הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה להתאמן כמו שצריך

• פותח/ת השרשור גבר
  • פורסם בתאריך

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
טוב אז אחרי יותר מחצי שנה שלא הייתי פה נחמד לחזור אחרי הקורס המתיש הזה...
אני עכשיו בצבא ואני רוצה לחזור לעצמי כי ירדתי מלא וזה ממש עצוב...
אני הולך לחזור יומיות ולא בדיוק בטוח מה השעות וייתכן שזה יהיה מאוחר, לכן מנוי לחדר כושר ניראה לי בעייתי.
יש לי ציוד ביתי ספה ומשקולות מתברגות עם 55 קילו.
עכשיו הבנתי שעם ציוד כזה אי אפשר להתקדם כמו שצריך ואני חייב לקנות כלוב בשביל אימון נורמאלי.
וכלוב טוב שראיתי עולה איזה 7000 שלא נדבר על מוט ומשקולות מתאימים.
בכל מקרה למישהו יש אולי איזשהי הצעה? אולי תחליף לכלוב, אולי למכור את הציוד הקיים?
אולי בכלל מישהו קנה כלוב ומתאמן בבית וחושב שכדאי למרות המחיר, ויכול לתת חוות דעת?
תודה:)

טוב אז אחרי יותר מחצי שנה שלא הייתי פה נחמד לחזור אחרי הקורס המתיש הזה...
אני עכשיו בצבא ואני רוצה לחזור לעצמי כי ירדתי מלא וזה ממש עצוב...
אני הולך לחזור יומיות ולא בדיוק בטוח מה השעות וייתכן שזה יהיה מאוחר, לכן מנוי לחדר כושר ניראה לי בעייתי.
יש לי ציוד ביתי ספה ומשקולות מתברגות עם 55 קילו.
עכשיו הבנתי שעם ציוד כזה אי אפשר להתקדם כמו שצריך ואני חייב לקנות כלוב בשביל אימון נורמאלי.
וכלוב טוב שראיתי עולה איזה 7000 שלא נדבר על מוט ומשקולות מתאימים.
בכל מקרה למישהו יש אולי איזשהי הצעה? אולי תחליף לכלוב, אולי למכור את הציוד הקיים?
אולי בכלל מישהו קנה כלוב ומתאמן בבית וחושב שכדאי למרות המחיר, ויכול לתת חוות דעת?
תודה:)
לא חייבים כלוב, אפשר לעשות רגליים עם משקולות יד (לאנג'ים). יש לך ספה? (ללחיצת חזה). אתה יכול לרכוש ראק, לא חייב כלוב והוא יותר זול פי 2 לערך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית