הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג FBW - נקווה שיחזיק מעמד

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
טוב אז למי שזוכר לפני כמעט שנה התאמנתי בבית GVT (אימון נפח גרמני).
בגדול חטפתי שפעת והפסקתי להתאמן קצת אחרי העידכון האחרון שלי מאז
אין מה לעשות עצלן בנשמה 🤘

מאז לא ממש התאמנתי אבל חזרתי להתאמן בערך מאמצע אוגוסט. נרשמתי לחדר כושר, לאגו במודיעין.
אני מתאמן FBW, לא עושה סקוואט, בנץ חופשי ודדליפט.
בעיקר מהסיבה שאין לי כוח להתחיל להתעסק עם הפלטות והמוט ולדאוג לספוטר, ככה שאני לא הולך יותר מדי לענות על "למה אתה לא עושה סווקאט עחי".
למרות שאני בשאיפה שוב לחזור לעשות סקוואטים כי הלג פרס עושה לי כאבי גב ולפעמים ברכיים (חרא תרגיל לעומת סקוואט).

הגובה שלי הוא בערך 182, אולי 183. משקל... בבית מראה 85, במכון מראה 90. אחוז שומן לא נמוך, גם לא מאוד גבוה.

אני מתאמן בדרך כלל ימי ראשון שלישי וחמישי.

השבוע הימים קצת התבלבלו לי ומחר יש לי את האימון שהיה צריך להיות היום.
בינתיים הנה האימון שהיה אתמול.

לג פרס. 200 קילו 15 *2
סט שלישי ניסיתי עם 210 ולא הצלחתי, אני מתחיל את הלג פרס עם רגליים מקופלות מאוד. הורדתי ל200 ועשיתי 10 חזרות. י

כנראה שאימון הבא אני אחזור לעשות בלג פרס חמישיות כדי להתחזק.

לחיצת חזה (מכונה). 110 קילו 5*2
סט שלישי 112 וחצי קילו לחמש.

מכשיר פול דאון, כזה שמעמיסים פלטות.
עשיתי סט אחד של136 קילו לחמש חזרות, היה לי קל אז העלתי בעוד חמש קילו כל צד ועשיתי עוד שני סטים של חמש.

לחיצת כתפיים, גם מכונה עם העמסה של פלטות (להבא אני פשוט אכתוב לחיצת כתפיים, או פול דאון, המכשירים נשארים קבועים עד להודעה חדשה).
סט אחד104 קילו לשש חזרות, אחרי זה העלתי ב2.5 כל צד ועשיתי שני סטים לחמש.

פטישים. שני סטים, אחד של 12, השני ל10, עם 26 קילו כל דאמבל.

כשאני אתקדם עוד קצת בהמשך אני אחזור כמו פעם אני אעשה סקוואט, גם בנץ. פשוט כרגע אני מתקדם גם בחוזק וגם במסה ככה שאני לא רוצה לשנות סתם.

האימון לוקח גג גג שעה וזה במקרה ואני נאלץ להתעכב בגלל שמישהו תפס לי מכשיר שאני צריך

בהצלחה !
אתה לא עושה את התרגילים המורכבים רק בגלל שאין לך כוח לשים פלטות ולדאוג לספוטר??

• פותח/ת השרשור
זה היה חצי בצחוק
םשוט התחלתי עם התכנית הזאת ואני לא כזה בראש לשנות עכשיו. אני מניח שאני אשנה עוד חודש נניח ואת התרגילים שאני עושה עכשיו אני אהפוך לתגילי עזר, כמובן עם פחות סטים, לנפח גבוה יותר.

בערב האיזור של המשקולות די עמוס, הכלוב לצערי תפוס רוב הזמן (או למתח או לTRX) ואין לי זמן לחכות יותר מדי אני לא בא להתאמן לבד.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה ב"איך הולכת"?
הסדר של התרגילים זה מה שכתבתי.
לגבי חזרות, אני משתדל לעשות מקסימום 7 חזרות, משתדל לעשות חמש. אם אני יכול אני מעלה משקל או חזרות. בכל מקרה, בכל אימון אני דואג שאני אעשה יותר ממה שעשיתי באימון הקודם, גם אם זה סט אחד עם יותר משקל.
אני דואג לעבוד עם משקל מספיק כבד שיהיה לי לפחות כשל בסט האחרון כדי שיהיה לי רפרנס שבאמת התחזקתי, כלומר זה לא חוכמה לעבוד עם משקל נוצה ואימון הבא לעלות שבפועל יכלת לעבוד עם יותר בכל מקרה.

המון זמן לא עשיתי בנץ או סקוואט. סקוואט הגעתי ל100 קילו לחזרה, סקוואט ל120 לחמש. דדליפט לא עשיתי ממש.
זה היה בזמן שהייתי מדריך בחדר כושר וכשעזבתי את העבודה כבר לא יכלתי לבוא להתאמן מן הסתם, ככה שמאז לא עשיתי יותר.

מה הכוונה ב"איך הולכת"?
הסדר של התרגילים זה מה שכתבתי.
לגבי חזרות, אני משתדל לעשות מקסימום 7 חזרות, משתדל לעשות חמש. אם אני יכול אני מעלה משקל או חזרות. בכל מקרה, בכל אימון אני דואג שאני אעשה יותר ממה שעשיתי באימון הקודם, גם אם זה סט אחד עם יותר משקל.
אני דואג לעבוד עם משקל מספיק כבד שיהיה לי לפחות כשל בסט האחרון כדי שיהיה לי רפרנס שבאמת התחזקתי, כלומר זה לא חוכמה לעבוד עם משקל נוצה ואימון הבא לעלות שבפועל יכלת לעבוד עם יותר בכל מקרה.

המון זמן לא עשיתי בנץ או סקוואט. סקוואט הגעתי ל100 קילו לחזרה, סקוואט ל120 לחמש. דדליפט לא עשיתי ממש.
זה היה בזמן שהייתי מדריך בחדר כושר וכשעזבתי את העבודה כבר לא יכלתי לבוא להתאמן מן הסתם, ככה שמאז לא עשיתי יותר.

אתה מתכוון לבנצ' 100 קילו לחזרה
לפי דעתי עדיף קחת תכנית שתדע מראש מה אתה עושה ולא כל אימון להגיע למקסימום שלך אתה תיתקע מהר מאוד לפי דעתי

בכל מקרה שיהי בהצלחה אמשיך לעקוב =]

• פותח/ת השרשור
היה היום אימון בסך הכל היה סבבה

לחיצת רגליים. 210 קילו 8*3

לחיצת חזה 115 קילו 5*3

פול דאון 145 קילו שני סטים של חמש אחרי זה העלתי בחמש קילו (2.5 כל צד) ועשיתי עוד סט של חמש

לחיצת כתפיים 108 קילו סט של 6, ועוד שני סטים של חמש

פטישים. 26 קילו כל דאמבל. סט של 8 וסט של 6. התבלבלתי, באימון הקודם עשיתי סט של 6 וסט של 5.

יד אחורית מפולי עליון. 30 קילו סט של 8 ועוד סט של 35 לשש חזרות.

• פותח/ת השרשור
היה אימון סבבה.
קצב קצת איטי הרבה אנשים בחג 😛

לחיצת רגליים: 210 3 של 10

חזה: 115 סט של 6, סט של 5, וסט שלישי לחמש עם 117.5

פול דאון: 154 3 סטים של 5

לחיצת כתפיים 113 קילו 3 סטים של חמש

פטישים 28 קילו דאמבלים, סט של 6, וסט של חמש

יד אחורית סט של 35, סט של 37.5 כולם לחמש ועוד סט עם משקל קל יותר קצת פאמפ.

• פותח/ת השרשור
גם השבוע האימון של אתמול עבר להיום.
ידעתי מראש שזה לא יהיה אימון בשביל לעלות משקלים, אלה פשוט לעלות חזרות לפחות בסט אחד.
מאז האימון האחרון לא ממש יצא לי לאכול ממש כמו שצריך, החג הזה דפק לי לגמרי את השגרה ויחד עם זה את התאבון.
חתכתי ישר מהלימודים וירדתי בקניון, אחרי שכל הנסיעה נרדמתי.
התעוררתי בחמש וחצי בבוקר ככה שלא ממש ישנתי כמו שצריך. מן הסתם שהתארגנתי על אוכל אבל לא בצורה האופטימלית.
אבל זה מה יש..

לחיצת רגליים. 210 קילו 3 סטים של 12

לחיצת חזה. 115סט של 6, סט של חמש שלא הצלחתי לעשות עוד חזרה. 117.5 דווקא כן הצלחתי לעשות 6 חזרות.

פול דאון. 154 סט של 6, ועוד שניים של 5. אני אשאר עם המשקל הזה לכמה אימונים, האחיזה מתחילה להיות בעייתית, אז זה גם טוב לפיתוח של האחיזה.

לחיצת כתפיים 113, סט של 6, שניים של 5

פטישים, 28 קילו סט של 7 סט של 5 וזרקתי אחרי זה עוד סט לקצת פאמפ בכפיפת מרפק בשיפוע עם דאמבלים.

יד אחורית. פולי עליון 35 סט של 8, 40 סט של 5 או 6, לא זוכר, ועוד סט לקצת פאמפ.

בסך הכל אני מרוצה שלא הלכתי אחורה וירדתי במשקלים כי זה קרה לי כבר אחרי ראש השני.

• פותח/ת השרשור
שבוע שעבר עשיתי רק שני אימונים.
נקווה שמהשבוע נחזור שוב כרגיל בלי שינויים.

לחיצת רגליים. 210, 3 סטים הכל ל15

לחיצת חזה. 117.5 2 של 5 ועוד אחד 120 גם לחמש

פולדאון. תוספת של 2.5 קילו משבוע שעבר 3 של 5

לחיצת כתפיים. תוספת של 2.5 קילו משבוע שעבר. היה לי קצת כבד. בתרגיל הזה שמתי לב שאם אני מפספס אימון זה פוגע. עשיתי אחד של חמש ועוד שניים של ארבע. נשאיר את אותו המשקל לאימון הבא.

ידיים. פטישים 30 קילו שניים של חמש. עוד סט עם משקל קל יותר לקצת פאממפפפפ

יד אחורית פולי עליון. 40 סט של 5, סט שני של 45, ועוד סט של לקצת פאמפ.
זהו.

בסך הכל היה סבבה.

אני תמיד אומר לעצמי שאחרי האימון אני אעשה קצת אירובי כדי לשמור על כושר אבל תמיד אני מפורק בסוף :victory:אז אני מוותר כל הזמן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז למעשה היה לי רק אימון היום ויום ראשון בתחילת השבוע.
היה לי שבוע עמוס וגם היה לי טסט (ראשון) שעברתי לשמחתי 🙄 אמנם בגיל 24 אבל נו זה גם משהו.
מה שאני אומר שלא היה לי כוחות נפשיים ממש להתאמן, והראש שלי היה עסוק בדברים אחרים, אבל אני די בטוח שמשבוע הבא זה ישתנה.

היום האימון היה קצר. היה לא משהו.
שמרתי על אותם המשקלים אבל היה לי קשה. קיבלתי בחילה גם באמצע האימון, הייתי קצת חיוור גם. אני חושב שפשוט זה לא היה היום שלי. או שרמות הסוכר בדם ירדו משום מה.
לא עשיתי יד קדמית או אחורית. לא מצאתי טעם בלעשות.

אני לא אפרט מה עשיתי וכמה, זה סתם היה אימון לקראת שבוע הבא, רק לראות איפה אני עומד.

חזק אתה
ולמה אתה לא עושה מתח במקום הפולי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חזרתי מהאימון.
התחלתי עם החזה והשארתי את הרגליים לסוף כי הלג פרס היה תפוס. היו עליו חמישה חבר'ה שעשו עליו תאומים 🙄

לחיצת חזה 120 קילו שט של 6 ועוד שניים של חמש

פול דאון 157 שלוש של חמש.

לחיצת כתפיים 115.5 סט של 6, סט של 5 ועוד סט של בערך 3 היה לי קשה. נשאר עם אותו המשקל. ננסה לעשות להבא שלוש של 5

יד קדמית פטישים שני סטים של 5 עם 30 קילו כל יד ועוד סט קל עם מוט.

יד אחורית שני סטים קלים

לחיצת רגליים 210 קילו שלוש סטים של 20. גמר אותי לגמרי. לא היה לי קשה מהבחינה של ללחוץ, פשוט זה עשה לי בחילה מטורפת. רגליים ל15 חזרות צפונה זה שואה.

זהו. בסך הכל אני מרגיש קצת ירידה בחלק מהדברים בגלל שבשבוע האחרון ההתנהלות הייתה ככה ככה אבל חפיף.

לגבי המתח..
זה די מעצבן אצלינו, המתח נמצא ביחד עם המקבילים בכלוב, ויש שם גם מדי פעם אימונים אישיים עם TRX ככה שצריך די מזל בשביל לתפוס את כל העמדה פנויה.
בכל מקרה אני צריך חגורה בשביל לקשור עלי משקל אם אני ארצה לעשות מתח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב היה אחלה אימון סך הכל

רגליים. לחיצה 220 3 סטים של 8. לפני שבועיים בערך לא הצלחתי לעשות חזרה אחת עם ה220 ככה שאני בסך הכל די מרוצה.

חזה. 120 סט של 6, סט של 5 ו122.5 סט של 5.

גב. אותו המשקל של פעם שעברה, סט של 6 ועוד שניים של 5. האחיזה מפריעה לי את האמת אבל אני חושב שזה יסתדר עם הזמן.

כתפיים. אותו המשקל של פעם שעברה. 3 סטים של 5.

יד קדמית. 30 קילו פטישים. סט של 6 וסט של 5. עוד כמה סטים לקצת פאמפ.

יד אחורית עשיתי כמה סטים קלים לפאמפ.

• פותח/ת השרשור
אימון סבבה. לא היה קשה במיוחד.

רגליים 220 סט אחד של 10 ועוד שניים של 12. קל.

חזה. 122.5 סט של חמש ועוד שניים של 125.

גב. 158 שלוש של 5. אני לא זוכר אם זה אותו משקל שעשיתי פעם שעברה. נראה לי יותר. אני שכחתי אם שמתי פעם שעברה פלטה של 2.5 או של 5. הפאונדים האלה מבלבלים לפעמים.

כתפיים. 118. שניים של 5 ועוד אחד של 3.

יד קדמית. אותו הדבר כמו פעם שעברה. פטישים 30 קילו אחד של 6 שני של 5 ועוד כמה סטים קלים.

יד אחורית עשיתי כמה סטים. מקל לכבד.

• פותח/ת השרשור
כתבתי בתחילת הלוג שזה לא משקל חופשי.
מכשיר שונה\מנוף מסוג שונה.

• פותח/ת השרשור
רגליים. 220 3 סטים של 15

חזה. 125 3 סטים של 5

גב. 163 3 של 5.

כתפיים. אותו משקל פעם שעברה, גם 2 סטים של 5 ועוד סט אחד של 3. נשאר עם המשקל הזה. מאמין שיהיה בסדר.

ידיים אותו הדבר כמו פעם שעברה, ועוד סט קל עם מוט.

זהו הרגשתי שלהיום מספיק ואיןעוד צורך בסטים לידיים.

• פותח/ת השרשור
רגליים. 220 3 סטים של 17

חזה. לא שמתי לב שה2.5 היה לחוץ, אז עשיתי 127.5, 2 סטים של 5 ועוד סט של 3.

גב. תוספת של 2.5 קילו. 3 סטים של 5. בחזרה החמישית בכל סט היה קשה לי למשוך בגלל האחיזה. מחליקה לי. יש לנו מגנזיום אני אנסה להשתמש להבא.

כתפיים. אותו משקל כמו פעם שעברה אבל הצלחתי לסגור 3 של 5. היה קל.

ידיים. פטישים. סט של 6 עם 30 ועוד סט של 4 עם 32.

זהו. כרגע אני מרגיש שאני לא צריך עוד עבודה על הידיים, אני לרוב עושה רק כשאני מרגיש שהאימון הלך טוב ואני מרגיש יותר חזק מהרגיל.

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד שמאז המנוי באמצע\סוף יולי טסתי לחול ככה שהתחלתי ממש להתאמן קבוע בערך מה19 לאוגוסט, כהה שבקרוב יעברו 3 חודשים (את האמת זה מרגיש לי כאילו אני מתאמן כבר שנה).
בינתיים הנה תמונה, אני אעלה עוד אחת עוד חודש\חודשיים ונראה מה יהיה.
אני חושב שדי התרחבתי ברחב גבי והוא קיבל יותר צורה ("SWEEP" בשפת הבילדרים) ההיקף יד גם עלה. בסך הכל אני די מרוצה מהתכנית.
התחלתי על אחוז שומן די דומה.

בסיום השלושה חודשים נראה מה נעשה. חלק מהתרגילים כבר יהפכו ללא יעילים כי אין לי כבר משקל לעלות.

222.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית