הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרשמה לחדר כושר / תזונה - עודף משקל

• פותח/ת השרשור broski
  • פורסם בתאריך

broski

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום
אני לקראת הרשמה לחדר כושר,
אני עם עודף משקל של בערך 17 קילו לדעתי 😣 שוקל כ- 87 וגובה 1.72, בן 25 עוד מעט, אין לי מושג לגבי אחוז שומן אבל הוא בשמיים זה בטוח
רציתי לדעת:
1. האם מומלץ לשלב גם אימונים אנאירוביים (מכשירים/משקולות) במקביל לאימונים האירוביים בתהליך ההורדה במשקל?
2.מהו קצב ירידה תקין (לא מהיר ולא איטי מידי) בהתייחס לנתונים למעלה?
3. יש איזשהוא תפריט סטדנדרטי שאני יכול לפעול על פיו? או שעדיף לקבוע פגישה עם דיאטנית?
תודה

• פותח/ת השרשור
קראתי, תודה
לגבי תוכנית האימון - ראיתי שיש המלצה לתוכנית FBW, עברתי על התרגילים שם וזה נראה לי רמה מתקדמת מידי למישהוא שהוא חסר ניסיון בעבודה בחדר כושר, יש תחליף? תרגילים שהם פשוטים יותר לביצוע?

קראתי, תודה
לגבי תוכנית האימון - ראיתי שיש המלצה לתוכנית FBW, עברתי על התרגילים שם וזה נראה לי רמה מתקדמת מידי למישהוא שהוא חסר ניסיון בעבודה בחדר כושר, יש תחליף? תרגילים שהם פשוטים יותר לביצוע?

ההפך,התרגילים שם הם התרגילים הכי בסיסיים.
ישנם מדריכים איך לבצע את התרגילים האלו,וכאשר אתה עושה אותם תצלם את עצמך, תעלה לפורום ואנשים יגידו לך האם אתה מבצע אותם נכון ומה יש לתקן.

אם לא תעשה אימוני משקולות בזמן החיטוב לא ישאר ממך הרבה , התרגילים המורכבים הם הבסיסים והטובים ביותר
500-600 קלוריות מתחת לתחזוקה יהיה טוב
יש לך תפריט בפורטל לחיטוב לאנשים ששוקלים 90 קילו אם אני זוכר נכון

אני עשיתי חיטוב מאזן קלורי שלילי 600-700 ,הוספתי אימונים איירובים (בעיקר שחייה) ,והורדתי בממוצע 6 ק"ג בחודש ,ללא חדר כושר ,וריצה פעם בשבוע ,כמובן שאם הייתי מתנהל נכון יותר הייתי מוריד יותר מהר ,אבל כבר הגעתי למטרה שלי...

Back
למעלה תחתית