לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון 8
B:

Squat:
95
Press:
50
Pull Ups:
11.25+93=104.25
משקל לפני התרגיל 93

הערות:
*באתי בלי לישון כמו שצריך ולא אכלתי צהריים לפני, האימון היה מוקדם בגלל שהחדר כושר נסגר מוקדם(חג)
*סקוואט- הלך סבבה, מתחיל להרגיש קצת קושי, עדיין זמני מנוחה של 3 דקות בערך. אני מרגיש שהמוט מוריד לי קצת את החזה למעלה, אבל אני שם על זה דגש חזק.
*פרס הלך טוב, מתחיל קושי, לעומת תוכנית שעברה אני לא עושה פוש פרס בסט האחרון(עדיין) אני משתדל לנעול ברכיים. כנ"ל 3 דקות זמן מנוחה.
*מתח הלך סבבה, יש קצת קושי.

מימין לפני חודשיים בשיא החיטוב 86.7 קילו.
משמאל תמונה מהיום על 92 קילו פחות או יותר.
(לפני חודש התחלתי שבוע ניטרלי ועליתי ל 88 קילו, ומאז עליתי ל 92 קילו כולל קריאטין=4 קילו בחודש כולל הקריאטין)

קבצים מצורפים

• 1212122214ג.jpg
    1212122214ג.jpg
    KB 54.8 · צפיות: 246
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון 9
A:

Squat:
100
Bench Press:
80

Deadlift:
110

הערות:
*אימון מטורף!! הכי קשה והכי טוב שהיה לי עד עכשיו
* סקוואט: עשיתי חימום מאוד ארוך(9 דקות), והתרגיל עצמו היה קשה(אני יכול לסחוב יותר) והתנשפתי כמו מטורף אז נחתי טיפה יותר מהרגיל.
הרגשתי את האמסטרינג עובד מאוד חזק, והרגשתי שהייתה עבודה חזקה מאוד, הכל בזכות הסרטון שהעליתי(עשיתי בקצב ממש איטי ובגלל זה שמרתי על סקוואט מלא עם נקודה קבועה למטה)
*בנץ: הרגשתי שהיה יחסית קשה, הלך ממש טוב.
*דדליפט: אחרי הסקוואט שהיה אחד הקשים שהיו לי(מבחינת עייפות), הורדתי קצת את התחת (התחת היה גבוה מידי בסרטון ביקורת) ובאמת שהרגשתי שהרבה יותר קל לי, הלחץ בגב תחתון ממש ירד(כנראה זאת הסיבה שנפצעתי לפני כמה חודשים), אני צריך לשפר את הטכניקה קצת כי אני פחות רגיל לזה אבל הולך ממש טוב.
אני מתלבט אם להעלות עכשיו 7.5 או לרדת ל 5 קילו.
אם אני אעלה 7.5 קילו אני אדגדג את השיא שלי.

• פותח/ת השרשור
אימון 10
B:
Squat:
105
Press:
52.5
Pull Ups:
12.5+93.7=106.2
משקל לפני התרגיל 93.7

הערות:
*שכחתי את הMP שלי בבית :\ האימון הלך סבבה, אבל זה באסה בלי מוזיקה, קשה להתרכז, גם מחר אני עובד משמרת בוקר אז לקחתי כדור קפאין אחד(במקום שניים)
* סקוואט היה יחסית קשה, הפעם לא הרגשתי את השרירים תפוסים, וגם לא התנשמתי כמו אימון קודם.
* פרס הלך ממש טוב, אפשר להגיד שזה שיא שלי(ל3 סטים), בפעם שעברה שעשיתי ככה הייתי עושה פוש פרס בסוף, הפעם הצלחתי בלי.
* מתח היה מאוד קשה, אני עולה במשקל גוף ככה שזה עוד יותר מקשה על הקצב עליית משקלים שלי.

*המנוחה שלי עדיין יחסית קצרה(3 דקות בסקוואט ובפרס, 4-5 דקות במתח) ככה שיש לי הרבה לעלות אני מקווה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 11
A:
Squat:
110
Bench Press:
85
Deadlift:
117.5

הערות:

*סקוואט: לקחתי רק 3 דקות מנוחה!! הלך ממש ממש טוב ממשיך בנתיים להוסיף 5 קילו למוט!!
*בנץ': הרגשתי בערך את אותו הקושי כמו האימון הקודם, זה קושי טוב ואני מרגיש שאני יכול יותר.. ממשיך עם ה5 קילו, לקחתי גם כן 3 דקות מנוחה.
*דדליפט: עוד 2.5 קילו והייתי שובר את השיא, אימון הבא ממשיך עם ה7.5 ומקווה לשבור את השיא ב 5 קילו.

*היה אימון ממש מהיר, חימום כמו שצריך אבל מהיר יחסית. למרות זאת הלך ממש טוב.
אימון הבא מתחיל לשבור שיאים(סקוואט השיא הוא 120 לסט אחד, אימון A הבא אני אנסה ל3 סטים. בנץ' השיא שלי ל3 סטים זה 90 כמו האימון הבא, ודדליפט השיא 120)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 12
B:
Squat:
115
Press:
55
Pull Ups:
13.75+95.5=109.25
משקל לפני התרגיל 95.5

הערות:
*באתי עם שינה סבירה(4 שעות בלילה ושעתיים שנ"צ), ולקחתי קפאין אחד כי מחר אני קם מוקדם למשמרת בוקר.
*סקוואט: שיא חדש ל3 סטים!! הלך קשה אבל טוב.
*פרס: שיא חדש ל3 סטים!! הלך קשה אבל טוב, פעם אחרונה שעשיתי אקרוס 5X3 אז עשיתי 5,5,4 עם פוש פרס ב55 קילו, עכשיו הצלחתי הכל עם ברכיים נעולות!!
* מתח: הלך גרוע, לא הצלחתי לסיים את הסטים, סט אחרון עשיתי עם 10 קילו תוספת. אני עולה מאוד מהר במשקל אז אני צריך להוסיף פחות משקל עליי(אפילו להשאר על אותו המשקל כי אני עולה מאוד מהר).

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל אורתופד היום והוא אמר לי שאין לי כלום בגב.
שלח אותי לפיזיותרפיה.

איזה הקלה.

• פותח/ת השרשור
אימון 13
A:
Squat:
120
עליה של 5 קילו
Bench Press:
90
עליה של 5 קילו
Deadlift:
127.5
עליה של 10 קילו

הערות:
אימון P.R!!!!
לא ישנתי כ"כ טוב, 4 שעות בלילה ועוד שעה וחצי בצהריים אבל 2 כדורי קפאין עשו את העבודה!!
אחד האימון החזקים שלי
*סקוואט:
P.R. חדש!!(ל3 סטים).
ניסיתי לצלם את הסקוואט בסט השני אבל הייתה פאשלה שהפלא נפל ונכבה(עד שהוא נדלק שוב...) אז יצא שנחתי 6 דקות, אחרי זה היה לי ממש ממש קל לעשות, כנ"ל לגבי סט שלישי שכן צילמתי אבל איזה ילד מעצבן הסתיר הכל אחרי שאמרתי לו לזוז...
*בנץ':
התחילה לי דלקת בכתף מהמתח מהאימון הקודם, אבל זה לא הפריע לי להשוות את הP.R. שלי ל3 סטים.
*דדליפט:
שברתי את ה P.R. ב 7.5 קילו (שיא קודם עם אחיזה משולבת)
בטעות העלתי 10 קילו במקום 7.5, הלך סבבה, אבל היה לי קשה עם האחיזה, נראה לי אני אעבור לאחיזה משולבת.

סרטון של הסקוואט+שאלות על המשך הדרך.
ילד מעצבן facepalm
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35535&p=457360#post457360

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היקפים:
11.9.12 6 ימים על קריאטין
משקל 88 בטן(פופיק) 89 חגורה 97 ירך 63 יד 37.5

23.9.12 18 ימים על קריאטין
משקל 90.5 היקף בטן 89.5

4.10.12 חודש על קריאטין
משקל 91.2 בטן 91

20.10.12
משקל 92.9 היקף בטן 93.5 חגורה 98 ירך 65 יד 39

תפריט פחות או יותר מאתמול:
קופסא (250 גרם)גרם
יוגה קוטג 1.5% - תנובה
גביע (150 מ"ל)מ"ל
יוגורט טבעי - טרה
גרם
טחינה
קופסא (500 גרם)קופסא (125 גרם)גרם
חציל על האש - צבר
יחידה (100 גרם)גרם
מלפפון
יחידה (185 גרם)גרם
פלפל אדום
קטן (100 גרם)בינוני (140 גרם)גדול (180 גרם)גרם
גזר טרי
כוס (160 גרם)גרם
אורז לבן מבושל
קרטון (2000 מ"ל)קרטון (500 מ"ל)שקית (1000 מ"ל)מ"ל
חלב 3% - טרה
גרם
שניצל חזה עוף מטוגן
גרם
לחם מחיטה מלאה
קופסא (200 גרם)גרם
עמק לייט פרוס 9% - תנובה
גרם
דג טונה בשמן (משומר)
גרם
אגוזי מלך
בנוסף 2 כוסות נס קפה עם 2 סוכר, תה ירוק עם 2 סוכר ו2 חתיכות עוגה והכי חשוב עוד אבקת חלבון.

קלוריות2411
חלבונים191
פחמימות209
שומנים93.5
כל הערכים פחות או יותר כוללים הכל חוץ מ 2 חתיכות עוגה, אז תוסיפו עוד איזה 500 קלוריות ככה, קצת מכל דבר(חלבונים, פחמימות ושומנים)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 14
B:
Squat:
125
Press:
57.5
Pull Ups:
10+95.2=105.2
משקל לפני התרגיל 95.2

הערות:
*ישנתי 5 שעות בלילה פחות או יותר, וקמתי ממש עירני משום מה, וכשניסיתי לישון צהריים לא הצלחתי כי לא הייתי עייף.
*יצא לי לאכול יחסית פחות ממה שהייתי אוכל עד עכשיו(כ3000 קלוריות), הרגשתי את זה באימון, היה מאוד קשה, אני אוסיף קלוריות כי אני עכשיו שובר שיאים בכל התרגילים.
*סקוואט: היה ממש ממש קשה, חזרה אחרונה בקושי סיימתי.
*פרס: היה ממש טוב, חיכיתי קצת יותר מבד"כ בין הסטים וסיימתי, אני מאמין שאני אצליח ללחוץ 60 קילו... סוף סוף 2 פלטות 😃
*מתח: עשיתי דילאוד, הייתה לי מתיחה מפעם שעברה שהפריעה לי בבנץ' ככה שאני חייב את זה, אגב העליתי משקלי עבודה וגם משקל גוף ככה שקפצתי במשקלים מהר מידי, אני עכשיו 5 קילו יותר מלפני חודש ככה שזה הבדל גדול.
*זה פעם ראשונה שאני לא עולה במשקל מאימון B לאימון B, כנראה בגלל נוזלים, זה אומר שאני צריך להוסיף קלוריות בגלל זה היה אימון יחסית חלש למרות שהצלחתי הכל(כולל שיאים).

*דפקתי עכשיו בורגוס 300 גרם כדי להכין את עצמי לP.R בבנץ שאני כ"כ מחכה לו כבר כמה חודשים טובים
🤘

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 15
A:
Squat:
127.5
עליה של 2.5 קילוהתחלתי לקצץ, גם כי זה אימון בוקר וגם כי פעם שעברה בקושי סיימתי
Bench Press:
92.5
עליה של 2.5 קילו סוף סוף P.R אחרי איזה כמה חודשים טובים!!
Deadlift:
135
עליה של 7.5 קילו

הערות:
אימון בוקר, דחפתי כמה שיותר אוכל והלכתי להתאמן, לקחתי 300 מ"ג קפאין פעם ראשונה(בגלל שזה אימון בוקר לא הרגשתי משהו מיוחד)
שוב פעם אימון P.R!!!!

*סקוואט:
P.R. חדש!!
בקרוב סרטון, צילמתי את הסט השני, משום מה הוא הלך פחות טוב מהסט האחרון שהיה ממש קל 😃
8 דקות מנוחה כי פחדתי למות חחחח
*בנץ':
סוף סוף שברתי את השיא שלי, היה ממש קל, לקחתי 5 דקות מנוחה כי פחדתי להכשל שוב.
*דדליפט:
אני לא בטוח אם אפשר לקרוא לזה P.R, הלך קשה מאוד, התחת שלי היה גבוה מידי(שכחתי להוריד אותו אז היה קשה יותר), חזרה ראשונה עשיתי רגיל ובקושי הצלחתי אז עברתי למשולבת. חזרה אחרונה לקחתי מנוחה כי הייתי גמור, סרטון בקרוב.
אימון הבא אני אנסה שוב הפעם אני אוריד את התחת למטה ואתחיל ממשולבת.
*טחנתי מלא ביומיים האחרונים ורואים תוצאות 😃

squat 127.5 scecond set

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל כל הכבוד על התוצאות , יש לך התקדמות טובה לפי דעתי

אני רואה אתה כבר כחודש עושה SS , רציתי לשאול האם עליתה בשומן בצורה נראת לעין ?

וגם למה אתה עושה מתח ולא פאורקליין או חתירה כמו שמומלץ באתר ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד על התוצאות , יש לך התקדמות טובה לפי דעתי

אני רואה אתה כבר כחודש עושה SS , רציתי לשאול האם עליתה בשומן בצורה נראת לעין ?

וגם למה אתה עושה מתח ולא פאורקליין או חתירה כמו שמומלץ באתר ?
תודה רבה אחי 😃

בעיקרון עליתי באחוז שומן ובמשקל, אני לא יודע להגיד לך כמה כי מצד אחד התחלתי לקחת קריאטין והוספתי יותר מ 1000 קלוריות לתפריט.
ככה שמבחינת נוזלים עליתי הרבה, מבחינת שומן גם עליתי אבל אני לא יודע כמה.
שורה תחתונה אני נראה יותר שמן עכשיו, העלתי תמונות לפני כמה שבועות תחפש פה בלוג תראה שינויים.

