הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בשורש כף היד

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
כל פעם שאני עובד על היד הקדמית בתרגילים כמו כפיפת מרפקים עם דמבלים , כפיפת מרפקים עם מוט W יש לי כאב נורא חזק בשורש כף היד , לפעמיים הכאב בצד אחד של היד ולפעמיים בשנייה לפעמיים אין ולפעמיים יש...
אין לי מושג למה זה הטכניקה תמיד אותו הדבר....וזה רק בתרגילים מהסוג הזה.
מישהו יודע אולי למה ? למישהו יש את זה גם אני אשמח אם תעזרו לי

אלו תרגילים מבודדים שמפעילים הרבה יותר לחץ על המפרק מאשר דדליפט או סקוואט שהם תרגילים מורכבים
אני תמיד שם רצועות שאני מפמפם 😃

• פותח/ת השרשור
אלו תרגילים מבודדים שמפעילים הרבה יותר לחץ על המפרק מאשר דדליפט או סקוואט שהם תרגילים מורכבים
אני תמיד שם רצועות שאני מפמפם 😃
כן אני משתמש ברצועות מעפנות כאלה אבל זה לא עוזר לי כ''כ , בדיוק הזמנתי טובות יותר אני ינסה אותם שאני יקבל אות.
אז אם הבנתי נכון אין מה לעשות ?

מכיר את הבעיה, גם הרבה חברים שלי עם בדיוק אותה בעיה [גפ אני חוויתי אותה].
אני מאמין שמקור הכאבים הוא בכפיפה עם מוט W, ממשקל מסוים הוא כבר בלתי נסבל לרוב האנשים ומכאיב ברמה מטורפת.
דבר ראשון שתעשה, קח לך מנוחה של שבוע-שבועיים [מסתדר יופי עם החג] ואפשר לתסף עם כדורי שום וכורכום מרוכזים [דובר על זה בעבר, ממליץ לך לנסות].
כשתחזור להתאמן, תוותר על המוט W בכלל, ואת כל התרגילים שכואבים לך ממש, תלחץ חזק על המוט \ המוט של הדאמבל.
ממליץ לך גם לעבוד קצת על חיזוק האמות והאצבעות, זה עוזר להוריד לחץ מהמפרק. אני אישית עושה 2 סופרסטים של 2 תרגילים לאמה אחרי אימון יד קידמית, זה יותר כיף לתחושה של הפאמפ ויותר עוזר לי.

בדיוק מה שפסיקו רשם , מוט ה W (וגם מוט ישר שם זה יותר גרוע) עושה כאב במפרק \ אמה מעל משקל מסויים (כן גם לי) , פשוט תעיף אותו לקבנימאט ותעבוד עם דמבלרים רגיל (אותו שיט בתכלס).
הכאב יעבור מעצמו לאט לאט , לא הייתי מציע על מנוחה , אלה לעבור לדאמבלרים , הכאב תוך חודש יעלם לגמרי(מנסיון שלי).

• פותח/ת השרשור
גם לי היה את זה, תימנע מכל דבר עם W (גם לחיצה צרפתית וגם פריצ'ר).
האמת שבלחיצה צרפתית יש לנו במכון מוט H (אפשר לקרוא לזה ככה) ואז אתה עובד במיד פוזישן ואין כאב

האמת שבלחיצה צרפתית יש לנו במכון מוט H (אפשר לקרוא לזה ככה) ואז אתה עובד במיד פוזישן ואין כאב
גם אצלנו, לא חוויתי איתו בעיות\כאבים כלשיהן, בכל זאת אני משתדל להימנע מתרגילים כאלה.

הבעיה זה הזווית של מוט W וגם של מוט ישר בעיקר בתרגילי יד קדמית , אגב כמו שאמרתי במוט ישר זה עוד יותר גרוע , במוט H הזווית טבעית של כף היד (אצבע קטנה מול הריצפה).

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית