הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן בבקשה - אמצע SS

כן בסוף זה באיזור ה17-18 הנוזלים קצת מבלבלים בתמונה הזאת אבל עדיין כן עליתי בשומן דיי הרבה וצודק אני באמת מתחיל עכשיו להצמד יותר לתפריט המקורי - תחזוקה +400 קלוריות
תאמת אני חושב שעדיף שתאכל מה שנדרש בשביל להעלות משקלים מאימון לאימון..כשתתקע למראת שעשית ריסטים ועשית הכל טוב אז אפשר להתחיל חיטוב...
אתה ממש לא נראה שמן ביינתים, וגם אם תעשה הכל נכון אני לא חושב שנשאר לך יותר מחודשיים בתוכנית ככה שתוך חודשיים לא תהפוך לממש שמן אבל העלייה במשקלים ובמסה תהיה שווה את זה, מקסימום החיטוב יהיה בקטנה יותר ארוך... לא נורא... לפי ריפטו בא.ש כמו 17% בערך מתחילים לעלות הכי הרבה מאסת שריר כי לפי מה שהוא אומר הא.ש הזה זה הסביבה המטאבולית הכי טובה לגוף בשביל לפתח כח ומסת שריר.

שוב זה?
אתה וכל חבריך הבילדרים מסרבים להבין שחזק יותר שווה גדול ושרירי יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך. אכן מסת שריר היא אך ורק תופעת לוואי של עלייה בכוח (באופן גס) אבל גדול ושרירי מורכב מהרבה פרמטרים, לא רק כוח. ועוד הרבה דברים אתם מסרבים להבין. כמו שמבין יותר בתחום מסויים שווה טוב יותר בתחום מסויים גם עובד אך ורק ביחס לעצמך. לכן, אתם לא מפסיקים לחשוב שכל בן אדם שממש טוב במה שהוא עושה גם מבין במה שהוא עושה, וזו הסיבה שאתם שואלים בילדרים גדולים איך להתאמן ואיך להזריק, כי הם הרי גדולים ונראים טוב - אז ברור שהם מבינים בזה! והלוואי שהייתי ממציא את מה שאני אומר, לצערי זו המציאות.
אני יכול להראות לך אינספור ספורטאי עילית שאין להם שמץ של מושג באיך להתאמן. וזה תופס גם על בילדרים.
עד שלא תבינו עקרונות בסיסיים כמו איך לחשוב, ובמקרה בספציפי הזה עד שלא תבינו שחזק יותר שווה גדול יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך, אתם תמשיכו עם ההטרלות המטופשות על השחיפים שמרימים כבד. אני לא יכול לענות לך מבלי ללמד אותך לחשוב, וזה לא משהו שאני חושב שאני יכול או רוצה לעשות.

בנוסף, התשובה בגוף השאלה. הוא שוקל פחות מ70 קילו. העובדה שיש לו ביצועים טובים רק אומרת שהוא התאמן בזה הרבה וכנראה שהוא גם דיי מוכשר בזה. בן אדם ששוקל מתחת ל70 קילו הוא לא בן אדם גדול.
ביחס לעצמי?
ואם אני אגיד לך שהייתי דוחק 75 קילו חזה עליון ועכשיו אחרי 4 חודשים בערך אני דוחק רק 65~ אבל נראה יותר גדול? (לאותה כמות חזרות בערך, זמני מנוחה אחרים.)
העובדה שהבאתי את המשקל גוף שלו זה בשביל להראות לך את היחס משקלי עבודה שלו למשקל גוף.. ולא בהכרח בנאדם ששוקל 70 לא יראה גדול, הוא 1.65.. זה משקל סביר לחלוטין.
אתה מבין שלקחת סתם דוגמא ספציפית.... והתזונה גם משחקת פה תפקיד חשוב וכל אחד שעובד כח מתייחס לתזונה שונה ונראה בהתאם
אז הנה שתהיה בעניינים איך נראים כאלה שעובדים תכניות כח ואוכלים כמו שצריך :

20102011.jpg

והנה עוד אחד שראיתי בזמן האחרון

אז תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב דברים כאלה......

לא יודע כמה זמן הראשון מתאמן וכמה המשקלי עבודה שלו אבל הוא נראה גם כאחד שמקפיד על תזונה ואתה לא יכול לדעת בהכרח שהוא מעולם לא ירד מאיזור ה5 חזרות.
לגבי השני - הוא גדול אבל לא דוגמא הכי טובה.

בכל אופן פותח האשכול - אשמח לדעת מה התפריט שלך

• פותח/ת השרשור
תאמת אני חושב שעדיף שתאכל מה שנדרש בשביל להעלות משקלים מאימון לאימון..כשתתקע למראת שעשית ריסטים ועשית הכל טוב אז אפשר להתחיל חיטוב...
אתה ממש לא נראה שמן ביינתים, וגם אם תעשה הכל נכון אני לא חושב שנשאר לך יותר מחודשיים בתוכנית ככה שתוך חודשיים לא תהפוך לממש שמן אבל העלייה במשקלים ובמסה תהיה שווה את זה, מקסימום החיטוב יהיה בקטנה יותר ארוך... לא נורא... לפי ריפטו בא.ש כמו 17% בערך מתחילים לעלות הכי הרבה מאסת שריר כי לפי מה שהוא אומר הא.ש הזה זה הסביבה המטאבולית הכי טובה לגוף בשביל לפתח כח ומסת שריר.
להגיע לפלוס קלורי של 1000 ביום או אפילו יותר לפי דעתי זה כבר הגזמה וייגרום לזה שהחיטוב שלך יהיה כלכך ארוך שזה לא יהיה שווה את המאסה - ודרך אגב סתם עניין אותי הנושא כי הזכירו אותו כבר מקודם בפוסט הזה - אפשר בבקשה קישור לזה שאחוז שומן כזה הוא הסביבה המטאבולית הכי טובה לגוף לפי ריפטו?

אתה נראה גדול יותר מכמה סיבות.
או כי התחטבת, והסיבה העיקרית היא כי אתה מתאמן יותר (אחרי 4 חודשים)
זה לא שאם תעבוד עם משקל יותר נמוך אתה לא תגדל.

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה זמן הראשון מתאמן וכמה המשקלי עבודה שלו אבל הוא נראה גם כאחד שמקפיד על תזונה ואתה לא יכול לדעת בהכרח שהוא מעולם לא ירד מאיזור ה5 חזרות.

הראשון זה MOONLIGHT מהפורום אתה יכול לעבור על הלוג שלו אם אתה רוצה לוודא הוא מעדכן שם את כל התכניות שהוא עשה וכמה זמן
השני אתה יכול לראות תמונות של הלפני שלו אם תחפש ותראה איזה שינוי ענק הוא עשה ! (DENOUS)

התפריט שלי הוא בסיס של 1800 קלוריות קבועות ועוד 1000 קלוריות משתנות שאני משחק איתם לפעמים אבל מקפיד להגיע בדיוק ממש קרוב לאיזור ה1000 בלי חריגות מיותרות

חלבון - 195
פחמימה -100
שומן - 54
קלוריות - 1750

ויש עוד 1000 שבדרך כלל רוב הפעמים מגיעות הרוב מפחמימות

הראשון זה MOONLIGHT מהפורום אתה יכול לעבור על הלוג שלו אם אתה רוצה לוודא הוא מעדכן שם את כל התכניות שהוא עשה וכמה זמן
השני אתה יכול לראות תמונות של הלפני שלו אם תחפש ותראה איזה שינוי ענק הוא עשה ! (DENOUS)

התפריט שלי הוא בסיס של 1800 קלוריות קבועות ועוד 1000 קלוריות משתנות שאני משחק איתם לפעמים אבל מקפיד להגיע בדיוק ממש קרוב לאיזור ה1000 בלי חריגות מיותרות

חלבון - 195
פחמימה -100
שומן - 54
קלוריות - 1750

ויש עוד 1000 שבדרך כלל רוב הפעמים מגיעות הרוב מפחמימות

שאלתי מה התפריט אחי לא מה הערכים הסופיים
מה אתה מכניס לגוף?

יאאאאאאא איזה כיף, פרסמו תמונה שלי כדוגמא!
ואלי הסקוואט שלי 120, לא 140.

בקשר לויכוח הגדול בין באדיבילדרים ופאוורליפטרים, יש לי משפט אחד לומר לכם:
באדיבילדר חלש זה כמו כוסית שמזדיינת כמו גופה.

ואגב, אל תטעה אנשים; בתמונה שפרסמת שקלתי 64, עכשיו אני שוקל 70 וזה נראה אחרת:
לפני
50239191e2aec.jpg

אחרי
506f061f4c8eb.jpg

506f061f503cd.jpg

אז אל תגיד שלא עולים במסת שריר בתוכניות כוח, פשוט SS זו תוכנית שמתמקדת נטו בכוח ואמורה לקחת 3-4 חודשים וזהו, משם אתה ממשיך למדקאו ובמדקאו אתה מקבל את המסה האמיתית, אז מספיק להטעות אנשים ומספיק לדבר שטויות.

נערך לאחרונה:
יאאאאאאא איזה כיף, פרסמו תמונה שלי כדוגמא!
ואלי הסקוואט שלי 120, לא 140.

בקשר לויכוח הגדול בין באדיבילדרים ופאוורליפטרים, יש לי משפט אחד לומר לכם:
באדיבילדר חלש זה כמו כוסית שמזדיינת כמו גופה.

ואגב, אל תטעה אנשים; בתמונה שפרסמת שקלתי 64, עכשיו אני שוקל 70 וזה נראה אחרת:
לפני
50239191e2aec.jpg

אחרי
506f061f4c8eb.jpg

506f061f503cd.jpg

אז אל תגיד שלא עולים במסת שריר בתוכניות כוח, פשוט SS זו תוכנית שמתמקדת נטו בכוח ואמורה לקחת 3-4 חודשים וזהו, משם אתה ממשיך למדקאו ובמדקאו אתה מקבל את המסה האמיתית, אז מספיק להטעות אנשים ומספיק לדבר שטויות.
לא עשית כבר מדקאו?
אני לא רואה עליה במסת שריר... בכל הכנות.
תאמין לי שגם מתוכניות נפח עולים בכוח טוב מאוד ואני מעיד את זה על עצמי

לא עשית כבר מדקאו?
אני לא רואה עליה במסת שריר... בכל הכנות.
תאמין לי שגם מתוכניות נפח עולים בכוח טוב מאוד ואני מעיד את זה על עצמי
מדקאו זו לא תוכנית שמסיימים, כל פעם עושים סבב חדש.
ואתה עיוור כנראה כי רואים שינוי ענק, שים לב לרוחב של הגב שבתמונה הראשונה היה מסכן כזה ובתמונה השנייה פתאום התרחב, שים לב לכתפיים שגדלו ושים לב ליד שמאל שבתמונה הראשונה אתה רואה הבדל בין הכתף ליד אבל בתמונה השנייה זה כמעט אותו קו. גם הטרפזים גדלו.

הכי חשוב שאני רואה שינוי ביום יום, אני לא צריך את הדעה שלך.
בתוכניות נפח עובדים גם הרבה יותר ימים וגם עושים 2001 תרגילים ו-2001 סטים של 2400 חזרות; אצלנו בכוח? 3 ימים בשבוע, 3 תרגילים כל אימון, בלי יותר מדי חארטות או דאווינים, בלי 300 תרגילים לכל שריר, בלי לבלבל את השריר, בלי לרוץ אחרי אימון לדחוף טונה או חלבון, בלי לעשות פולי עליון פולי תחתון אמא של פולי ופולי קפה, בלי יד קדמית בישיבה יד קדמית בעמידה מיד לרוץ לעשות יד אחורית כדי לבלבל את היד - ואנחנו מתקדמים יפה מאוד. בסה"כ רק אידיוט עומד כל היום מול המראה ועושה שרירים לעצמו ולוקח 1001 תמונות, עדיף שיהיה כוח שיתבטא ביום יום מאשר מראה שולי ושטחי.

ואתה עיוור כנראה כי רואים שינוי ענק, שים לב לרוחב של הגב שבתמונה הראשונה היה מסכן כזה ובתמונה השנייה פתאום התרחב, שים לב לכתפיים שגדלו ושים לב ליד שמאל שבתמונה הראשונה אתה רואה הבדל בין הכתף ליד אבל בתמונה השנייה זה כמעט אותו קו. גם הטרפזים גדלו.

בתוכניות נפח עובדים גם הרבה יותר ימים וגם עושים 2001 תרגילים ו-2001 סטים של 2400 חזרות; אצלנו בכוח? 3 ימים בשבוע, 3 תרגילים כל אימון, בלי יותר מדי חארטות או דאווינים, בלי 300 תרגילים לכל שריר, בלי לבלבל את השריר, בלי לרוץ אחרי אימון לדחוף טונה או חלבון, בלי לעשות פולי עליון פולי תחתון אמא של פולי ופולי קפה, בלי יד קדמית בישיבה יד קדמית בעמידה מיד לרוץ לעשות יד אחורית כדי לבלבל את היד - ואנחנו מתקדמים יפה מאוד. בסה"כ רק אידיוט עומד כל היום מול המראה ועושה שרירים לעצמו ולוקח 1001 תמונות, עדיף שיהיה כוח שיתבטא ביום יום מאשר מראה שולי ושטחי.

אל תעשה הפרדה בין תזונה למתאמן כוח ולמתאמן פיתוח גוף, בשורה התחתונה צריכים ערכים תזונתיים מסויימים וחלבון איכותי כדי להתקדם כמו שצריך.
אני באמת לא רואה שינוי ובוא לא נכנס לויכוח לגבי זה, אולי קצת בידיים בגלל שאתה מכווץ אותם יותר חזק בתמונה האחרונה..
ולגבי המשפט האחרון שלך - החלטה אישית של כל אחד מה הוא מעדיף

שאלתי מה התפריט אחי לא מה הערכים הסופיים
מה אתה מכניס לגוף?
בוודאי ששאלת. אבל כמו חבריך הבילדרים, אתם אוהבים להסתכל ברמת המיקרו ולא המאקרו.

ביחס לעצמי?
ואם אני אגיד לך שהייתי דוחק 75 קילו חזה עליון ועכשיו אחרי 4 חודשים בערך אני דוחק רק 65~ אבל נראה יותר גדול? (לאותה כמות חזרות בערך, זמני מנוחה אחרים.)
העובדה שהבאתי את המשקל גוף שלו זה בשביל להראות לך את היחס משקלי עבודה שלו למשקל גוף.. ולא בהכרח בנאדם ששוקל 70 לא יראה גדול, הוא 1.65.. זה משקל סביר לחלוטין.

רגע רגע. אתה דוחק 65 חזה?
למרות שזה התעסקות בפרטים קטנים והבנתי למה אתה מתכוון, אתה רק מראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
אני משער שאני צריך להסביר לך שהתכוונת ללחיצה ולא דחיקה.
בנוסף, כשהתנאים לא זהים - אין אפשרות לבודד את משוואת המשקל על המוט (זמני מנוחה שונים). אבל גם זה לא העניין. אם אתה חושב שאתה יכול להעלות את הלחיצה שלך מ65 ל100 קילו בלי להוסיף מסת שריר... צר לי לאכזב אותך. אני פשוט לא מאמין שאתה מספיק מוכשר בשביל זה.
זה תופס גם לגביי הסקוואט והדדליפט. לא יודע איך "גדלת" בזמן שנחלשת, בהנחה ובאמת נחלשת (אתה אומר שזמני המנוחה שונים - ככה שהמשוואה מקולקלת), אבל קח בחשבון שאתה כולה ילד בן איזה 15, בגיל הזה רוב הילדים גדלים גם בלי להתאמן, ובאופן כללי, גם יש מצב שלא גדלת. אין מספיק נתונים בשביל לענות על "סימן השאלה" המטורף שהצבת, אבל יש לי תחושה שגם אתה, לא "אחד יחיד" שהגוף שלו עובד ומגיב לאימונים בצורה שונה משל כולם, אלא שיש משהו שפספסת. זה פשוט הרבה יותר הגיוני.

אל תעשה הפרדה בין תזונה למתאמן כוח ולמתאמן פיתוח גוף, בשורה התחתונה צריכים ערכים תזונתיים מסויימים וחלבון איכותי כדי להתקדם כמו שצריך.
אני באמת לא רואה שינוי ובוא לא נכנס לויכוח לגבי זה, אולי קצת בידיים בגלל שאתה מכווץ אותם יותר חזק בתמונה האחרונה..
ולגבי המשפט האחרון שלך - החלטה אישית של כל אחד מה הוא מעדיף
נכנס שבת, מה אתה עושה פה?

דווקא רואים שמאוד גדלת, הגב פשוט לא כל כך בולט בגלל הקעקועים... אם הגב לא בולט יותר זה לא סימן שהוא לא גדל (אם הוא גודל בערך באותם פרופורציות של שומן\מסה כמו שהיה אז עד החיטוב לא רואים שהגב שרירי יותר רואים פשוט שהוא יותר רחב... ואגב אתה ממש לא נראה קטן מהתמונה מקדימה אז סתם אמרו פה שאתה נראה קטן ועם משקלים גבוהים.

להגיע לפלוס קלורי של 1000 ביום או אפילו יותר לפי דעתי זה כבר הגזמה וייגרום לזה שהחיטוב שלך יהיה כלכך ארוך שזה לא יהיה שווה את המאסה - ודרך אגב סתם עניין אותי הנושא כי הזכירו אותו כבר מקודם בפוסט הזה - אפשר בבקשה קישור לזה שאחוז שומן כזה הוא הסביבה המטאבולית הכי טובה לגוף לפי ריפטו?

לא התכוונתי לפלוס של 1000 אולי אתה מספיק לך בשביל להתאושש ולעלות משקלים גם + 500... אבל אם +1000 זה מה שהיה צריך בשביל לעלות עוד 20 קילו בסקווט ולהיות על + אלף רק לאיזה חודש מקסימום אני אומר שזה שווה את זה...
ולגבי ריפטו שנייה אני אחפש את זה בספר שלו אני אערוך ואצטט
עריכה: לא בדיוק מצאתי את הציטוט אבל תקרא בSS את הפרק של הNutrition and Bodyweight ניצן להסיק משם שבשביל ליצור סביבה מטבוליט מתאימה לגוף לפיתוח טוב של מסת שריר וכח צריך להיות באיזה 15-20% א.ש (20 זה כבר קצת מוגזם אבל משהו כמו 16-17% שומן זה בסדר גמור)...
פשוט אני זוכר מה שרציתי לשצטט זה מאיזה תגובה שלו או במאמר מהפורום שלו... לא זוכר בדיוק איפה זה היה.

נערך לאחרונה:
דווקא רואים שמאוד גדלת, הגב פשוט לא כל כך בולט בגלל הקעקועים... אם הגב לא בולט יותר זה לא סימן שהוא לא גדל (אם הוא גודל בערך באותם פרופורציות של שומן\מסה כמו שהיה אז עד החיטוב לא רואים שהגב שרירי יותר רואים פשוט שהוא יותר רחב... ואגב אתה ממש לא נראה קטן מהתמונה מקדימה אז סתם אמרו פה שאתה נראה קטן ועם משקלים גבוהים.
הו, תודה רבה 😃

נכנס שבת, מה אתה עושה פה?
אה הוא בכלל דתי? למה לא אמרת קודם, זה מסביר הכל...
כמעט בכל המקרים דתיים לא באמת יודעים לחשוב בעצמם. וזה תופס גם לגביי בילדרים. ועכשיו כשאני חושב על זה, האובססיביים לבילדינג דומים לדתיים בהרבה מובנים. אולי בילדינג זו דת? 🤡

אה הוא בכלל דתי? למה לא אמרת קודם, זה מסביר הכל...
כמעט בכל המקרים דתיים לא באמת יודעים לחשוב בעצמם. וזה תופס גם לגביי בילדרים. ועכשיו כשאני חושב על זה, האובססיביים לבילדינג דומים לדתיים בהרבה מובנים. אולי בילדינג זו דת? 🤡
איך אני שונא אנשים שמכלילים כמוך.
אני לא דתי בכלל.
בוודאי ששאלת. אבל כמו חבריך הבילדרים, אתם אוהבים להסתכל ברמת המיקרו ולא המאקרו.

