכשיו 3 חודשים במכון כושר, בחודש הראשון עשיתי FBW, ועכשיו כבר חודשיים שאני עושה AB.
השאלה שלי אם אחרי חודשיים צריך/מומלץ להחליף את התכנית, או שזה בסדר וטוב להישאר אם אותה תכנית לזמן ארוך יותר?
ואם כן להחליף, למה להחליף? להישאר ב AB ורק לעשות תרגילים שונים לכל שריר, או שיש סוג אחר של תכנית שכדאי לי לעשות?

תודה רבה לעוזרים ! 😃

כל עוד אתה מתקדם במשקלים שאתה מרים אל תשנה כלום.

כמה גדלתה
אם אתה שואל אני די בטוח שזות תוכנית שהמאמן נתן -_-

3 חודשים בד"כ זה זמן גג להחליף תכנית
אם אתה נתקע לפני - רצוי לפני

מספיק למחזר מיתוסים של מאמני חד"כ. עושים SS עד שנתקעים מהסיבות הנכונות (כלומר - כשאתה עושה הכל נכון מבחינת התאוששות - אוכל ומנוחה).

• פותח/ת השרשור
כמה גדלתה
אם אתה שואל אני די בטוח שזות תוכנית שהמאמן נתן -_-

עליתי בערך 5 קילו, גדלתי דיי הרבה אני חושב
כן זה תכנית שהמאמן נתן וזה עוד סיבה שאני רוצה להחליף, לא נראה לי שהוא מי יודע מה מבין

עד עכשיו עליתי במשקל הגוף, אבל כמו שאמרת פתאום קצת נתקעתי.
במשקלי עבודה זה תלוי, יש תרגילים שבהם אני עולה כל שבוע עדיין ויש תרגילים שאני חודש תקוע על אותו משקל או ממש קצת יותר

אז אם להחליף, למה להחליף?

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה מתקדם במשקלים שאתה מרים אל תשנה כלום.

בחלק מהתרגילים אני כן עולה ובחלק לא, למשל בבנצ' פרס כל שבוע אני מעלה איזה קילו, אבל יש תרגילים שלוקח לי המון זמן להעלות משקלים.

כל עוד אתה רואה התקדמות, במיוחד במסת השריר שלך אתה יכול להישאר אם אותה תכנית, אם בא לך אתה יכול להחליף קצת תרגילים כדי לגוון.
תקפיד לעקוב אחרי המשקל גוף שלך כי אתה בעצמך לא תמיד תשים לב לשינויים במסה.

Back
למעלה תחתית