הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול סרטים ליום כיפור

• פותח/ת השרשור sus
  • פורסם בתאריך
😛 אני רמה 11, אני משתגע, אני לא מוצא שום נשקים נורמלים במשחק...אני מאוד אוהב אממ חרבות גדולות... הלפ? 😛

אתה מתכוון לנשקים חזקים?
בגדול ככל שאתה עולה ברמות אתה יכול למצוא נשקים יותר חזקים, אתה יכול לשפר את הסמיטינג שלך וליצור בעצמך, ויש נשקים יחודיים שאתה מקבל מקווסטים אבל זה לא שהם בהרבה יותר חזקים.

בגדול אם אתה רוצה לעשות יותר נזק אתה צריך מן הסתם להשקיע סקטיל פוינטס בעץ של הסוג נשק שאתה משתמש .

אתה מתכוון לנשקים חזקים?
בגדול ככל שאתה עולה ברמות אתה יכול למצוא נשקים יותר חזקים, אתה יכול לשפר את הסמיטינג שלך וליצור בעצמך, ויש נשקים יחודיים שאתה מקבל מקווסטים אבל זה לא שהם בהרבה יותר חזקים.

בגדול אם אתה רוצה לעשות יותר נזק אתה צריך מן הסתם להשקיע סקטיל פוינטס בעץ של הסוג נשק שאתה משתמש .
בדיוק סיימתי את המשימה עם הקניבליזם עם המכשפה EOLA, קיבלתי חרב ממש טובה! (המשימה הייתה קצת חולנית)

תרגעו סתם עבדתי עליכם :D
איזה חרא אני
תמות, לא עושים את זה עם דקסטר!
אגב pala, תנסה להשיג deadric swords וגם את השיריון, אם אתה הולך עם כבד, אז זה השיריון הכי טוב שיש, אם על שיריון קל, אז dragonarmor או איך שלא קוראים לזה

תמות, לא עושים את זה עם דקסטר!
אגב pala, תנסה להשיג deadric swords וגם את השיריון, אם אתה הולך עם כבד, אז זה השיריון הכי טוב שיש, אם על שיריון קל, אז dragonarmor או איך שלא קוראים לזה
כן אני הולך עם כבד... כרגע עם סטיל. אני מחפש חרבות ושיריון בכל מקום שאני הולך, אבל לרוב אני לא מוצא שום דבר מעניין.

עם עד כמה שהמשחק הזה משוגע, עדיין קשה לי עם העובדה שזה לא ברשת. אני רגיל לשחק ברשת (GW). אני לא יכול לחכות לGW2 שאני מפנטז כבר שנים, אבל אזל לי הכסף בגלל קעקוע ><

כן אני הולך עם כבד... כרגע עם סטיל. אני מחפש חרבות ושיריון בכל מקום שאני הולך, אבל לרוב אני לא מוצא שום דבר מעניין.

עם עד כמה שהמשחק הזה משוגע, עדיין קשה לי עם העובדה שזה לא ברשת. אני רגיל לשחק ברשת (GW). אני לא יכול לחכות לGW2 שאני מפנטז כבר שנים, אבל אזל לי הכסף בגלל קעקוע ><
קניתי את המשחק (GW2) ואני לא מבין איך משחקים בו ומה לעזאזל עושים... עזרה?

קניתי את המשחק (GW2) ואני לא מבין איך משחקים בו ומה לעזאזל עושים... עזרה?
לא קניתי עדיין את הממשחק אז אני לא מועיל, אבל הוא לא אמור להיות קשה. כל משחק תפקידים קשה בהתחלה, זה נורמאלי. תן לזה זמן, זה אמור להיות משחק מעולה.

לא קניתי עדיין את הממשחק אז אני לא מועיל, אבל הוא לא אמור להיות קשה. כל משחק תפקידים קשה בהתחלה, זה נורמאלי. תן לזה זמן, זה אמור להיות משחק מעולה.
אני כאילו מסתובב בעולם שמה ללא מטרה. יש לך את הקווסטים של העלילה אבל הם משעממים תחת, וחוץ מזה נשאר לי או לעשות גרינד או לפתוח את המפה :\

באיזה שרת אתה ?
אתה יכול תמיד לשחק בPVP אם משעממם אותך PVE ויש לך גם את הWvW שזה ממש ממש נחמד .
תישלח לי בהודעה פרטית איך קוראים לך במשחק .

מישהו עדיין משחק WOW?
חידשתי לא מזמן לחוודש אחד.
כבר לא כמו פעם. השרתים ריקים :-(
הימים היפים של המשחק הזה כנראה עברו מזמן.

אני משחקת כרגע בגילד וורס רנג"ר.
לעשות את המשימות צד זה כל הקטע.
ואז להתחזק ולהמשיך בעלילה :/

הסרט המוצלח ביותר שצפיתי בו לאחרונה הוא Into the wild, המבוסס על סיפור אמיתי ומתאר את קורותיו של בחור אמריקאי צעיר הבוחר לנתק עצמו מהעולם המודרני וממשפחתו בדרך לחיי פרישות מוחלטים באלסקה.
הסרט תוקף ומבקר את החיים והמוסכמות המניעים את החברה בימינו. ציון 8.2 ב-IMDB ונהנים מהופעתה (הקצרה למדי, למרבה הצער) של הבחורה השווה מ'דימדומם'. בנוסף, יאכל שעתיים וחצי מ-25 השעות המעצבנות ביותר בשנה.

במידה ועוד לא צפית בהם, שים ידך על עותקים של 'לב אמיץ', 'מועדון קרב', 'חומות של תקווה' ו'דוני דארקו', יסגור לך את החג יופי.
עכשיו בדיוק סיימתי לצפות ב-Into the wild בהמלצתך. סרט ממש מגניב, רק התבאסתי קצת מהסוף..

ראיתי 2 עונות של אבודים 😍
ככול שתראה יותר עונות, ככה הסידרה תהיה יותר גרועה.
העונה הראשונה הייתה פשוט מעולה! והאחרונה? עלובה.
אבל, בכול זאת הצליחו להשאיר את הצופים במתח לראות איך היא תיגמר, למרות שהרסו אותה לגמרי.

ככול שתראה יותר עונות, ככה הסידרה תהיה יותר גרועה.
העונה הראשונה הייתה פשוט מעולה! והאחרונה? עלובה.
אבל, בכול זאת הצליחו להשאיר את הצופים במתח לראות איך היא תיגמר, למרות שהרסו אותה לגמרי.

ראיתי את הראשונה והשנייה, הן ממש טובות למרות שיש יותר מידי שאלות שאין תשובות עליהם

לפני שעה חזרתי מבירדן היה בן זונה אפילו שהייתי בלי החברים..
פשוט כיף אבל השנה היה מפוצץ בקושי היה עץ אחד לא תפוס
ממליץ לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית