הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון| דדליפט ראשון וסקוואט, ביקורת והתייעצות

• פותח/ת השרשור Nov12
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
היי שוב. סליחה שלא עידכנתי, היו ימים עמוסים ולא הייתה לי אפשרות...
עד לפני כמה אימונים לא עשיתי חימומים בכלל, ישר ניגשתי "לעניין", והבנתי שזה לא טוב... אז התחלתי חימומים עם משקלים לא מאוד נמוכים יחסית לפני הסטים העיקריים וכתוצאה מזה נתקעתי במשקלים של הסקוואט והבנץ'. אבל יצאתי מזה ואני חוזר להעלות משקלים עכשיו. בכל מקרה אני לא יודע בדיוק מה טווח החזרות והמשקל שצריך לעשות בחימומים לפני התרגלילם בSS ואני אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי על זה.

אני מפרסם שוב פעם סרטון של סקוואט, 76.5 ק"ג. בסט הראשון המאמן השגיח ונתן לי טיפ ממש מעולה לברכיים גולשות. יישמתי אותו ואני מעלה סרטון של הסט השני או השלישי שרואים בו שיפור ממשי בגלישה של הברכיים יחסית לפעמים הקודמות:

החזרה הראשונה לדעתי הייתה מעולה, הברכיים לא גלשו. חזרה שנייה הייתה גלישה וזאת פשלה שלי. . אבל בכללי יש שיפור ענק עם הברכיים הגולשות.
אשמח לביקורת מכם.

את הדדליפט לא יצא לי לצלם כי המדריך ביקר אותי. אבל יישמתי את הטיפים מהפעמים הקודמות. בעקרון הוא אמר שהגב סבבה והתנועה בסדר בגדול, אבל הוא אמר שמה שאני עושה זה דדליפט רומני. קראתי על זה אבל לא התעמקתי נורא - עד כמה זה משנה? על מה זה משפיע?
פעם באה אני אעלה סרטון.

ד"א סופסוף יש מדריך במכון שיודע מה זה SS ותומך בזה, ודווקא בעד דדליפט אע"פ שהוא עבר הדרכה בווננגייט ושם מתנגדים לזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית