הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיטוב מתכון שאהבתי להכנת חזה עוף ממליץ מאוד

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
זה מתכון שממש אהבתי להכנת חזה עוף יוצא לבן ונראה בלי טעם אבל ממש טעים (טוב לחיטוב)

1) מחממים תנור ל 190 מעלות
2) לוקחים תבנית אפייה ושמים עלייה נייר כסף
3) שמים על הניר כסף חזה עוף פרוס
4) לוקחים עוד נייר כסף ושמים מעל החזה עוף בצורה שהחזה עוף יהיה סגור הרמטית בין הנייר כסף העליון לתחתון
5) מכניסים לתנור ל 15 דקות
6) מורידים את החלק העליון של הנייר כסף ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות
7) מוציאים מהתנור ומוכן לאכול

בתאבון לכולם

לא משנה מה עוף בתנור בלי רטבים וכו יוצא יבש קשה למצוא מתכון בחיטוב שיציל את העוף בתנור

בלי תבלינים בלי כלום ? נשמע כמו לאכול סוליה של קרוקס

מה המתכון פה - להכניס חזה עוף לתנור?

מה הבעיה לתבלן אין בזה קלוריות....
אם אתם לא רוצים נתרן יש תבלינים ממש טובים ללא נתרן.

• פותח/ת השרשור
פרסמתי את זה בגלל שככה החזה עוף באמת לא יוצא יבש למרות שהוא בלי כלום אחרת לא הייתי מפרסם

מתכון חזה עוף:
להוריד תשומן (אנורקסיה ברבאק)
ולבשל במחבת בלי שמן על אש קטנה,
כשזה מוכן להרים תאש לגבווה שיצרב יפה כזה רק כמה שניות על כל צד (כדי שלא יראה כמו גוש לבן)

הכי טעים ככה

פפריקה כמון פלפל שחור וטיפ טיפה שמן זין עושים את זה מעדן.

או אתה משקיען לקחת מחבטת כך שמן זית , להוסיף בצל קצוץ אחרכך קצת שום, שזה זהוב להכניס את החזה עוף
להכניס ברוקולי לעוד דקה ולבסוף עגבנייה חתוכה לקוביות כף סויה על אש גדולה פלפל ומלח ותענוג.. עדיפות לבשל בווק ועל אש גבוה.. סה״כ 4-3 דקות

חותך בצל + שום (בצל פי 2-3 מהשום) למחבת, מבשל קצת -> מוסיף רוטב סויה,רוטב צ'ילי מתוק, יין אדום יבש, מבשל קצת -> מכניס לשם את החזה עוף ומבשל עד שזה מוכן זה המתכון לחזה עוף הכי טעים שיצא לי לטעום...

נערך לאחרונה:
חותך בצל + שום (בצל פי 2-3 מהשום) למחבט, במשקל קצת -> מוסיף רוטב סויה,רוטב צ'ילי מתוק, יין אדום יבש משל קצת -> מכניס לשם את החזה עוף ומבשל עד שזה מוכן זה המתקון לחזה עוף הכי טעים שיצא לי לטעום...
מחבת*, מבשל קצת*, מבשל קצת[2]*, מתכון*.
מצטער, זה לא בשביל לרדת עלייך או משהו, פשוט לקח לי איזה רבע שעה לפענח מה כתבת.. facepalm

מחבת*, מבשל קצת*, מבשל קצת[2]*, מתכון*.
מצטער, זה לא בשביל לרדת עלייך או משהו, פשוט לקח לי איזה רבע שעה לפענח מה כתבת.. facepalm
חחחח סליחה (טכלס היו 2 טעויות פשוט המבשל בשני הפעמים לא יודע איך לא יצא לי לכתוב נכון...פעם הבאה אני אבדוק מה כתבתי...)

תבלין פילדלפיה עושה נפלאות לחזה עוף
אחלה תבלין אני תמיד מוסיף - למרות שאם שמים אותו בשמן הוא יוצא הרבה יותר טוב .... אבל גם ככה לבד הוא סבבה לגמרי גם- אם אתה רוצה שזה יהיה ממש טוב תערבב פילדלפיה עם אבקת צ'ילי חריף יוצא אחד הדברים

*תכלס אם כבר נופלים עלייך
בצחוק אחי

חחחח טוב נו בסדר אני מוקבל...ככה נולדתי :(
אבל תכלס נראה לי זאת מילה לועזית 😃 אז טכנית אני חושב שאפשר לרשום איך שרוצים חחח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני באמת שלא מבין מה הלחץ שלכם בחיטוב שהאוכל יהיה טעים אני בחיטוב אוהב שמגעיל לי לאכול וככה אני לא מרגיש רעב חחח והחזה עוף הספציפי הזה פשוט חסר טעם אבל המרקם שלו נעים.

בחיטוב אני מקציב לי 100 גרם של קטשופ,וסוגר את הפינה

לא יודע מה איתכם, אני מכין אותו על המחבת ומיד אחר כך מטביע אותו בצ'ילי מתוק.

Back
למעלה תחתית