הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רגליים והערכת א.ש

• פותח/ת השרשור
התיאוריה שלך נכונה, לפחות לגבי.
זה קרה לי ברגע שסיימתי את החיטוב והתחלתי מסה בהדרגה אז התחלתי לאכול קצת פחמימות, כל שבוע הוספתי בערך 50 גרם פחמימה,
זאת אומרת שהוספתי פחמימות אבל עדין הייתי על מאזן שלילי ונראיתי יותר נוזלי ופחות יבש בלי לעלות גרם אחד במשקל גוף
אם אתה מעלה פחמימות, זה אומר שאתה מעלה נוזלים, ואם אתה אפילו רואה את זה בגוף אז ברור שיש הבדל במשקל... אולי ממש קטן אבל חייב להיות...
הקטע הוא מה... שיש כזה הבדל במראה בין 20 גרם פחמימה ל 100 גרם ?..

אם אתה מעלה פחמימות, זה אומר שאתה מעלה נוזלים, ואם אתה אפילו רואה את זה בגוף אז ברור שיש הבדל במשקל... אולי ממש קטן אבל חייב להיות...
הקטע הוא מה... שיש כזה הבדל במראה בין 20 גרם פחמימה ל 100 גרם ?..

העניין של התאוריה של לטיסימוס שהתרחשה גם אצלי וגם אצלו זה שאתה נראה יותר נוזלי כתוצאה מהוספה של פחמימה תוך כדי שמירה על מאזן נייטרלי (אצלי אפילו שלילי קל),
למרות שהמשקל גוף נשאר זהה או אפילו יורד.

• פותח/ת השרשור
העניין של התאוריה של לטיסימוס שהתרחשה גם אצלי וגם אצלו זה שאתה נראה יותר נוזלי כתוצאה מהוספה של פחמימה תוך כדי שמירה על מאזן נייטרלי (אצלי אפילו שלילי קל),
למרות שהמשקל גוף נשאר זהה או אפילו יורד.
נו זה לא תאוריה זה מובן וברור...
מה קשור נוזלים למאזן קלורי ?.. ברור שאם תעלה פחמימה אתה תעלה נוזלים גם אם אתה בגירעון...
ועל אותו ההיגיון, אתה גם יכול לעלות פחמימה, להמשיך להיות בגירעון, להמשיך לרדת בשומן ובוא זמנית להראות אולי טיפה יותר נוזלי... או אפילו לעלות טיפה במשקל עקב נוזלים...
לא הבנתי איך כל זה קשור אליי...

אמרתי שאני לא ירדתי במשך חודש, בגלל שפשוט לא שמרתי על תזונה...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית