עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה להשתמש.אהלן אנשים..
חג שמח 😃
רציתי לשאול אם זה בסדר להשתמש בקריאטין בגיל 15 או שזה לא מומלץ כיוון שאני עוד גדל?
תודה מראש
אין בעיה אבל למה אתה צריך קראטין אם אתה ממשיך להתקדם לפי דעתי זה סתםאהלן אנשים..
חג שמח 😃
רציתי לשאול אם זה בסדר להשתמש בקריאטין בגיל 15 או שזה לא מומלץ כיוון שאני עוד גדל?
תודה מראש
אין בעיה אבל למה אתה צריך קראטין אם אתה ממשיך להתקדם לפי דעתי זה סתם
לדעתי אתה לא אוכל מספיקתודה על התשובות...
אני לא חושב שאני מתקדם.. אני עולה במשקלים אבל בגוף אין שום תוצאה... ואני על גבול השחיף .. מה אתה אומר ? לדעתך עדיין זה סתם?
לדעתי אתה לא אוכל מספיק
זה טוב מאוד אז למה אתה אומר שאין שינוי בגוף אם עלית במשקל ? מה חשבתה שמחר בבוקר אתה תהיה ענק ? סבלנות אחי אתה מתקדם יופי אין לך מה לקחת קראטין בטח שלא בשלב הזהאני עליתי מתחילת החודש עד עכשיו 2.5 קילו... זה לא טוב?
זה טוב מאוד אז למה אתה אומר שאין שינוי בגוף אם עלית במשקל ? מה חשבתה שמחר בבוקר אתה תהיה ענק ? סבלנות אחי אתה מתקדם יופי אין לך מה לקחת קראטין בטח שלא בשלב הזה
קריאטין לא "ינפח" אותך אם זה מה שאתה מחפש.תודה על התשובות...
אני לא חושב שאני מתקדם.. אני עולה במשקלים אבל בגוף אין שום תוצאה... ואני על גבול השחיף .. מה אתה אומר ? לדעתך עדיין זה סתם?
קריאטין עצמו הוא מצויין, אני מדבר על מונו טהור, ולא פורמולות למיניהן.נאמר כאן שזה סתם ואני די מסכים ואני וועד בחור מהחד"כ ניסנו את כל סוגי הקריאטנים+ הפורמלות אין הרבה הבדל אם כבר מונו הדיירט אבל גם זה צולע.. וזה לאחר שניסתי JACK3D 3 סקופים, שאטגן, סופרפמפ, אמפד נוס ושאר הזבל שהחברות ממציאות ע"מ להרוויח כסף!
קריאטין עצמו הוא מצויין, אני מדבר על מונו טהור, ולא פורמולות למיניהן.
ידוע שהפורמולות האלה הם זבל + בזבוז כסף.