הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט היי באר 114 ק"ג שלי, סקוואט לואו באר 148 ק"ג של ארז

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
לא. מתאמן. בבוקר. יותר. בחיים.

אני - 114 ק"ג:

ארז - 148 ק"ג:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שניכם צריכים להוציא ברכיים ולהתיישב טיפה יותר, אבל סה"כ סבבה.
אני יודע שאומנם בסרטון לא רואים, אבל אני פותח ברכיים באופן מספק מאוד והאמת שלפתוח יותר מזה במשקל שיא זה כמעט בלתי אפשרי. בקשר לעומק, יש פה שבירת מקביל ושוב, זה משקל שיא אז אין צורך לרדת כ"כ עמוק.

תודה על התגובה.

אימוני בוקר שווים לחרא לא סובל אותם. בכול מקרה יפה מאוד רק למה יש בסרטון של ארז פלטה כזאת מתחת לרגליים?

• פותח/ת השרשור
אימוני בוקר שווים לחרא לא סובל אותם. בכול מקרה יפה מאוד רק למה יש בסרטון של ארז פלטה כזאת מתחת לרגליים?
לגמרי, באתי חצי ישן ובקושי הצלחתי להחזיק את הרגליים ישרות..
זו לא פלטה, זה בולם זעזועים שהוא משתמש בו להגבהה, הוא נמוך מדי למוט אז זה עוזר לו.

אני יודע שאומנם בסרטון לא רואים, אבל אני פותח ברכיים באופן מספק מאוד והאמת שלפתוח יותר מזה במשקל שיא זה כמעט בלתי אפשרי. בקשר לעומק, יש פה שבירת מקביל ושוב, זה משקל שיא אז אין צורך לרדת כ"כ עמוק.

תודה על התגובה.

אני מסתכל על המראה (במקרה שלך) ועל הזוויות של הרגל של שניכם. אין כזה דבר משקל שיא אז לא צריך לרדת "כל כך" עמוק, הסקוואט שלך אמור להיות פחות או יותר קבוע ובלי משחקי גובה. ויש כמה חזרות שנראות טיפה גבוהות, גם אצל ארז.

• פותח/ת השרשור
אני מסתכל על המראה (במקרה שלך) ועל הזוויות של הרגל של שניכם. אין כזה דבר משקל שיא אז לא צריך לרדת "כל כך" עמוק, הסקוואט שלך אמור להיות פחות או יותר קבוע ובלי משחקי גובה. ויש כמה חזרות שנראות טיפה גבוהות, גם אצל ארז.
אבל אין ספק ששברנו מקביל בהכל, אין בזה די הצורך?

• פותח/ת השרשור
לדעתי גם חסר לך מאור עוד עומק שברת אולי בחזרה שניים , של ארז יותר טוב
אני עומד על זה ששברתי מקביל בהכל, רואים. עצרתי כל חזרה בסרטון ובדקתי את העומק, בהכל שברתי מקביל. תסתכל על קו האגן לעומת הברך, הוא תמיד נמוך יותר.

אין מה להשוות ביני לבין ארז, הוא עושה LB ואני עושה HB, אלה שתי טכניקות שונות ולשבור מקביל זה אופן שונה.

הנה, למרות שזה מיותר סימנתי בכל החזרות:

5069ed3496718.jpg

5069ed349d799.jpg

5069ed34d0c16.jpg

5069ed3496718.jpg

5069ed351020d.jpg

אין ספק בכלל.

נערך לאחרונה:
אם אתה מעלה סרטונים לביקורת, דע לקבל ביקורת...
אצלך המצב טוב יותר, אבל גם לא כולן מלאות, בסרטון של הLB המצב פחות מזהיר, צריך לסובב קצת יותר את הרגליים ולדחוף את הברכיים הצידה, אחרת העומק לא ישתפר.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה מעלה סרטונים לביקורת, דע לקבל ביקורת...
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
אני מקבל ביקורת, אבל זה שמישהו נתן ביקורת לא בהכרח אומר שהיא נכונה, נכון? תראה את התמונות שהעליתי.

הסקוואט שלך נראה דיי בסדר, אולי כמה חזרות גבוליות. אני לא רואה צורך לשבת יותר אחורה, זה HB והוא נראה בסדר.

ה"נקודות" שציירת מראות שאין לך מושג איך בודקים אם סקוואט הוא מלא או לא, אין להן קשר לכלום.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך נראה דיי בסדר, אולי כמה חזרות גבוליות. אני לא רואה צורך לשבת יותר אחורה, זה HB והוא נראה בסדר.

ה"נקודות" שציירת מראות שאין לך מושג איך בודקים אם סקוואט הוא מלא או לא, אין להן קשר לכלום.
למה לא? הנקודה העליונה היא החלק הכי גבוה בברך, הנקודה התחתונה היא החלק הכי נמוך בירך, בדיוק כמו התמונה שמדגימה איך נראה סקוואט מלא.

למה לא?
הרי שבירת מקביל היא כאשר מפרק הירך נמוך ממפרק הברך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית