הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור בפרס דרך פוש פרס

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
אם בפוש פרס אפשר להרים יותר משקל זה אומר שזה עובד יותר טוב על הכתפיים וככה הם מתחזקות יותר.
אז דרך פוש פרס אני יוכל להעלות משקלים יותר מהר ולחזק את הפרס שלי?
לכדורגלן הפוש פרס מומלץ?

החלק הכי חלש בפרס הוא התחתית, ובפוש פרס אתה מרמה את הקטע הזה. פוש פרס יכול לתרום למי שיש לו בעיות של נעילה, כי יש יותר עבודת טרייספ. בשום אופן לא תחליף לפרס.

זה בהחלט יכול לעזור אבל גם לפגוע בך, מניסיון..
פעם הייתי תקוע על 45 ק"ג בפרס ופשוט לא הצלחתי להתקדם לא משנה מה, אז התחלתי לעשות פוש פרס ובאמת הגעתי ל-60 ק"ג מעל הראש, וכשחזרתי לפרס רגיל היה לי כוח לעשות 52.5 ק"ג, אבל מה? היו לי כאבים רציניים במפרק כף היד כי הוא פשוט לא היה מספיק חזק כדי להחזיק 60 ק"ג מעל הראש והופעל עליו עומס מיותר.

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט יכול לעזור אבל גם לפגוע בך, מניסיון..
פעם הייתי תקוע על 45 ק"ג בפרס ופשוט לא הצלחתי להתקדם לא משנה מה, אז התחלתי לעשות פוש פרס ובאמת הגעתי ל-60 ק"ג מעל הראש, וכשחזרתי לפרס רגיל היה לי כוח לעשות 52.5 ק"ג, אבל מה? היו לי כאבים רציניים במפרק כף היד כי הוא פשוט לא היה מספיק חזק כדי להחזיק 60 ק"ג מעל הראש והופעל עליו עומס מיותר.
אשכול ישן נושן.. לא עושה פוש פרס אני פשוט חולה על המיליטארי פרס! התרגיל הכי בריא שיש לדעתי.. אני לא מרגיש שום בעיה וזה מרגיש טבעי 😃

אשכול ישן נושן.. לא עושה פוש פרס אני פשוט חולה על המיליטארי פרס! התרגיל הכי בריא שיש לדעתי.. אני לא מרגיש שום בעיה וזה מרגיש טבעי 😃
יופי, אני שמח לראות שדעתך השתנתה מאז שפתחת את האשכול.

• פותח/ת השרשור
יופי, אני שמח לראות שדעתך השתנתה מאז שפתחת את האשכול.
הייתי עושה דאמבל פרס ובדיוק נפצעתי בכתף ככה שלא יכולתי לעשות דאמבל פרס אז התחלתי לעשות מיליטארי פרס ועכשיו אני רואה את ההבדלים..
פעם הייתי עושה גם מיליטארי פרס אבל איזה מדריך אחד שאין לו מושג אמר שזה יעשה לי פריצת דיסק ואני כמו אדיוט הקשבתי לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית