הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חזרה לאימונים-

• פותח/ת השרשור Banzir
  • פורסם בתאריך

Banzir

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם.
אני מתאמן כבר המון זמן (כמה שנים) on and off גם אירובי וגם אנאירובי. אבל עכשיו אחרי תקופה קצרה שהפסקתי להתאמן עקב חוסר זמן ראיתי שמתחילה ממש להיות לי בטן. שאר הגוף עוד די מחוטב אבל הבטן עצבנה אותי אז התחלתי לרוץ הרבה, ולא רק שזה לא כל כך עזר לבטן, זה גם הוריד לי מהנפח בשאר הגוף, אז הפסקתי לרוץ, לפחות ריצות נפח, אבל מדי פעם אני רץ מקסימום 2000, או ספרינטים.
בקיצור מה שאני רוצה עכשיו זה להעלות חזרה נפח ובעיקר להוריד את הבטן הזאת.
גיבשתי לעצמי כבר תרגילים מסויימים שאני עושה, ושילבתי גם את התוכנית SS שראיתי כאן. אני רק צריך שתעזרו לי לסדר מבחינת ימים, משך זמן כל אימון, ואילו קבוצות שרירים לשלב (בטן+חזה \ ידיים+חזה וכו'...) אם בכלל.

התרגילים:

- שכיבות שמיכה רחבות עם משקל X3
- משקולות - יד יד X3
- פאוורקלין X3
- דדליפט X3
- סקוואטים עם משקל X3

- תרגילי בטן- 4 סוגי תרגילים עם משקל, כולל בטן סטטי (אם צריך אני אפרט)

- מתח
- מקבילים

בינתיים אני עושה 5-6 אימונים בשבוע, 2 מוקדשים לבטן, 2 למתח מקבילים וספרינטים (שצריך לצאת בשבילם), ו-2 למשוקולות.
דרך אגב זה אימון ביתי ולא במכון.

מה משקלי העבודה שלך בתרגילים הראשיים: סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס? אם הם לא גבוהים, פשוט תעשה SS.

• פותח/ת השרשור
בנצ' פרס אני לא עושה כי אין לי ספסל. אני כרגע עושה דדליפט קלין וסקאווט, במשקל לא כל כך גבוה (כלומר אני יכול יותר) אבל זה לא בעיה כי אני אקנה עוד פלטות.
אבל למה רק SS ? מה עם הבטן? אני צריך גם להתמקד קצת בבטן כמו שאמרתי.
ושוב, מה לגבי כמות האימונים? אני משער שאי אפשר לעשות כל יום אותו אימון SS. וחוץ מזה שאימון כזה לוקח איזה 20 דקות- זה לא קצר מדי לאימון?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, הבנתי שניתן להסתפק רק ב-SS בלי אימון מיוחד לבטן. אבל מה לגבי כמות האימונים והנפח? רשום שצריך לעשות רק 3 אימונים בשבוע (כשכל אימון גם ככה קצר) קשה לי להבין את זה, זה נראה לי ממש קצת בשביל לראות התקדמות.
בנוסף, זה יהיה נורא אם אני אעשה את התרגילים עם דמבלים במקום מוט?

Back
למעלה תחתית