הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן בבקשה - אמצע SS

לא נחלשתי אבל המשקלי עבודה שאני עובד איתם נמוכים בהשוואה למשקלים שעבדתי איתם לפני זה, ואני גודל יותר מהר כשאני עובד עם משקלים יותר נמוכים לחזרות יותר גבוהות.
סגרנו את הפינה? הבנת אותי עכשיו?
כן
ובגלל זה אתה חושב שאימוני כוח פחות טובים להעלאה במסת שריר? כי כמו שאמרתי לך, במיוחד במקרה שלך זה מושפע מיותר מידי פרמטרים.
בנוסף, אם הגעת לבנץ' פרס של 75 קילו, אל תחשוב שאתה חזק ולכן אתה גם צריך להיראות כמו אחד כזה. או שעשית תוכנית כוח למשך יומיים, או שעשית ליותר אבל בצורה לא נכונה. כשתשיג משקלי עבודה כבדים תוכל לדבר.
אגב, אני ממש לא פוסל אפשרות שאתה פשוט טועה באם\כמה גדלת. כבר אמרתי, אני לא ממהר להאמין שהגוף שלך מגיב לאימונים בצורה שונה משאר האנשים בעולם. זה לא סביר. זה כאילו אתה מנסה להוכיח ש1+1=3. זה אף פעם לא היה ולא יהיה נכון.

טוב פה זה באמת נגמר, לגמרי מיציתי

איך אני שונא אנשים שמכלילים כמוך.
אני לא דתי בכלל.

אתה שם לב שאתה מתעסק ממש בפרטים קטנים כדי לנסות להוציא אותי מפגר?
לא נחלשתי, אני עובד עם משקלים נמוכים יותר ומקבל גירוי בצורה אחרת, ועובדה שהמסת שריר עולה גם בלי להוסיף כל אימון 1.25 כל צד.
ובנוגע לגיל - אני אוטוטו מתגייס אחינו..

זה לא הפרטים הקטנים, זה הפרטים הכי גדולים! קודם תבין מה זה משוואה, ומכמה פרמטרים שונים הטענות שלך מורכבות, וכמה בלתי אפשרי זה לבודד נתון אחד כשיש כל כך הרבה גורמים. (כמו הורמונים, זמני מנוחה, ועוד אלף דברים שאתה לא מציין ושאתה לא שם לב אליהם)

כן
ובגלל זה אתה חושב שאימוני כוח פחות טובים להעלאה במסת שריר? כי כמו שאמרתי לך, במיוחד במקרה שלך זה מושפע מיותר מידי פרמטרים.
בנוסף, אם הגעת לבנץ' פרס של 75 קילו, אל תחשוב שאתה חזק ולכן אתה גם צריך להיראות כמו אחד כזה. או שעשית תוכנית כוח למשך יומיים, או שעשית ליותר אבל בצורה לא נכונה. כשתשיג משקלי עבודה כבדים תוכל לדבר.
אגב, אני ממש לא פוסל אפשרות שאתה פשוט טועה באם\כמה גדלת. כבר אמרתי, אני לא ממהר להאמין שהגוף שלך מגיב לאימונים בצורה שונה משאר האנשים בעולם. זה לא סביר. זה כאילו אתה מנסה להוכיח ש1+1=3. זה אף פעם לא היה ולא יהיה נכון.

טוב פה זה באמת נגמר, לגמרי מיציתי

אני שונא להתרברב רק משקל עבודה של תרגיל אחד אבל 92 בנץ ל2 חזרות אחרי חצי שנה מסה זה מכובד בשבילך מיסטר..?

אני שונא להתרברב רק משקל עבודה של תרגיל אחד אבל 92 בנץ ל2 חזרות אחרי חצי שנה מסה זה מכובד בשבילך מיסטר..?
האמת שזה נטו עניין של גנטיקה..
הנה נגיד אני 200 שנה בתוכניות כוח והגעתי רק ל-80 לחמישייה, ואוהד פה רק חודשיים ב-SS וכבר על 90+ בבנצ' לחמישייה ופרס 60+ לחמישייה [כשכמעט אף אחד לא מצליח בכלל לעבור את ה-50-55 בפרס] במשקל גוף 70, אבל הדדליפט שלו רק 120 כשאצלי הוא 150.

זה עניין גנטי תכלס, באיזה פלג גוף אתה יותר דומיננטי [ושנינו עובדים עם אותם תרגילים באותה תדירות].

האמת שזה נטו עניין של גנטיקה..
הנה נגיד אני 200 שנה בתוכניות כוח והגעתי רק ל-80 לחמישייה, ואוהד פה רק חודשיים ב-SS וכבר על 90+ בבנצ' לחמישייה ופרס 60+ לחמישייה [כשכמעט אף אחד לא מצליח בכלל לעבור את ה-50-55 בפרס] במשקל גוף 70, אבל הדדליפט שלו רק 120 כשאצלי הוא 150.

זה עניין גנטי תכלס, באיזה פלג גוף אתה יותר דומיננטי [ושנינו עובדים עם אותם תרגילים באותה תדירות].
בכנות.. הרגליים אצלי גודלות יותר מהר מהפלג גוף עליון אבל הפלג גוף עליון באופן יחסי יותר חזק

• פותח/ת השרשור
אה הוא בכלל דתי? למה לא אמרת קודם, זה מסביר הכל...
כמעט בכל המקרים דתיים לא באמת יודעים לחשוב בעצמם. וזה תופס גם לגביי בילדרים. ועכשיו כשאני חושב על זה, האובססיביים לבילדינג דומים לדתיים בהרבה מובנים. אולי בילדינג זו דת? 🤡
אני מסכים עם כל מה שאמרת לפני זה הכל תשובות לעניין אבל אל תגלוש לעניינים של דת זה כבר לא לעניין לא שווה להוריד תרמה

שאלתי מה התפריט אחי לא מה הערכים הסופיים
מה אתה מכניס לגוף?
מה זה משנה התפריט ??? זה משנה מה הערכים הסופיים שסיימת איתם את היום אבל אם זה מעניין אותך רוב השומן מגיע מטחינה ושקדים , והחלבון מגיע מחזה עוף ,אבקת חלבון ,דגים, בשר רזה ,ולפעמים גבינות. הפחמימה מגיעה מלחם שיפון מלא בעיקר ומבורגול ופירות

אני מסכים עם כל מה שאמרת לפני זה הכל תשובות לעניין אבל אל תגלוש לעניינים של דת זה כבר לא לעניין לא שווה להוריד תרמה

מה זה משנה התפריט ??? זה משנה מה הערכים הסופיים שסיימת איתם את היום אבל אם זה מעניין אותך רוב השומן מגיע מטחינה ושקדים , והחלבון מגיע מחזה עוף ,אבקת חלבון ,דגים, בשר רזה ,ולפעמים גבינות. הפחמימה מגיעה מלחם שיפון מלא בעיקר ומבורגול ופירות
צא מהסרט שמה שחשוב זה הערכים הסופיים.
מה שחשוב זה מה אתה מכניס לגוף כל אוכל פועל בצורה אחרת על הגוף, הגוף שלך מקבל המון ערכים שונים מלבד פחמימה חלבון ושומן ולפי זה הוא מפרק את האוכל בצורה שונה וביעילות שונה בין פרטים שונים.
אני אתן לך עצה שלי - שהפחמימות יבואו מאורז תפוחי אדמה ירקות ופירות, ושהשומן יגיע מאגוזי מלך ואבוקדו.
אתה רוצה להקשיב לי תקשיב אתה לא רוצה אל תקשיב, אני אמרתי את שלי.
זה כי אתה משקיע יותר בפלג גוף עליון מאשר תחתון.

??????????????????? אז איך הרגליים גודלות יותר מהר?

מה שחשוב זה מה אתה מכניס לגוף כל אוכל פועל בצורה אחרת על הגוף, הגוף שלך מקבל המון ערכים שונים מלבד פחמימה חלבון ושומן ולפי זה הוא מפרק את האוכל בצורה שונה וביעילות שונה בין פרטים שונים.
אני אתן לך עצה שלי - שהפחמימות יבואו מאורז תפוחי אדמה ירקות ופירות, ושהשומן יגיע מאגוזי מלך ואבוקדו.

כי גדילה לא קשורה לכוח. איך אתה מסביר את זה שאני לרוב עובד רק רגליים, פי 3 יותר חזק ממך בערך ואתה בטוח יותר גדול ממני ברגליים?

• פותח/ת השרשור
כי גדילה לא קשורה לכוח. איך אתה מסביר את זה שאני לרוב עובד רק רגליים, פי 3 יותר חזק ממך בערך ואתה בטוח יותר גדול ממני ברגליים?
תלוי באוכל וגנטיקה אחי לי אישית הSS עשתה רגליים פי 2 מהגודל שהיו בהתחלה איבדתי 90 אחוז מהג'ינסים שלי בגלל החרא הזה

• פותח/ת השרשור
מה שחשוב זה מה אתה מכניס לגוף כל אוכל פועל בצורה אחרת על הגוף
, הגוף שלך מקבל המון ערכים שונים מלבד פחמימה חלבון ושומן ולפי זה הוא מפרק את האוכל בצורה שונה וביעילות שונה בין פרטים שונים.

אני לא פוסל את מה שאתה אומר מראש. אם תתן לי לפחות רפרנס אחד נורמאלי שמוכיח את הטענה הזאת אני אשמח לראות 😃

אליק, יש לך טעות קטנה לגבי השומן, אגוזי מלך זה לא מקור בריא לשומן, זה צריך לבוא מעיקר ממקור של בשר בקר.
ואיתי, התפריט משנה מבחינת בריאותית, אלא אם כן זה לא משהו שמטריד אותך.

• פותח/ת השרשור
אליק, יש לך טעות קטנה לגבי השומן, אגוזי מלך זה לא מקור בריא לשומן, זה צריך לבוא מעיקר ממקור של בשר בקר.
ואיתי, התפריט משנה מבחינת בריאותית, אלא אם כן זה לא משהו שמטריד אותך.
לזה אני מודע וזה התשובה הנכונה !!! למרות שאני עדיין אשמח לקבל רפרנס לטענה של אלי

לזה אני מודע וזה התשובה הנכונה !!! למרות שאני עדיין אשמח לקבל רפרנס לטענה של אלי

אין רפרנס כי זה לא נכון, זה נטו קטע בריאותי.
אורז יותר בריא לגוף מאשר לחם ולכן זה עדיף, אבל זה לא אומר שזה יתן לך יותר או פחות מסה.
אני כמובן לא מדבר פה על ממתקים כי ברור שזה לא צריך להיות בתפריט על בסיס קבוע

איזה כיף, עצה שלך 😆
זה בטח רלוונטי ומדוייק

מסתבר שגם אתה מסרב להבין מה שבילדרים לא מבינים. חזק יותר שווה גדול יותר עובד רק ביחס לעצמך. גדילה קשורה לכוח, אבל זה לא מחייב שמי שיותר חזק הוא יותר גדול. זה עובד ביחס עצמי בלבד. כמו עוד הרבה דברים בעולם, כמו הדוגמה שכבר כתבתי לגביי מבין בתחום מסויים שווה טוב יותר בתחום מסויים. זה לא אומר שמי שהכי טוב הוא הכי מבין או שמי שהכי מבין הוא הכי טוב. גם זה עובד רק ביחס לעצמך, כשתבין יותר אתה תהיה טוב יותר. וזה לא מונע מאנשים להתייעץ עם בילדרים לגביי איך להתאמן \ איך להזריק - הם חושבים שמי שיותר גדול גם יותר מבין facepalm
בחזרה לנושא, יש משתנים נוספים שמשפיעים על הגודל שלך חוץ מהכוח שלך (וההבנה שלך). גנטיקה למשל זה משפיע מאוד משמעותי. אבל כשאתה תוסיף 2 פלטות לסקוואט ולדדליפט שלך, בהנחה שאתה לא סופר-מוכשר, אתה תוסיף גם מסת שריר.

אתם עדיין לא מבינים שגדול זה יחסי, יש גם אנשים גדולים שלא התאמנו דקה בחדר כושר. זה אומר שזו הדרך למסת שריר? מצטער להגיד לכם, אין לכם לוגיקה ואתם פשוט לא יודעים לחשוב

אין רפרנס כי זה לא נכון, זה נטו קטע בריאותי.
אורז יותר בריא לגוף מאשר לחם ולכן זה עדיף, אבל זה לא אומר שזה יתן לך יותר או פחות מסה.
אני כמובן לא מדבר פה על ממתקים כי ברור שזה לא צריך להיות בתפריט על בסיס קבוע
תוכיח

נערך לאחרונה:
תוכיח[/QUOTE]
אין לי פה מה להוכיח, תאכל מה שאתה רוצה.
אני מאלה שמאמינים בדיאטת פליאו, לא חסר בלוגים ברשת שיסבירו לך למה לחם לא בריא לנו, ובגדול כל מוצר שמכיל גלוטן הוא לא טוב לנו.

ערך גליקימי, תריץ חיפוש בגוגל
אחר כך אל תצפה להתחטב מהר מה23 אחוז שומן

ערך גליקימי, תריץ חיפוש בגוגל
אחר כך אל תצפה להתחטב מהר מה23 אחוז שומן

אתה מודע לזה שלתפוח אדמה יש את הערך גליקמי הכי גבוה מבין כל הפחמימות??
ערך גליקמי לא ממש אומר משהו, אל תשכח שעם חלבון ושומן הערך גליקמי יורד, ככה שזה לא כזה קריטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית