עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא
גם אם אתה עושה BOR כמו שבאדיבילדרים עושים, תנסה להיות כמה שיותר מקביל.
הם עושים ככה כדי שטווח התנועה יהיה כמה שיותר קצר והם יוכלו לשים 1001 פלטות בכל צד ולעשות 7000 סטים של 800 חזרות ושכולם יראו כמה הם סוסים כשהם צורחים את הנשמה לסיים.ומהי הסיבה שבגללה צריך להיות מקביל לרצפה ? ולמה באדיבילדרים לא עושים כמו שצריך?
אתה חי בסרט שכל מי שעושה SS חי בוהם עושים ככה כדי שטווח התנועה יהיה כמה שיותר קצר והם יוכלו לשים 1001 פלטות בכל צד ולעשות 7000 סטים של 800 חזרות ושכולם יראו כמה הם סוסים כשהם צורחים את הנשמה לסיים.
ראיתי מספיק סיטואציות אמיתיות כדי לדעת שאני חי במציאות.אתה חי בסרט שכל מי שעושה SS חי בו
בנצ כמו שעושים בתחריות PLזה לא עוד שיטה לקצר טווח תנועה ולהעמיס כמו שיותר פלטות ולהגיד כמה אתה סוס?ראיתי מספיק סיטואציות אמיתיות כדי לדעת שאני חי במציאות.
אולי אנחנו מרימים חזה, אבל הם עושים רבעי חזרה ולא נועלים מרפקים.בנצ כמו שעושים בתחריות PLזה לא עוד שיטה לקצר טווח תנועה ולהעמיס כמו שיותר פלטות ולהגיד כמה אתה סוס?
קצת פרופורציות שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהו
לא חסר תוכניות פאוורליפטינג שעושים בהם נפח גדול בבנצ 5X5\4X8 אפילו עשריות ובכל חזרה אתה מקשית את הגבאולי אנחנו מרימים חזה, אבל הם עושים רבעי חזרה ולא נועלים מרפקים.
חוצמזה שאל תשווה בנצ' ל-BOR כי זה טווח תנועה שונה לגמרי, ובכללי הם עושים את זה בשביל 700 חזרות, ב-PL עושים את זה בשביל חזרה אחת.
באדיבילדרים הם בדר"כ ליצנים, תכיר בזה.
בוא נגיד שבאדיבילדרים = ערבים ואני ימני קיצוני ;)לא חסר תוכניות פאוורליפטינג שעושים בהם נפח גדול בבנצ 5X5\4X8 אפילו עשריות ובכל חזרה אתה מקשית את הגב
למה זה שונה? פה אתה כביכול מקצר את הטווח תנועה ופה מקצר
למרות שאני לא מסכים איתך על קיצור הטווח תנועה אבל לא משנה
אני בעצמי עושה תוכניות PL ומתכוון להתחרות בדדליפט ובנצ אבל ראבק קצת פרופורציות צאו מהבועה של אני SSניק וכולם על הזין שלי
מצטער לבאס אותך אבל תראה את השמות של המתחרים בפאווורליפטניג בארץ ותראה שיש לא מעט ערבים.בוא נגיד שבאדיבילדרים = ערבים ואני ימני קיצוני ;)
לא הייתה פה שום כוונה לערבים, אני לא גזען בכלל.. זה היה דימוי, שכמו שימני קיצוני שונא ערבים ככה אני שונא באדיבילדרים.מצטער לבאס אותך אבל תראה את השמות של המתחרים בפאווורליפטניג בארץ ותראה שיש לא מעט ערבים.
וחוץ מזה אני מכיר הרבה מאוד מפתחי גוף שהם לא ערביים והם ברמה גבוהה.
טווח תנועה גדול יותר, שימוש יותר רחב ברחב גבי, התחלה של כל חזרה מהרצפה ושימוש בשרירי הרגליים כמייצבים לתרגיל.אף אחד לא ענה לי כאן לעניין.. מה הסיבה שהגב צריך להיות מקביל לרצפה? על מה התרגיל הזה בכלל עובד? וזה טוב או לא טוב לעשות כמו שהאישה עושה?
🤡 🤡 🤡הם עושים ככה כדי שטווח התנועה יהיה כמה שיותר קצר והם יוכלו לשים 1001 פלטות בכל צד ולעשות 7000 סטים של 800 חזרות ושכולם יראו כמה הם סוסים כשהם צורחים את הנשמה לסיים.
בנצ כמו שעושים בתחריות PLזה לא עוד שיטה לקצר טווח תנועה ולהעמיס כמו שיותר פלטות ולהגיד כמה אתה סוס?
קצת פרופורציות שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהו
אין סיבה. מקביל לרצפה מפעיל יותר את הזוקפים, בחתירה שלא מתחילה כל פעם מהרצפה זה קשה מאוד. אין בעיה לעשות בגרסת הבילדרים הרגילה, זה מפעיל פחות לחץ על הזוקפים וגם ככה הצ'יט גדול בשניהם. אם אתה משלב גם דדליפט החתירה הזאת עדיפה לדעתי (אני עושה רק אותה לחזרות גבוהות).אף אחד לא ענה לי כאן לעניין.. מה הסיבה שהגב צריך להיות מקביל לרצפה? על מה התרגיל הזה בכלל עובד? וזה טוב או לא טוב לעשות כמו שהאישה עושה?