הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

לוג שיקום של סטודנט (פצוע) תימני שרוצה ק!בי!ת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

קבצים מצורפים

• CAM00511.jpg
    CAM00511.jpg
    KB 30 · צפיות: 168
הרגל השלישית 17 אולי... באתי לצאת לאימון וקיבלתי טלפון מהמנהל.. שעה וחצי נסעתי הלוך חזור וטירטרו אותי... כבר התחיל להתפס לי הגב והלכתי להתאמן בשעתיים איחור.

ריצת חימום 2.5 ק"מ + הליכה = 5.5 ק"מ שזה 470 קלוריות.

דופק 165

פרס
40,50,55,62.5×3+2
50×8

עשיתי פעמיים 62.5 בהתחלה 3, אחרי זה 2 דקות מנוחה ועוד 2.

סט אחרון עם 50 סגרתי חזרה אחרונה בקושי כשהמוט "נתקע" בגובה של הכתפיים שלי והבאתי פוש בקושי.
בכולם חוץ מה62.5 עצרתי בתחתית.

סקוואט חופשי

מתח משקל גוף 87.5 (לא אכלתי צהריים)
11,11,10

עצירה בתחתית.

רגליים ובטן

ברוך הספוטר שעושה לי את כל העבודה ובזכותו אני "חזק".
משתדל.. 75 דקות ריצה קצב 12. יצא 15 ק"מ + הליכה = 19 ק"מ שזה 1600 קלוריות.

דופק:
10:159
30:167
50:161
70:178

@hanan תגיד אחי כמה זמן אחרי הריצה כדאי למדוד דופק? (ישר, לחכות חצי דקה?)

קבצים מצורפים

• CAM00525.jpg
    CAM00525.jpg
    KB 56.9 · צפיות: 145
מיד בסיום, הדופק מתחיל לרדת די מהר.
אצלי למשל בשתי דקות יש ירידה של 50 פעימות

מיד בסיום, הדופק מתחיל לרדת די מהר.
אצלי למשל בשתי דקות יש ירידה של 50 פעימות
כנל.
סבבה תודה אחי.
יש לך מאמר או מחקר בנוגע לאי שריפת שריר בריצות ארוכות? כלומר שמי שרץ חצי מרתון ואוכל כמו שצריך לא יאבד מסת שריר.

וויכוח בפייסבוק 🤦‍♂️

כנל.
סבבה תודה אחי.
יש לך מאמר או מחקר בנוגע לאי שריפת שריר בריצות ארוכות? כלומר שמי שרץ חצי מרתון ואוכל כמו שצריך לא יאבד מסת שריר.

וויכוח בפייסבוק 🤦‍♂️
אין לי משהו בשלוף, יש טעות בסיסית במושג ל'שרוף שריר' רק במצבים מאוד דרסטיים הגוף ישתמש בשריר כמאגר אנרגיה לעומת גליקוגן (פחמימה) ושומן.
ברור שמאזן קלורי שלילי באמצעות אירובי או אכילה מועטה יגרום לירידה במסת השריר ואת זה ניתן למזער באמצעות אכילה מספקת של חלבון ואימוני כוח.

אין לי משהו בשלוף, יש טעות בסיסית במושג ל'שרוף שריר' רק במצבים מאוד דרסטיים הגוף ישתמש בשריר כמאגר אנרגיה לעומת גליקוגן (פחמימה) ושומן.
ברור שמאזן קלורי שלילי באמצעות אירובי או אכילה מועטה יגרום לירידה במסת השריר ואת זה ניתן למזער באמצעות אכילה מספקת של חלבון ואימוני כוח.

כן, כל עוד המאזן הקלורי שלי הוא שלילי וקטן
מ900 (עם מספיק חלבון ושומן) לא איור להשרף שריר מהאירובי (ישרף כמו כל חיטוב, אבל לא באופן שהאירובי מגדיל אותו).

חבל, איזה מישהי זיינה לי תשכל ורציתי לייבש אותה.. טוב שטויות . תודה אחי

אני יכול להעיד רק על עצמי שבארבעה חודשים האחרונים שהעלתי את הק"מ השבועי באופן משמעותי אבל הקפדתי לא לרדת במשקל אין איבוד של מסת שריר ו אפילו הצלחתי להעלות קצת משקל ו להתקדם במשקלי עבודה

אני יכול להעיד רק על עצמי שבארבעה חודשים האחרונים שהעלתי את הק"מ השבועי באופן משמעותי אבל הקפדתי לא לרדת במשקל אין איבוד של מסת שריר ו אפילו הצלחתי להעלות קצת משקל ו להתקדם במשקלי עבודה
גם אצלי זה ככה. אבל היא טיפשה ואומרת שיכלתי לגדול יותר או שאני אשרוף פחות שריר בחיטוב

גם אצלי זה ככה. אבל היא טיפשה ואומרת שיכלתי לגדול יותר או שאני אשרוף פחות שריר בחיטוב
הפגיעה יכולה להיות בהתאוששות ולכן אולי היית יכול לגדול יותר בלי האירובי אבל זה עניין של העדפה באימונים

הפגיעה יכולה להיות בהתאוששות ולכן אולי היית יכול לגדול יותר בלי האירובי אבל זה עניין של העדפה באימונים
זה ברור לי. אבל הטענה המרכזית שלה זה שבמהלך הריצה נשרף שריר

אכלתי 340 גרם לחמניות של אמא לפני האימון ;)

ריצת חימום 2.4 ק"מ + הליכה = 5.5 ק"מ שזה 470 קלוריות.

דופק
10:151
סוף: 135
הזוי..

בנץ
60,70,80,90,105×3
85×8
כולם חוץ מה105 עם עצירה בתחתית.
פעם ראשונה שאני עושה את ה8 חזרות עם 85, ועוד הצלחתי 😃
סקוואט חופשי

מתח משקל גוף 88.4 + 10 = 98.4
9,9,8.5,9.5
כולם עם עצירה בתחתית.
אחרון בלי משקל (9.5)
כמעט סיימתי את ה9×3, נעזרתי ברגליים בשביל לסיים את החזרה התשיעית.
אפשר להגיד שזה סוג של p.r.

בייספס

רגליים (190 מתוך 200 בלג פרס. עוד שיא)
בטן

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית