טוב אז למי שזוכר לפני כמעט שנה התאמנתי בבית GVT (אימון נפח גרמני).
בגדול חטפתי שפעת והפסקתי להתאמן קצת אחרי העידכון האחרון שלי מאז
אין מה לעשות עצלן בנשמה 🤘
מאז לא ממש התאמנתי אבל חזרתי להתאמן בערך מאמצע אוגוסט. נרשמתי לחדר כושר, לאגו במודיעין.
אני מתאמן FBW, לא עושה סקוואט, בנץ חופשי ודדליפט.
בעיקר מהסיבה שאין לי כוח להתחיל להתעסק עם הפלטות והמוט ולדאוג לספוטר, ככה שאני לא הולך יותר מדי לענות על "למה אתה לא עושה סווקאט עחי".
למרות שאני בשאיפה שוב לחזור לעשות סקוואטים כי הלג פרס עושה לי כאבי גב ולפעמים ברכיים (חרא תרגיל לעומת סקוואט).
הגובה שלי הוא בערך 182, אולי 183. משקל... בבית מראה 85, במכון מראה 90. אחוז שומן לא נמוך, גם לא מאוד גבוה.
אני מתאמן בדרך כלל ימי ראשון שלישי וחמישי.
השבוע הימים קצת התבלבלו לי ומחר יש לי את האימון שהיה צריך להיות היום.
בינתיים הנה האימון שהיה אתמול.
לג פרס. 200 קילו 15 *2
סט שלישי ניסיתי עם 210 ולא הצלחתי, אני מתחיל את הלג פרס עם רגליים מקופלות מאוד. הורדתי ל200 ועשיתי 10 חזרות. י
כנראה שאימון הבא אני אחזור לעשות בלג פרס חמישיות כדי להתחזק.
לחיצת חזה (מכונה). 110 קילו 5*2
סט שלישי 112 וחצי קילו לחמש.
מכשיר פול דאון, כזה שמעמיסים פלטות.
עשיתי סט אחד של136 קילו לחמש חזרות, היה לי קל אז העלתי בעוד חמש קילו כל צד ועשיתי עוד שני סטים של חמש.
לחיצת כתפיים, גם מכונה עם העמסה של פלטות (להבא אני פשוט אכתוב לחיצת כתפיים, או פול דאון, המכשירים נשארים קבועים עד להודעה חדשה).
סט אחד104 קילו לשש חזרות, אחרי זה העלתי ב2.5 כל צד ועשיתי שני סטים לחמש.
פטישים. שני סטים, אחד של 12, השני ל10, עם 26 קילו כל דאמבל.
כשאני אתקדם עוד קצת בהמשך אני אחזור כמו פעם אני אעשה סקוואט, גם בנץ. פשוט כרגע אני מתקדם גם בחוזק וגם במסה ככה שאני לא רוצה לשנות סתם.
האימון לוקח גג גג שעה וזה במקרה ואני נאלץ להתעכב בגלל שמישהו תפס לי מכשיר שאני צריך
בגדול חטפתי שפעת והפסקתי להתאמן קצת אחרי העידכון האחרון שלי מאז
אין מה לעשות עצלן בנשמה 🤘
מאז לא ממש התאמנתי אבל חזרתי להתאמן בערך מאמצע אוגוסט. נרשמתי לחדר כושר, לאגו במודיעין.
אני מתאמן FBW, לא עושה סקוואט, בנץ חופשי ודדליפט.
בעיקר מהסיבה שאין לי כוח להתחיל להתעסק עם הפלטות והמוט ולדאוג לספוטר, ככה שאני לא הולך יותר מדי לענות על "למה אתה לא עושה סווקאט עחי".
למרות שאני בשאיפה שוב לחזור לעשות סקוואטים כי הלג פרס עושה לי כאבי גב ולפעמים ברכיים (חרא תרגיל לעומת סקוואט).
הגובה שלי הוא בערך 182, אולי 183. משקל... בבית מראה 85, במכון מראה 90. אחוז שומן לא נמוך, גם לא מאוד גבוה.
אני מתאמן בדרך כלל ימי ראשון שלישי וחמישי.
השבוע הימים קצת התבלבלו לי ומחר יש לי את האימון שהיה צריך להיות היום.
בינתיים הנה האימון שהיה אתמול.
לג פרס. 200 קילו 15 *2
סט שלישי ניסיתי עם 210 ולא הצלחתי, אני מתחיל את הלג פרס עם רגליים מקופלות מאוד. הורדתי ל200 ועשיתי 10 חזרות. י
כנראה שאימון הבא אני אחזור לעשות בלג פרס חמישיות כדי להתחזק.
לחיצת חזה (מכונה). 110 קילו 5*2
סט שלישי 112 וחצי קילו לחמש.
מכשיר פול דאון, כזה שמעמיסים פלטות.
עשיתי סט אחד של136 קילו לחמש חזרות, היה לי קל אז העלתי בעוד חמש קילו כל צד ועשיתי עוד שני סטים של חמש.
לחיצת כתפיים, גם מכונה עם העמסה של פלטות (להבא אני פשוט אכתוב לחיצת כתפיים, או פול דאון, המכשירים נשארים קבועים עד להודעה חדשה).
סט אחד104 קילו לשש חזרות, אחרי זה העלתי ב2.5 כל צד ועשיתי שני סטים לחמש.
פטישים. שני סטים, אחד של 12, השני ל10, עם 26 קילו כל דאמבל.
כשאני אתקדם עוד קצת בהמשך אני אחזור כמו פעם אני אעשה סקוואט, גם בנץ. פשוט כרגע אני מתקדם גם בחוזק וגם במסה ככה שאני לא רוצה לשנות סתם.
האימון לוקח גג גג שעה וזה במקרה ואני נאלץ להתעכב בגלל שמישהו תפס לי מכשיר שאני צריך