הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האישה הזאת עושה BOR נכון?

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0

אני רואה הרבה אנשים ביוטיוב שלא בדיוק מקבילים לרצפה עם הפלג גוף העליון, זה בסדר גם ככה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא
גם אם אתה עושה BOR כמו שבאדיבילדרים עושים, תנסה להיות כמה שיותר מקביל.

לא אמרתי שהם לא עושים כמו שצריך, פשוט יש עוד סוג שכל חזרה מתחילה מהרצפה.

למה שיהיה מקביל? שתעבוד יותר על מה שאתה רוצה לעבוד עליו (הגב) כי אחרת זה הופך להיות חצי שראגס ועוד משהו לא ברור.

ומהי הסיבה שבגללה צריך להיות מקביל לרצפה ? ולמה באדיבילדרים לא עושים כמו שצריך?
הם עושים ככה כדי שטווח התנועה יהיה כמה שיותר קצר והם יוכלו לשים 1001 פלטות בכל צד ולעשות 7000 סטים של 800 חזרות ושכולם יראו כמה הם סוסים כשהם צורחים את הנשמה לסיים.

הם עושים ככה כדי שטווח התנועה יהיה כמה שיותר קצר והם יוכלו לשים 1001 פלטות בכל צד ולעשות 7000 סטים של 800 חזרות ושכולם יראו כמה הם סוסים כשהם צורחים את הנשמה לסיים.
אתה חי בסרט שכל מי שעושה SS חי בו

ראיתי מספיק סיטואציות אמיתיות כדי לדעת שאני חי במציאות.
בנצ כמו שעושים בתחריות PLזה לא עוד שיטה לקצר טווח תנועה ולהעמיס כמו שיותר פלטות ולהגיד כמה אתה סוס?

קצת פרופורציות שכל אחד יעשה מה שטוב לו וזהו

בנצ כמו שעושים בתחריות PLזה לא עוד שיטה לקצר טווח תנועה ולהעמיס כמו שיותר פלטות ולהגיד כמה אתה סוס?

אולי אנחנו מרימים חזה, אבל הם עושים רבעי חזרה ולא נועלים מרפקים.
חוצמזה שאל תשווה בנצ' ל-BOR כי זה טווח תנועה שונה לגמרי, ובכללי הם עושים את זה בשביל 700 חזרות, ב-PL עושים את זה בשביל חזרה אחת.
באדיבילדרים הם בדר"כ ליצנים, תכיר בזה.

אולי אנחנו מרימים חזה, אבל הם עושים רבעי חזרה ולא נועלים מרפקים.
חוצמזה שאל תשווה בנצ' ל-BOR כי זה טווח תנועה שונה לגמרי, ובכללי הם עושים את זה בשביל 700 חזרות, ב-PL עושים את זה בשביל חזרה אחת.
באדיבילדרים הם בדר"כ ליצנים, תכיר בזה.
לא חסר תוכניות פאוורליפטינג שעושים בהם נפח גדול בבנצ 5X5\4X8 אפילו עשריות ובכל חזרה אתה מקשית את הגב

למה זה שונה? פה אתה כביכול מקצר את הטווח תנועה ופה מקצר
למרות שאני לא מסכים איתך על קיצור הטווח תנועה אבל לא משנה

אני בעצמי עושה תוכניות PL ומתכוון להתחרות בדדליפט ובנצ אבל ראבק קצת פרופורציות צאו מהבועה של אני SSניק וכולם על הזין שלי

נכון שיש הרבה בודיבילדרים ליצנים אבל לא חסר רצינים שיודעים להתאמן כנראה לא הכרת אותם

לא חסר תוכניות פאוורליפטינג שעושים בהם נפח גדול בבנצ 5X5\4X8 אפילו עשריות ובכל חזרה אתה מקשית את הגב

למה זה שונה? פה אתה כביכול מקצר את הטווח תנועה ופה מקצר
למרות שאני לא מסכים איתך על קיצור הטווח תנועה אבל לא משנה

אני בעצמי עושה תוכניות PL ומתכוון להתחרות בדדליפט ובנצ אבל ראבק קצת פרופורציות צאו מהבועה של אני SSניק וכולם על הזין שלי
בוא נגיד שבאדיבילדרים = ערבים ואני ימני קיצוני ;)

בוא נגיד שבאדיבילדרים = ערבים ואני ימני קיצוני ;)
מצטער לבאס אותך אבל תראה את השמות של המתחרים בפאווורליפטניג בארץ ותראה שיש לא מעט ערבים.
וחוץ מזה אני מכיר הרבה מאוד מפתחי גוף שהם לא ערביים והם ברמה גבוהה.

מצטער לבאס אותך אבל תראה את השמות של המתחרים בפאווורליפטניג בארץ ותראה שיש לא מעט ערבים.
וחוץ מזה אני מכיר הרבה מאוד מפתחי גוף שהם לא ערביים והם ברמה גבוהה.
לא הייתה פה שום כוונה לערבים, אני לא גזען בכלל.. זה היה דימוי, שכמו שימני קיצוני שונא ערבים ככה אני שונא באדיבילדרים.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא ענה לי כאן לעניין.. מה הסיבה שהגב צריך להיות מקביל לרצפה? על מה התרגיל הזה בכלל עובד? וזה טוב או לא טוב לעשות כמו שהאישה עושה?

אף אחד לא ענה לי כאן לעניין.. מה הסיבה שהגב צריך להיות מקביל לרצפה? על מה התרגיל הזה בכלל עובד? וזה טוב או לא טוב לעשות כמו שהאישה עושה?
טווח תנועה גדול יותר, שימוש יותר רחב ברחב גבי, התחלה של כל חזרה מהרצפה ושימוש בשרירי הרגליים כמייצבים לתרגיל.
לא טוב.

🤡 🤡 🤡

פשוט מאוד, את הבנץ' הזה הם עושים אחר כך בתחרות, שם חשוב רק המשקל ולא הטכניקה, ומן הראוי שיתאמנו עם אותה הטכניקה שבה הם משתמשים בתחרות.

אין סיבה. מקביל לרצפה מפעיל יותר את הזוקפים, בחתירה שלא מתחילה כל פעם מהרצפה זה קשה מאוד. אין בעיה לעשות בגרסת הבילדרים הרגילה, זה מפעיל פחות לחץ על הזוקפים וגם ככה הצ'יט גדול בשניהם. אם אתה משלב גם דדליפט החתירה הזאת עדיפה לדעתי (אני עושה רק אותה לחזרות גבוהות).
הבחורה מחזיקה את המוט קצת רחוק מדי מהגוף ואי אפשר לעשות את זה עם משקל נורמלי בלי להוציא את הידיים מהמקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית