הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט , סקוואט ובנצ'

refael300

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
שיפרתי את כל מה שאמרתם לי
בבנצ' הורדתי משקל והוצאתי ת'חזה החוצה כדי לנעול את השכמות וניסיתי להוריד לאט יותר
סקוואט ירדתי יותר ממה שאמרתם ופתחתי טיפה יותר לצדדים וניסיתי פחות לגלוש
ודדליפט פעם ראשונה שאני עושה עשיתי עם מוט ריק והגבהתי טיפה רק רוצה לדעת אם הטכניקה טובה כי אם הייתי עושה אם יותר משקל ועושה חרא טכניקה היה נדפק לי הגב תהיו עדינים חחחח

תודה רבה מראש
😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט: גולש עם הברכיים, לא פותח ברכיים מספיק לצדדים, לא שובר מקביל [רד עמוק יותר], מרפקים לא מורמים, חזה לא מורם.

דדליפט: אתה עובר את המוט עם הברכיים יותר מדי, שים לב ל"ריקוד" הזה שאתה עושה בסיום כל חזרה כשאתה מניח את המוט בהתחלה על השוק ואז יורד עם זה - לא עושים את זה; אתה אמור להתכופף עם רגליים ישרות לחלוטין וגב ישר עד שהגעת לקו הברכיים, ואחרי שעשית את זה תקפל את הברכיים ותתכופף להניח את המוט. תחשוב שתצטרך לעשות את הריקוד הזה בכל פעם עם 150 ק"ג, נשמע לך הגיוני?.. אתה לא נועל כמו שצריך, אתה צריך למשוך את המוט עם הטרפזים ולהקשיח את החזה, תסתכל למטה ולא ישר כי אתה צריך להתרכז במוט ולא לעשות את התנועה כמו זומבי.

זהו בערך.

בנץ - לא נועל מרפקים בכל החזרות

סקוואט - לא מוציא תחת אחורה - לא מתוח עם ההאמס, ברכיים גולשות קדימה (בגלל התחת), לא שובר מקביל. טכניקה לא טובה

דדליפט - תעשה עם משקל, לא אפקטיבי לשפר טכניקה עם מוט ריק, יש עבודה

• פותח/ת השרשור
סקוואט: גולש עם הברכיים, לא פותח ברכיים מספיק לצדדים, לא שובר מקביל [רד עמוק יותר], מרפקים לא מורמים, חזה לא מורם.

דדליפט: אתה עובר את המוט עם הברכיים יותר מדי, שים לב ל"ריקוד" הזה שאתה עושה בסיום כל חזרה כשאתה מניח את המוט בהתחלה על השוק ואז יורד עם זה - לא עושים את זה; אתה אמור להתכופף עם רגליים ישרות לחלוטין וגב ישר עד שהגעת לקו הברכיים, ואחרי שעשית את זה תקפל את הברכיים ותתכופף להניח את המוט. תחשוב שתצטרך לעשות את הריקוד הזה בכל פעם עם 150 ק"ג, נשמע לך הגיוני?.. אתה לא נועל כמו שצריך, אתה צריך למשוך את המוט עם הטרפזים ולהקשיח את החזה, תסתכל למטה ולא ישר כי אתה צריך להתרכז במוט ולא לעשות את התנועה כמו זומבי.

זהו בערך.

מה אתה אומר על הבנצ' ? הוא בסדר ?

וסקוואט הפנמתי אני אנסה

ועד עכשיו לא הבנתי את הירידה עם המוט בדדליפט כל הזמן אילתרתי משהו ועכשיו
אחרי שהסברת+הסתכלתי על איך שאתה עושה הבנתי מצוין איך עושים
אבל חוץ מהקטע עם הבירכיים וההורדה זה בסדר איך שהרמתי ?

ותודה רבה על העזרה תהיה בריא !

בנץ - לא נועל מרפקים בכל החזרות

סקוואט - לא מוציא תחת אחורה - לא מתוח עם ההאמס, ברכיים גולשות קדימה (בגלל התחת), לא שובר מקביל. טכניקה לא טובה

דדליפט - תעשה עם משקל, לא אפקטיבי לשפר טכניקה עם מוט ריק, יש עבודה

מה זאת אומרת לא נועל מרפקים בכל החזרות בבנצ' ? מה זה אומר ?

מה זאת אומרת לא מתוח עם ההאמס בסקוואט ?

דדליפט עשיתי בלי משקל כי רק התחלתי את הטכניקה אין לי שמץ בקושי איך עושים למרות שהסתכלתי שעה על סרטונים .. העליה עצמה של הדדליפט בסדר ?

אתה לא מסיים את החזרה עד הסוף, אתה צריך להיות בסוף החזרה עם ידיים ישרות לחלוטין, ולא לרדת לעוד חזרה לפני שאתה נעול.
הסקוואט שלך הוא פשוט כיפוף של הרגליים ועמידה. מה שאתה צריך לעשות הוא להוציא את התחת הרבה אחורה, כאילו אתה הולך לשבת על כסא מאחוריך. כשתעשה את זה אתה תרגיש את ההאמסטרינגס נמתחים. אם אתה עושה את זה ושובר מקביל, אתה מרגיש מתיחה חזקה שגם נותנת לך באונס בבור. ככה עושים סקוואט כמו שצריך.
דדליפט עשיתי בלי משקל כי רק התחלתי את הטכניקה אין לי שמץ בקושי איך עושים למרות שהסתכלתי שעה על סרטונים .. העליה עצמה של הדדליפט בסדר ?
לא. המוט לא עולה בקו ישר התחת נמוך מאוד מאוד. שים 10 או 15 בכל צד ותתרגל טכניקה, לא יהיה לך קשה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מסיים את החזרה עד הסוף, אתה צריך להיות בסוף החזרה עם ידיים ישרות לחלוטין, ולא לרדת לעוד חזרה לפני שאתה נעול.
הסקוואט שלך הוא פשוט כיפוף של הרגליים ועמידה. מה שאתה צריך לעשות הוא להוציא את התחת הרבה אחורה, כאילו אתה הולך לשבת על כסא מאחוריך. כשתעשה את זה אתה תרגיש את ההאמסטרינגס נמתחים. אם אתה עושה את זה ושובר מקביל, אתה מרגיש מתיחה חזקה שגם נותנת לך באונס בבור. ככה עושים סקוואט כמו שצריך.
לא. המוט לא עולה בקו ישר התחת נמוך מאוד מאוד. שים 10 או 15 בכל צד ותתרגל טכניקה, לא יהיה לך קשה.

בבנצ' חוץ מזה שלא נעלתי את כל החזרות הוא בסדר נכון ? כי יש משהו שצריך לנעול את השכמות אני עשיתי את זה ? אני לא יודע איך עושים את זה כל כך בגלל זה פרסמתי את הבנצ'

בסקוואט - סבבה

ובדדליפט הבנתי אבל מה זה משנה אם אני יתרגל עם ריק או עם 10/15 בכל צד ?

אתה זז יותר מדיי בבנץ, תעבוד עם סמיט'

אבל אני עושה עוד מעט SS אני רוצה להתרגל לבנצ' חופשי אי אפשר בSS לעבוד עם הסמית'
אל תקשיב לו, הוא מדבר שטויות. אל תחשוב על להתקרב לסמית.

בדדליפט התנועה שלך תהיה שונה עם משקל. כשתהיה לך התנגדות חזקה, לא תוכל לשנות את המסלול האנכי של המוט בכזאת קלות והבעיה הזאת יכולה להפתר.
יש עוד בעיות שכרגע יש לך שאולי אם תשים משקל פשוט לא יהיו יותר.

אתה זז יותר מדיי בבנץ, תעבוד עם סמיט'
אחי תעשה לאנשים ולעצמך טובה ואל תגיב בכלל אם אתה לא מבין

וחורי - בנץ' תלך קצת יותר אחורה עם המוט בגלל שאתה רק מתחיל עדיין אז המוט לא יציב אל תדאג זה ייסתדר תוך כמה אימונים - שים לב לנשימה נכונה- זה נראה כאילו אתה בקושי נושם - ותסיים את החזרות עד הסוף תתן פוש חזק בעלייה ותנעל מרפקים תכניס שוב אוויר ותוריד את המוט לכיוון קו הפטמות
לגבי הסקוואט אתה מנסה יותר מדיי התנועה אמורה להיות חופשית יותר תרחיב קצת את הפיסוק ותוציא ברכיים החוצה שהבטן תכנס בירידה לתוך הפיסוק קצת , ושים לב שאתה יורד מספיק נמוך ושובר מקביל
דדליפט- שים משקל נורמאלי לפחות 5-10 קילו בכל צד המוט קל לך מדיי אי אפשר לתרגל ככה את הטכניקה עם מוט ריק ,תעבוד טוב טוב על הסט אפ כשהסט אפ שלך יהיה מושלם כל התנועה תהיה יותר טובה מוט יותר אחורה ברכיים לא אמורות להגיע לפני המוט בצורה כזאת אלא אתה אמור למשוך את התחת אחורה יותר ולדחוף את המותניים שלך פנימה בעלייה התנועה אמורה לבוא בעלייה של הגב ביחד עם העלייה של הרגליים הנה סרטון הסבר של הסט אפ תראה כמה פעמים שים משקל ותתרגל שוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחי תעשה לאנשים ולעצמך טובה ואל תגיב בכלל אם אתה לא מבין

וחורי - בנץ' תלך קצת יותר אחורה עם המוט בגלל שאתה רק מתחיל עדיין אז המוט לא יציב אל תדאג זה ייסתדר תוך כמה אימונים - שים לב לנשימה נכונה- זה נראה כאילו אתה בקושי נושם - ותסיים את החזרות עד הסוף תתן פוש חזק בעלייה ותנעל מרפקים תכניס שוב אוויר ותוריד את המוט לכיוון קו הפטמות
לגבי הסקוואט אתה מנסה יותר מדיי התנועה אמורה להיות חופשית יותר תרחיב קצת את הפיסוק ותוציא ברכיים החוצה שהבטן תכנס בירידה לתוך הפיסוק קצת , ושים לב שאתה יורד מספיק נמוך ושובר מקביל
דדליפט- שים משקל נורמאלי לפחות 5-10 קילו בכל צד המוט קל לך מדיי אי אפשר לתרגל ככה את הטכניקה עם מוט ריק ,תעבוד טוב טוב על הסט אפ כשהסט אפ שלך יהיה מושלם כל התנועה תהיה יותר טובה מוט יותר אחורה ברכיים לא אמורות להגיע לפני המוט בצורה כזאת אלא אתה אמור למשוך את התחת אחורה יותר ולדחוף את המותניים שלך פנימה בעלייה התנועה אמורה לבוא בעלייה של הגב ביחד עם העלייה של הרגליים הנה סרטון הסבר של הסט אפ תראה כמה פעמים שים משקל ותתרגל שוב

סבבה הבנתי הכל חוץ מ2 דברים קטנים -

1.בבנצ' אמרת תלך קצת יותר אחורה עם המוט ? מה זאת אומרת ? המוט היה בקו של הפטמות ככה זה צריך להיות לא ?
2.מה זאת אומרת מנסה יותר מידיי ? צריך לנסות כדי שהטכניקה תצא טוב היא לא תצא אם אני לא מנסה ..

ותודה רבה רבה אחי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

סבבה הבנתי הכל חוץ מ2 דברים קטנים -

1.בבנצ' אמרת תלך קצת יותר אחורה עם המוט ? מה זאת אומרת ? המוט היה בקו של הפטמות ככה זה צריך להיות לא ?
2.מה זאת אומרת מנסה יותר מידיי ? צריך לנסות כדי שהטכניקה תצא טוב היא לא תצא אם אני לא מנסה ..

ותודה רבה רבה אחי
הכוונה איפה שאתה שם את הגב תשב יותר אחורה כשאתה מוציא בעיקר כדי שהמוט לא ייפול עלייך

Back
למעלה תחתית