הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרקס רוגבי

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
אחרי חודשיים של חופש ובזבוזי זמן שהיוו חזרה לאימונים אחרי תקופה ארוכה ללא, הגיעה הזמן לחדש לוג.
בנוסף התחלתי לשחק רוגבי באס"א תל אביב אז אני אנסה לשנות קצת את מה שאני מכיר מעולם הפוטבול לעמדה שלי לטובת ספורט זה.
אני אשתדל להתמיד בשני אימוני כח בשבוע, בשאיפה לעשות גם את השלישי. נוספים על כך שני אימוני רוגבי בשבוע + משחק לפעמים. כמו כן מוסיף אירובי לא עצים כשיש זמן\כח.
באמצע דיאטה כרגע, אחרי שנה קשה שעברה עלי הגעתי ל136 קילו, עכשיו אני 121, עם תפריט עשיר בפחמימה\חלבון ודל בשומן. משקל יעד כרגע שהוגדר ע"י אס"א הוא 115 קילו. נגיע לשם נראה לאן מתקדמים.

אימון ראשון היום:
סקוואט 120 5*5
פרס: 60*5, 70*8, 60*12
דדליפט: 100*5 (לא היה לי כח להמשיך להתקדם אחרי הסקוואט).
הליכת לאנג'ים (עושה לאנג' , הצעד קדימה הבא הוא גם לאנג' וכו') מקצה אזור המשקולות לפרקט (חדר כושר של האוניברסיטה) הלוך חזור כל פעם עם: 10 בכל יד, 15, 20.

אשלב את הלאנג'ים כרגע פעם בשבוע. אחפש תרגיל עזר בסגנון לאימון השני (חשבתי אולי ספליט רומניין סקוואט).

ס1ס אחי חשבתי שתקרא ללוג
"_____,בגלל זה פרשתי לרוגבי"
במקום ____ הכנס בכי של תינוק

דרך אגב אתה גם בקבוצת המילואים של הפטישים בפוטבול, הרי אם תגיע למשחק גם בלי להתאמן אתה תפתח ל1לז

שיהיה בהצלחה, ותמסור לאמא ד"ש ושתתן לי ציון טוב בסמנריון

תכניס פאוורקלינים או הייפולס זה יותר יעזור לך מדדליפט

נראה מעניין. אתה מתכוון להכניס אימונים בסיגנון קרוספיט בהמשך?

נ.ב
מה הייתה הסיבה שעזבת את הפוטבול?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נראה מעניין. אתה מתכוון להכניס אימונים בסיגנון קרוספיט בהמשך?

נ.ב
מה הייתה הסיבה שעזבת את הפוטבול?

קרוספיט זה לא בשבילי, לא מתחבר לשיט הזה כרגע.

עזבתי את הפוטבול כי אין לאן להתקדם בארץ יותר מאשר הנבחרת שהייתי בה, והספורט לא מקצועני בכלל בארץ, ובגיל 20 החלטתי לא לוותר על השאיפה לעשות איזשהו ספורט באופן מקצועני. פוטבול זה גם ספורט מאוד יקר כשאתה בקבוצה חובבנית.

וברוגבי כן יש לאן להתקדם?(שואל ברצינות לא ציני)
בהצלחה
עשית פעם את הלוג של PSMF נכון? אני זוכר!

בהצלחה

רוגבי זה ספורט אולימפי, אולי איפשהו בעתיד יתחילו ענפים כאלה לקבל חשיפה. בנוסף לזה שזה ספורט קבוצתי ויש יותר סיכויים לקבל חשיפה ומימון.

מה העמדה שלך?
בטוח בין 1-8
8 בגלל המשקל סביר להניח שלא...פלאנק? אולי..
לוק? מתאים..
אבל ניראלי אני אלך על 1-3? אתה פרופ' או לוכד נכון?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה

כן. הנבחרת מאוד רצינית וכמו שפירומן כתב החל מ2016 רוגבי שביעיות זה ספורט אולימפי אז נכנסים לשם הרבה כספים.

מה העמדה שלך?
בטוח בין 1-8
8 בגלל המשקל סביר להניח שלא...פלאנק? אולי..
לוק? מתאים..
אבל ניראלי אני אלך על 1-3? אתה פרופ' או לוכד נכון?

אני כרגע פרופ'.

עדכון אימונים:
היה לי דומס מטורף בסופ"ש אחרי הנפח מהאימון בשישי, אתמול יום ראשון עשיתי אירובי שמנים (6.5 קמ"ש 50 דקות).
היום בנצ' 100 5X5 (חזרה לשגרה בבנץ).
סקוואט קפיצות של 20 עד 100, עם הרבה סטים ב60 וב80 כדי להזרים דם ולשחרר קצת את הגוף. גם לא רציתי לעלות יותר מזה בגלל שמיד אחרי האימון
המשכתי לאימון רוגבי של הקבוצה (היו היום הרבה ספרינטים :( ).
בשאיפה להפוך את האימון של ראשון\שני לאימון סקוואטים סטייל הלינארית, כלומר פרמידה עולה של חמישיות עד למשקל יעד.

• פותח/ת השרשור
היה תכנון לאימון היום, אבל עקב בעיה בירוקרטית נאלצתי במקום זה לרוץ לעשות ארגומטרי בגבעתיים..
אחרי הארגומטרי כבר חזרתי הביתה (יום ארוך בעבודה), עשיתי אירובי שמנים 30 דקות וסיימתי להיום.
לא העמסתי באירובי כי מחר יש אימון רוגבי (קל) - ובשבת משחק ליגה ראשון לעונה!
בתקווה להשלים את האימון בראשון ולנצל את השבוע חג כדי לתת קצת יותר אימונים.

יש אתר על חוקים ותפקידים של שחקנים?

• פותח/ת השרשור
אחרי משחק רוגבי ראשון. פתחתי ושיחקתי מחצית ראשונה ולאחר מכן הוחלפתי. חימום + מחצית =אימון אירובי היום + גוף כואב.
מקווה להתאושש מהר וכמו שצריך ולתת מחר אימון כח.

• פותח/ת השרשור
קמתי עם זוקפים תפוסים וכאובים הבוקר, שם קרח כמו משוגע, אין אימון היום :(.

סחטיין, איך היו התיקולים והראקים? הרגת יתרון בזכות האימוני כוח?
וכמובן בסקראם? סליחה שאני נופל עלייך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית