הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החדר כושר שבניתי בבית 😃

• פותח/ת השרשור amitst
  • פורסם בתאריך

amitst

משתמש מתחיל
86
0
נק' מוניטין:
954
86
0
לאחר שהגעתי למסקנה שהבעלים של המכון בעיר שלי מעלה לי את המחיר ב200 שקל כל פעם שאני מחדש את המנוי,
התחלתי להרכיב לי בבית את המכון שלי.. שמה אף אחד לא יכול להתפלצף עלי במחירים 😃
הספה והסטנד של המוט הם בנפרד, אפשר להזיז את הספה מהסטנד ולהעלות את הסטנד לעשות איתו סקוואטים ופרסים.
משקולות זה הולך ככה- סך הכל (אוניברסליות 152 קילו) + (אולימפיות 31.8 קילו)
2 של 15 קילו
4 של 10 קילו
10 של 5 קילו
8 של 2.5 קילו
10 של 1 קילו
4 של 0.5 קילו
ויש עוד 2 פלטות אולימפיות של 15.9 קילו לאחת, אך הכל אצלי מוטות ופלטות אוניברסליות אז אין לי שימוש בפלטות האולימפיות חוץ מזה שהן נותנות לי תמיכה מעולה לסטנד של המוט.

יש מוט 1 W
מוט 1.60 או 1.40 אין לי כוח לבדוק
מוט 1.80
2 מוטות קצרים לדאמבלים

2 ספוגים גדולים 2 מטר על 2 מטר להגן על הריצפה + שטיחון מגומי שיהיה בנוסף לאזור של נפילת משקולות.
ההליכון היה הרבה שנים בבית, מצא את מקומו הטבעי 😃
ובשביל האווירה טלווזיה,מערכת ומאוורר 😵‍💫🥊
20120920_220136.jpg 20120920_220145.jpg 20120920_220210.jpg

תתחדש. יש לי אותו סט דאמבלים בדיוק. 😃

• פותח/ת השרשור
תתחדש. יש לי אותו סט דאמבלים בדיוק. 😃
תודה 😃

ודני שובבני, לא הסטנד והספה קניתי מיד 2 מאיזה בחור ביחד עם עוד 60 קילו פלטות ושטיח גומי ב1000 שקל..
200 שקל? אם אתה מוצא לי אני קונה עוד אחד..

• פותח/ת השרשור
אההה כן, הוא הרבה יותר חזק ממה שהוא נראה, זה אפילו לא מדגדג אותו המשקל הזה אני אישית הופתעתי.

נראה מאוד מרשים. למזלי אני משלם 370 שקל לשנה בחדר הכושר של האוניברסיטה, אבל זה נראה כמו נשק טוב ליום הדין.

אחלה של דבר גם אני קניתי לא מזמן, אני מחפש היום אלפטיקל..
ותגיד מאיפה קנית את המזרנים הגדולים לריצפה?

• פותח/ת השרשור
נראה מאוד מרשים. למזלי אני משלם 370 שקל לשנה בחדר הכושר של האוניברסיטה, אבל זה נראה כמו נשק טוב ליום הדין.
חחח כן מכיר את זה גם אחותי סטודנטית, מחיר מצחיק ושלא נדבר על זה שיש לכם בנוסף בריכה במחיר הזה!
אחלה של דבר גם אני קניתי לא מזמן, אני מחפש היום אלפטיקל..
ותגיד מאיפה קנית את המזרנים הגדולים לריצפה?
יש חנות כזאתי בחיפה מוכרת 2 מטר על מטר ב100 שקל משהו כזה אז זה דיי משתלם יחסית לכל המחירים של הספוגים האחרים..

חחח כן מכיר את זה גם אחותי סטודנטית, מחיר מצחיק ושלא נדבר על זה שיש לכם בנוסף בריכה במחיר הזה!

זה קצת שקרי, כי כדי לעשות מנוי לחדר הכושר או כדי להיכנס לבריכה, צריך להיות חבר אגודת הסטודנטים. חברות עולה 700 ש"ח לשנה, והיא לא נותנת הרבה יותר מאשר כניסה לבריכה כך שזו רמאות. היתרון היחיד הנוסף שיש לחברות באגודה זה כרטיסים מוזלים ליום הסטודנט, לא ביג דיל.

תתחדש אחי,לא תופס מקום בבית חחח
לקחת את כל הסלון נראה לי :]

• פותח/ת השרשור
זה קצת שקרי, כי כדי לעשות מנוי לחדר הכושר או כדי להיכנס לבריכה, צריך להיות חבר אגודת הסטודנטים. חברות עולה 700 ש"ח לשנה, והיא לא נותנת הרבה יותר מאשר כניסה לבריכה כך שזו רמאות. היתרון היחיד הנוסף שיש לחברות באגודה זה כרטיסים מוזלים ליום הסטודנט, לא ביג דיל.
אה וואלה לא ידעתי O: זה לא חובה אבל לעשות את הכרטיס הזה?

תתחדש אחי,לא תופס מקום בבית חחח
לקחת את כל הסלון נראה לי :]
תודה גבר, אין בעיה של מקום בבית שלי אחי זה אזור שלא היה בו כלום חיוני אז הפכתי אותו למשהו טוב.

יפה אחי יש מצב אתה מוכר את הפלטות האולימפיות אני ממש מחפש לקנות בזול אני גם עושה חדר כושר בבית בעז"ה !
יצא לך ממש קטלני אחי תתחדש ובהצלחה

נראה נחמד ביותר...תתחדש

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, תתחדש!
תודה גבר
לא, חבר אגודה זה מדבקה על כרטיס הסטודנט וזה לא חובה, גיליתי את זה באיחור של 4 שנים.
חחחח לא נורא, עכשיו יש לך נסיון להעביר הלאה..
יפה אחי יש מצב אתה מוכר את הפלטות האולימפיות אני ממש מחפש לקנות בזול אני גם עושה חדר כושר בבית בעז"ה !
יצא לך ממש קטלני אחי תתחדש ובהצלחה
אח יקר לא ממליץ לך לקנות פלטות אולימפיות לחדר כושר ביתי זה פשוט סתם יקר בטירוף ואני מאמין שתוכל להסתדר עם אוניברסליות, חבל על הכסף שלך..
בכל מקרה אני צריך את השתי פלטות אולימפיות האלה בשביל התמיכה בסטנד אבל אם אתחרט אפנה אלייך, בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואל תתיאש בחיפושים אחרי הפלטות אפשר למצוא בזול אם מחפשים חזק 😃

נראה נחמד ביותר...תתחדש
תודה 😃

כמה יצא לך הכל אם אפשר לשאול? ויצא פצצה

• פותח/ת השרשור
כמה יצא לך הכל אם אפשר לשאול? ויצא פצצה
תודה גבר!
הספה + הסטנד קניתי ביחד עם 60 קילו פלטות + מוט 1.80 מטר ושטיח גומי דק ב1000 שקל
כל שאר הפלטות עלו 8 שקל לקילו אז יצא בערך 90 קילו *8 = 720 שקל מהאתר powersport.co.il ועם משלוח לבית עוד עוד איזה 30-60 שקל ככה
שני שטיחים ספוג עלו 200 שקל
מעמד למשקולות עלה 250 שקל
וכל שאר האבזור היה מלפני אבל אלו דברים שדיי נחמד שיהיה אותם אז זה עוד הוצאה נכבדת..
בסך הכל מה שפירטתי יצא בסביבות- 2200 שקל וגם לא בדיוק דייקתי כי יש לי עוד מוט W ועוד מוט ישר שלא פירטתי אבל יוצא בסביבות 2200 שקל אם מוצאים משהו טוב ביד 2 :]

Back
למעלה תחתית