רגע רגע. אתה דוחק 65 חזה?
למרות שזה התעסקות בפרטים קטנים והבנתי למה אתה מתכוון, אתה רק מראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
אני משער שאני צריך להסביר לך שהתכוונת ללחיצה ולא דחיקה.
בנוסף, כשהתנאים לא זהים - אין אפשרות לבודד את משוואת המשקל על המוט (זמני מנוחה שונים). אבל גם זה לא העניין. אם אתה חושב שאתה יכול להעלות את הלחיצה שלך מ65 ל100 קילו בלי להוסיף מסת שריר... צר לי לאכזב אותך. אני פשוט לא מאמין שאתה מספיק מוכשר בשביל זה.
זה תופס גם לגביי הסקוואט והדדליפט. לא יודע איך "גדלת" בזמן שנחלשת, בהנחה ובאמת נחלשת (אתה אומר שזמני המנוחה שונים - ככה שהמשוואה מקולקלת), אבל קח בחשבון שאתה כולה ילד בן איזה 15, בגיל הזה רוב הילדים גדלים גם בלי להתאמן, ובאופן כללי, גם יש מצב שלא גדלת. אין מספיק נתונים בשביל לענות על "סימן השאלה" המטורף שהצבת, אבל יש לי תחושה שגם אתה, לא "אחד יחיד" שהגוף שלו עובד ומגיב לאימונים בצורה שונה משל כולם, אלא שיש משהו שפספסת. זה פשוט הרבה יותר הגיוני.
אתה שם לב שאתה מתעסק ממש בפרטים קטנים כדי לנסות להוציא אותי מפגר?
לא נחלשתי, אני עובד עם משקלים נמוכים יותר ומקבל גירוי בצורה אחרת, ועובדה שהמסת שריר עולה גם בלי להוסיף כל אימון 1.25 כל צד.
ובנוגע לגיל - אני אוטוטו מתגייס אחינו..

איך אני שונא אנשים שמכלילים כמוך.
אני לא דתי בכלל.

אתה שם לב שאתה מתעסק ממש בפרטים קטנים כדי לנסות להוציא אותי מפגר?
לא נחלשתי, אני עובד עם משקלים נמוכים יותר ומקבל גירוי בצורה אחרת, ועובדה שהמסת שריר עולה גם בלי להוסיף כל אימון 1.25 כל צד.
ובנוגע לגיל - אני אוטוטו מתגייס אחינו..
סבבה אז צודק אני לוקח הכל בחזרה.
אין שום קשר בין כמה אתה חזק לאיך אתה נראה.
אה רגע בעצם אתה אומר שלא נחלשת, אז... בעצם... אולי כן יש קשר.
אה ודוגמה של בן אדם אחד (ועוד על עצמו) מעידה הרבה מאוד!
ומצטער אבל לפי התגובות שלך חשבתי שאתה בן 15, זה לא באמת משנה, זה משתנה בין אנשים ויש כאלה שגם בגיל 18 גדלים בלי שום קשר לאימונים.
זה מצחיק כמה שאתה רחוק מלהבין.
אני מיציתי, צ'או

סבבה אז צודק אני לוקח הכל בחזרה.
אין שום קשר בין כמה אתה חזק לאיך אתה נראה.
אה רגע בעצם אתה אומר שלא נחלשת, אז... בעצם... אולי כן יש קשר.
אה ודוגמה של בן אדם אחד (ועוד על עצמו) מעידה הרבה מאוד!
ומצטער אבל לפי התגובות שלך חשבתי שאתה בן 15, זה לא באמת משנה, זה משתנה בין אנשים ויש כאלה שגם בגיל 18 גדלים בלי שום קשר לאימונים.
זה מצחיק כמה שאתה רחוק מלהבין.
אני מיציתי, צ'או
לא נחלשתי אבל המשקלי עבודה שאני עובד איתם נמוכים בהשוואה למשקלים שעבדתי איתם לפני זה, ואני גודל יותר מהר כשאני עובד עם משקלים יותר נמוכים לחזרות יותר גבוהות.
סגרנו את הפינה? הבנת אותי עכשיו?

לא נחלשתי אבל המשקלי עבודה שאני עובד איתם נמוכים בהשוואה למשקלים שעבדתי איתם לפני זה, ואני גודל יותר מהר כשאני עובד עם משקלים יותר נמוכים לחזרות יותר גבוהות.
סגרנו את הפינה? הבנת אותי עכשיו?
אלי, אתה מכיר במקרה נועה גורלט מרעננה? אני עובד בסקרים ועשיתי סקר לאיזו נועה גורלט מרעננה בת 17 וחצי והיא הייתה אחת המתוקותתת אבל אין לא מוצא אותה בפייסבוק חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית