הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה בבנצ' פרס

YanivKela

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
58
35
0
אני מתאמן בתוכנית SS בערך שבועיים, אני אוכל טוב ויושן טוב, אני עוקב בקפדנות אחרי האוכל ואני אוכל באיזור ה3000-3500 קלוריות ביום
הנתונים שלי כרגע הם זוועה:
גובה: 180
משקל: 65
בכל התרגילים אני מצליח להתקדם ואפילו בקלות הייתי אומר, אבל בבנצ' פרס אני לא מצליח להגיע אל ה60 (20 כל צד)
17.5 אני מצליח בלי להתקע, אבל עם 60 אני לא מצליח אפילו סט אחד, כבר כמה אימונים שאני נתקע על אותו המשקל,
רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את הבנצ'
עריכה: לגבי תזונה, אני רזה מת כרגע, בקושי יש לי שומן בגוף, אני אוכל המון- אבל באמת שהמון בשר, אני כן עולה במשקל, לפני שבועיים הייתי 60, אבל שוב התרגיל נתקע לי וזה קצת מייגע... (אני יודע שאני רזה ברמות אין טעם לציין את זה)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מבחינת התאוששות אני יודע שאני בסדר בגלל ששאר התרגילים הולכים לי פיקס, אני ינסה לבדוק טכניקה( כדאי לצלם ולעלות לפה?)

אולי התחלת את התכנית ממשקל גבוה מידי?

בכל מקרה, אם אתה באמת אוכל 3k+ קלוריות ביום זה עניין של זמן עד שתלחץ 60, גם אם תעשה ריסט וגם אם תמשיך ללחוץ 60 לקצת חזרות (בהנחה שאתה מתקדם בשאר התרגילים).

יפה מאוד, תמשיך ככה מחקרים מראים שצריך לאכול מעל 5999 קלוריות כדי להרים יותר בבנצ'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית