- פותח/ת השרשור
צמד חמד אביב ואיציקהלוג שלך יותר מוספם מהלוג שלי.
מוניטין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צמד חמד אביב ואיציקהלוג שלך יותר מוספם מהלוג שלי.
מוניטין
הנני סמוך ובטוח שקוראים לו יצחק.צמד חמד אביב ואיציק
אין סקוואטים כרגע,צריך למלא את הלוג במשהו..לא?הלוג שלך יותר מוספם מהלוג שלי.
😵אין סקוואטים,צריך למלא את הלוג במשהו..לא?
תיקנתי.
טל רגל 17 ?אההההה הבנתי.. נקווה שיחזרו @nlr666
הרגל השלישית 17 אולי... באתי לצאת לאימון וקיבלתי טלפון מהמנהל.. שעה וחצי נסעתי הלוך חזור וטירטרו אותי... כבר התחיל להתפס לי הגב והלכתי להתאמן בשעתיים איחור.טל רגל 17 ?
ברוך השם.סקוואט
כנל.מיד בסיום, הדופק מתחיל לרדת די מהר.
אצלי למשל בשתי דקות יש ירידה של 50 פעימות
אין לי משהו בשלוף, יש טעות בסיסית במושג ל'שרוף שריר' רק במצבים מאוד דרסטיים הגוף ישתמש בשריר כמאגר אנרגיה לעומת גליקוגן (פחמימה) ושומן.כנל.
סבבה תודה אחי.
יש לך מאמר או מחקר בנוגע לאי שריפת שריר בריצות ארוכות? כלומר שמי שרץ חצי מרתון ואוכל כמו שצריך לא יאבד מסת שריר.
וויכוח בפייסבוק 🤦♂️
אין לי משהו בשלוף, יש טעות בסיסית במושג ל'שרוף שריר' רק במצבים מאוד דרסטיים הגוף ישתמש בשריר כמאגר אנרגיה לעומת גליקוגן (פחמימה) ושומן.
ברור שמאזן קלורי שלילי באמצעות אירובי או אכילה מועטה יגרום לירידה במסת השריר ואת זה ניתן למזער באמצעות אכילה מספקת של חלבון ואימוני כוח.
גם אצלי זה ככה. אבל היא טיפשה ואומרת שיכלתי לגדול יותר או שאני אשרוף פחות שריר בחיטובאני יכול להעיד רק על עצמי שבארבעה חודשים האחרונים שהעלתי את הק"מ השבועי באופן משמעותי אבל הקפדתי לא לרדת במשקל אין איבוד של מסת שריר ו אפילו הצלחתי להעלות קצת משקל ו להתקדם במשקלי עבודה
הפגיעה יכולה להיות בהתאוששות ולכן אולי היית יכול לגדול יותר בלי האירובי אבל זה עניין של העדפה באימוניםגם אצלי זה ככה. אבל היא טיפשה ואומרת שיכלתי לגדול יותר או שאני אשרוף פחות שריר בחיטוב
זה ברור לי. אבל הטענה המרכזית שלה זה שבמהלך הריצה נשרף שרירהפגיעה יכולה להיות בהתאוששות ולכן אולי היית יכול לגדול יותר בלי האירובי אבל זה עניין של העדפה באימונים