דבר ראשון התוכנית המקורית זה פאורקלין, וכמו שאתה ממליץ על חתירה ככה המתח מומלץ.
אני לא עושה פאורקלין כי אני לא רוצה להתחיל ללמוד את הטכניקה וזה מסובך לי(מה גם שבתוכניות כוח כמו הליניארית אין פאורקלין, אלא יש תרגילי משיכה).
והסיבה שאני לא עושה חתירה זה כי הגב תחתון שלי קצת רגיש בגלל פציעה ואני לא רוצה ליצור עליו עוד עומס, מספיק לי הסקוואט והדדליפט.

סרטון של הדדליפט מהיום, לא הלך משהו כי שכחתי להוריד את התחת, אימון הבא אני אעשה שוב פעם את אותו המשקל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
squat 127.5 scecond set
[/QUOTE]

אחי באמת כל הכבוד על ההתקדמות!!!
הטכניקה טובה ואפילו נראה שהסט היה לך קל!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
squat 127.5 scecond set

הטכניקה טובה ואפילו נראה שהסט היה לך קל!![/QUOTE]
תודה רבה גבר!!
נשאר לי עוד 12.5 קילו למטרה.. נקווה שימשיך ככה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הטכניקה טובה ואפילו נראה שהסט היה לך קל!!
תודה רבה גבר!!
נשאר לי עוד 12.5 קילו למטרה.. נקווה שימשיך ככה[/QUOTE]
הסט נראה טוב , העומק גבולי מאוד מהזווית הזאת אתה צריך להתיישב יותר אחורה ולפתוח יותר ברכיים זה יעזור לך לרדת עוד כמה סנטימטרים.

תודה רבה אחי 😃

בעיקרון עליתי באחוז שומן ובמשקל, אני לא יודע להגיד לך כמה כי מצד אחד התחלתי לקחת קריאטין והוספתי יותר מ 1000 קלוריות לתפריט.
ככה שמבחינת נוזלים עליתי הרבה, מבחינת שומן גם עליתי אבל אני לא יודע כמה.
שורה תחתונה אני נראה יותר שמן עכשיו, העלתי תמונות לפני כמה שבועות תחפש פה בלוג תראה שינויים.

דבר ראשון התוכנית המקורית זה פאורקלין, וכמו שאתה ממליץ על חתירה ככה המתח מומלץ.
אני לא עושה פאורקלין כי אני לא רוצה להתחיל ללמוד את הטכניקה וזה מסובך לי(מה גם שבתוכניות כוח כמו הליניארית אין פאורקלין, אלא יש תרגילי משיכה).
והסיבה שאני לא עושה חתירה זה כי הגב תחתון שלי קצת רגיש בגלל פציעה ואני לא רוצה ליצור עליו עוד עומס, מספיק לי הסקוואט והדדליפט.

סרטון של הדדליפט מהיום, לא הלך משהו כי שכחתי להוריד את התחת, אימון הבא אני אעשה שוב פעם את אותו המשקל.

מה המאזן קלורי שלך ?
ותגיד איזה שעות אתה מתאמן החדר כושר שלך נראה ריק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מה המאזן קלורי שלך ?
ותגיד איזה שעות אתה מתאמן החדר כושר שלך נראה ריק
רשמתי שעשיתי אימון בוקר אתמול... זה היה ב 11 בבוקר ככה.
המאזן קלורי עכשיו שואף ל 4000
תודה רבה גבר!!
נשאר לי עוד 12.5 קילו למטרה.. נקווה שימשיך ככה
הסט נראה טוב , העומק גבולי מאוד מהזווית הזאת אתה צריך להתיישב יותר אחורה ולפתוח יותר ברכיים זה יעזור לך לרדת עוד כמה סנטימטרים.[/QUOTE]
כן אני אנסה לשפר את זה תודה גבר!!

בעזרת הסרטון הבא 3 פלטות

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתקדמות מקווה שימשיך ככה רק שתי דברים קטנים שתשים לב אליהם- לא נראה לי הכי כדאי לך להגיע ל1500 מעל הנייטרלי סתם ייגמור לך את המאסה מהר ובאחוז גבוה אבל אם זה מה שעוזר לך להתקדם אז תמשיך ככה
ובדדליפט חוץ ממה שאמרת על התחת אני דווקא ממליץ לך איזה ריסט קטן שים לב שהגב שלך מתעגל ברוב החזרות וכמו שאמרת גם התחת שלך עולה - עדיף לעשות ריסט ולהתקדם כמו שצריך אני אישית הגעתי בדיוק לאותו משקל והטגניקה הייתה לקויה - גב עגול , ונפגעתי לשבוע וזה דפק לי קצת הכל אז רק תשים לב לזה פעם הבאה... חוץ מזה שיהיה בהצלחה אחלה התקדמות במיוחד בסקוואט !!!!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית