בנצ׳ פרס 6X3 משקל 45 קילו
מיליטרי פרס (דחיקה) 6x3 משקל 75 קילו
פולי עליון? (מתח במכשיר) 6x3 משקל 60 קילו
אותו דבר כמו פולי עליון רק לגב
שכיבות שמיכה כשהרגליים בגובה 15x3
תרגיל ליד אחורית (פשיטת מרפקים?) 6x3 משקל 30 קילו
תרגיל לגב (low row) 6x3 משקל 30 קילו
רגליים: leg extension 6x3
סקוואט ללא משקל 8x3
בטן:
יש תוכנה לפלאפון שנקראת 6 pack abs by adrian james אז התרגילים לקוחים משם (אפשר להגיד שבשבוע הראשון הרגשתי את הבטן ממש טוב.. יותר מכפיפות בטן בשיפוע עם משקל)
Catch 15x3
russian twist 15x3
sit up 10x3
מתאמן יום כן יום לא, עושה 2 תרגילים לפי הסדר אחד אחרי השני בהפרש של 10 שניות בערך ובין סט לסט (שכל סט בעצם מורכב מ2 תרגילים) בין 10 ל20 שניות.
כל התרגילים מבוצעים על מולטי טריינר חוץ מבטן שכיבות שמיכה וסקוואט. חייב לציין שלא התאמנתי שנה (וגם אז לא במשקלים משו.. ותוכנית אחרת לגמרי ותזונה לא נכונה) וכשהתחלתי להתאמן הייתי תמיד עם מאזן קלורי שלילי, ובכל זאת רואים התפתחות משמעותית בשרירים.
מתאמן 15 שבועות והורדתי 15 קילו.. ממש לפי הספר:)
בעיקרון טוב לי עם התוכנית סתם רוצה לשמוע חוות דעת
מיליטרי פרס (דחיקה) 6x3 משקל 75 קילו
פולי עליון? (מתח במכשיר) 6x3 משקל 60 קילו
אותו דבר כמו פולי עליון רק לגב
שכיבות שמיכה כשהרגליים בגובה 15x3
תרגיל ליד אחורית (פשיטת מרפקים?) 6x3 משקל 30 קילו
תרגיל לגב (low row) 6x3 משקל 30 קילו
רגליים: leg extension 6x3
סקוואט ללא משקל 8x3
בטן:
יש תוכנה לפלאפון שנקראת 6 pack abs by adrian james אז התרגילים לקוחים משם (אפשר להגיד שבשבוע הראשון הרגשתי את הבטן ממש טוב.. יותר מכפיפות בטן בשיפוע עם משקל)
Catch 15x3
russian twist 15x3
sit up 10x3
מתאמן יום כן יום לא, עושה 2 תרגילים לפי הסדר אחד אחרי השני בהפרש של 10 שניות בערך ובין סט לסט (שכל סט בעצם מורכב מ2 תרגילים) בין 10 ל20 שניות.
כל התרגילים מבוצעים על מולטי טריינר חוץ מבטן שכיבות שמיכה וסקוואט. חייב לציין שלא התאמנתי שנה (וגם אז לא במשקלים משו.. ותוכנית אחרת לגמרי ותזונה לא נכונה) וכשהתחלתי להתאמן הייתי תמיד עם מאזן קלורי שלילי, ובכל זאת רואים התפתחות משמעותית בשרירים.
מתאמן 15 שבועות והורדתי 15 קילו.. ממש לפי הספר:)
בעיקרון טוב לי עם התוכנית סתם רוצה לשמוע חוות דעת