הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול סרטים ליום כיפור

• פותח/ת השרשור sus
  • פורסם בתאריך

sus

משתמש מתחיל
213
1
נק' מוניטין:
81
213
1
לכל הכופרים שביננו תנו המלצות לסרטים חדשים וישנים כאחד מכל הזאנרים על מנת להעביר את יום כיפור בכיף...

הסרט המוצלח ביותר שצפיתי בו לאחרונה הוא Into the wild, המבוסס על סיפור אמיתי ומתאר את קורותיו של בחור אמריקאי צעיר הבוחר לנתק עצמו מהעולם המודרני וממשפחתו בדרך לחיי פרישות מוחלטים באלסקה.
הסרט תוקף ומבקר את החיים והמוסכמות המניעים את החברה בימינו. ציון 8.2 ב-IMDB ונהנים מהופעתה (הקצרה למדי, למרבה הצער) של הבחורה השווה מ'דימדומם'. בנוסף, יאכל שעתיים וחצי מ-25 השעות המעצבנות ביותר בשנה.

במידה ועוד לא צפית בהם, שים ידך על עותקים של 'לב אמיץ', 'מועדון קרב', 'חומות של תקווה' ו'דוני דארקו', יסגור לך את החג יופי.

ראיתי היום את הדיבוק שזה סרט אימה חדש

משעמם בסך הכל לא מחדש כלום. לא ממליץ 😃

לכל הכופרים שביננו תנו המלצות לסרטים חדשים וישנים כאחד מכל הזאנרים על מנת להעביר את יום כיפור בכיף...
בשביל מה יש אופנים
תוריד סידרה שלמה בטורנט ותחרוש אליה ביום כיפור

למה אתם לא עושים משהו במקום להסתגר בבית ולראות סרטים?
יש לכם יומיים חופשיים לכו לאיזה קמפינג בצפון

סע לנהר הירדן בשטח פתוח
תאמין לי תהנה
+1, כל שנה נוסע עם דוד שלי לירדן עם שק"שים, חכות ופויקה (עושים פלופ רוסי אורגינל חח)
אבל חרא שנה שעברה שנסענו גילחו את כל המקום הקבוע שלנו, משהו נוראי לא השעירו שם עץ אחד אז נסענו בסוף לאיזה חוף בכינרת (אותו עיקרון..)

+1, כל שנה נוסע עם דוד שלי לירדן עם שק"שים, חכות ופויקה (עושים פלופ רוסי אורגינל חח)
אבל חרא שנה שעברה שנסענו גילחו את כל המקום הקבוע שלנו, משהו נוראי לא השעירו שם עץ אחד אז נסענו בסוף לאיזה חוף בכינרת (אותו עיקרון..)
אני גם נסעתי שנה שעברה ההייתי באיזור הזה שמגיעים עליו דרך הכביש שהולך לכפר בלום, אחלה מקום שם יש עצים והכל ממש כיף אל תוותרו על הירדן ותתפשרו על הכינרת המסריחה

מקפיצה בשביל המלצה חמה ליום כיפור.
אני ואבא שלי התחלנו לחרוש על המשחק 100 gates
מומלץ מאוד במיוחד לבעלי טאבלטים.
ולמחשב הייתי ממליצה על סלנדרמן, משחק פשוט של נראה לי עשרה מ"ב אבל משעשע קלות.

הרעיון של לצאת למקום פתוח ולעשות קמפינג נשמע אדיר - אני אעשה את זה אם תהיה לי חברה בכיפור הבא חחחח

כרגע אני הולך להעביר את כיפור עם קצת פרינג \ סקיירים \ משפחה מודרנית.

הרעיון של לצאת למקום פתוח ולעשות קמפינג נשמע אדיר - אני אעשה את זה אם תהיה לי חברה בכיפור הבא חחחח

כרגע אני הולך להעביר את כיפור עם קצת פרינג \ סקיירים \ משפחה מודרנית.

העונה אחרונה מתחילה לא טוב אבל אל תתיאש הכמה פרקים אחרונים הם פצצתיים והעונה הבאה הולכת להיות אדירה ברמות מטורפות. (פרינג').

ככה בכל עונה... במיוחד בעונה הראשונה. לוקח להם כל כך לאט להגיע לתכלס...אבל זה בהחלט שווה את הסבלנות שאתה אוגר.

נראה לי אני אנצל קצת את הזמן לסקיירים
למרות שאני רמה 40 וכבר סיימתי כמעט הכל גם את התוספת הרחבה 😛

נראה לי אני אנצל קצת את הזמן לסקיירים
למרות שאני רמה 40 וכבר סיימתי כמעט הכל גם את התוספת הרחבה 😛

😛 אני רמה 11, אני משתגע, אני לא מוצא שום נשקים נורמלים במשחק...אני מאוד אוהב אממ חרבות גדולות... הלפ? 😛

וואי גבר עשית לי את השבוע עם הידיעה הזו, לא מסוגל לחכות לתרגום עכשיו!
איך קוראים לשחרור שהורדת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית