עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני אמרתי.ארז נראה מצויין, יכול להעמיס עוד לדעתי.
אני יודע שאומנם בסרטון לא רואים, אבל אני פותח ברכיים באופן מספק מאוד והאמת שלפתוח יותר מזה במשקל שיא זה כמעט בלתי אפשרי. בקשר לעומק, יש פה שבירת מקביל ושוב, זה משקל שיא אז אין צורך לרדת כ"כ עמוק.שניכם צריכים להוציא ברכיים ולהתיישב טיפה יותר, אבל סה"כ סבבה.
לגמרי, באתי חצי ישן ובקושי הצלחתי להחזיק את הרגליים ישרות..אימוני בוקר שווים לחרא לא סובל אותם. בכול מקרה יפה מאוד רק למה יש בסרטון של ארז פלטה כזאת מתחת לרגליים?
אני יודע שאומנם בסרטון לא רואים, אבל אני פותח ברכיים באופן מספק מאוד והאמת שלפתוח יותר מזה במשקל שיא זה כמעט בלתי אפשרי. בקשר לעומק, יש פה שבירת מקביל ושוב, זה משקל שיא אז אין צורך לרדת כ"כ עמוק.
תודה על התגובה.
אבל אין ספק ששברנו מקביל בהכל, אין בזה די הצורך?אני מסתכל על המראה (במקרה שלך) ועל הזוויות של הרגל של שניכם. אין כזה דבר משקל שיא אז לא צריך לרדת "כל כך" עמוק, הסקוואט שלך אמור להיות פחות או יותר קבוע ובלי משחקי גובה. ויש כמה חזרות שנראות טיפה גבוהות, גם אצל ארז.
אבל אין ספק ששברנו מקביל בהכל, אין בזה די הצורך?
אני עומד על זה ששברתי מקביל בהכל, רואים. עצרתי כל חזרה בסרטון ובדקתי את העומק, בהכל שברתי מקביל. תסתכל על קו האגן לעומת הברך, הוא תמיד נמוך יותר.לדעתי גם חסר לך מאור עוד עומק שברת אולי בחזרה שניים , של ארז יותר טוב
אני מקבל ביקורת, אבל זה שמישהו נתן ביקורת לא בהכרח אומר שהיא נכונה, נכון? תראה את התמונות שהעליתי.אם אתה מעלה סרטונים לביקורת, דע לקבל ביקורת...
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
למה לא? הנקודה העליונה היא החלק הכי גבוה בברך, הנקודה התחתונה היא החלק הכי נמוך בירך, בדיוק כמו התמונה שמדגימה איך נראה סקוואט מלא.הסקוואט שלך נראה דיי בסדר, אולי כמה חזרות גבוליות. אני לא רואה צורך לשבת יותר אחורה, זה HB והוא נראה בסדר.
ה"נקודות" שציירת מראות שאין לך מושג איך בודקים אם סקוואט הוא מלא או לא, אין להן קשר לכלום.
למה לא?הסקוואט שלך נראה דיי בסדר, אולי כמה חזרות גבוליות. אני לא רואה צורך לשבת יותר אחורה, זה HB והוא נראה בסדר.
ה"נקודות" שציירת מראות שאין לך מושג איך בודקים אם סקוואט הוא מלא או לא, אין להן קשר לכלום.