הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות טכניקה בכמה תרגילים

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
👋
סקוואט: אני יורד נמוך מידי, הלורזטה [או שם דומה לא זוכר] בגב לא נשמרת, והאגן מסתובב כמו בATG.. איך לתקן?

פרס: אני חושב שאני לא נועל עד הסוף.. בכל מקרה קצת מיהרתי באחד הסטים.

BOR: נראלי לי בסדר גמור.

והדדליפט לדעתי לא ראוי להעלאה, אבל עדיין..
מיהרתי מידי, הסטאפ אפ לא טוב, המוט רחוק מהרגליים, ואו שהישבן גבוה מידי או שהחזה לא מורם מספיק.

היה עוד סירטון יותר טוב של הדדליפט עם טכניקה טובה יותר אבל הטלפון האידיוט הזה מחק אותו.
והצוואר זה משהו שאני צריך לעבוד עליו facepalm
הצעות, הערות, פיתרונות, תיקונים יתקבלו בברכה 👶:hoel:s47:

עריכה: ולמי שעקב, הרצועות של RDX הגיעו תוך פחות משבוע!
נראות מצויין ואוחזות מעולה, מחכה ליום ראשון לנסות אותם!
DSC00064.JPG DSC00065.JPG

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
רק עכשיו שמתי לב שזה בטעות פורסם ב"מתחילים" במקום ב"אימונים כללי", אפשר בבקשה להעביר?
ומה קרה אנשים?

רק עכשיו שמתי לב שזה בטעות פורסם ב"מתחילים" במקום ב"אימונים כללי", אפשר בבקשה להעביר?
ומה קרה אנשים?

הועבר לפורום PL. בדדליפט המוט מאוד רחוק מהגוף, וזה די הורס גם את הסטאפ. בסקוואט הבאט ווינק לא נראה משהו נוראי. צלם עוד פעם מזווית יותר טובה שרואים את כל הרגל, משהו מסריח לי שם, אבל אני לא יודע בדיוק להצביע עליו. בכל מקרה, הפתרון לבאט ווינק הוא לא לאבד את המתח בהאמסטרינגס, גם לא כשכבר נמצאים בבור ולשמור על גב ובטן מכווצים. ולשים יותר משקל על המוט - במשקלים קלים זה קשה לשמור על גו מתוח. בפרס המרפקים צריכים להיות פרונטאליים למוט, אצלך הם מאחוריו, וזה נראה שאתה לוחץ את המוט באלכסון במקום בקו ישר ולהיכנס מתחתיו עם האגן. ה-BOR נראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
הועבר לפורום PL. בדדליפט המוט מאוד רחוק מהגוף, וזה די הורס גם את הסטאפ. בסקוואט הבאט ווינק לא נראה משהו נוראי. צלם עוד פעם מזווית יותר טובה שרואים את כל הרגל, משהו מסריח לי שם, אבל אני לא יודע בדיוק להצביע עליו. בכל מקרה, הפתרון לבאט ווינק הוא לא לאבד את המתח בהאמסטרינגס, גם לא כשכבר נמצאים בבור ולשמור על גב ובטן מכווצים. ולשים יותר משקל על המוט - במשקלים קלים זה קשה לשמור על גו מתוח. בפרס המרפקים צריכים להיות פרונטאליים למוט, אצלך הם מאחוריו, וזה נראה שאתה לוחץ את המוט באלכסון במקום בקו ישר ולהיכנס מתחתיו עם האגן. ה-BOR נראה בסדר.
תודה רבה על התגובה.
הסטאפ אפ אכן דפוק מאוד, חפרתי על הסירטון של ריפטו ואני עכשיו יעשה אותו כראוי.
בסקוואט אתה רוצה צילום מאחורה או מהצד? ואני ידאג שיראו את כל הרגל להבא.
ובפרס הרגשתי שמשהו דפוק, לא הבנתי למה. ולמה אתה מתכוון שהמפרקים צריכים להיות פרונטאליים למוט? וגם העלייה של המוט מאוד בעייתית, נאמר לי שזה לא עולה בקו ישר אלא בסוג של C קלה כזאת, איך אני פותר את הבעיות האלה בפרס? ולהוציא את המוט כמו בFS?

בסקוואט אתה חייב לתקן את מנח הצוואר, תסתכל למטה או קדימה אבל אל תעקם את הצוואר אחורה, זה יעשה לך בעיות בהמשך; עוד משהו שאני לא מבין זה למה אתה "מזיין" [לא יודע באיזו מילה אחרת להשתמש] איזה האוויר בכל פעם שאתה עולה בסקוואט? זה כאילו אתה מתיישר ונועל ברכיים, אבל זה לא מספיק לך ומשום מה אתה מזיין את האוויר.

• פותח/ת השרשור
תעבור על זה לגבי פרס: .
צלם את הסקוואט מהצד.

מה שאמרת לגבי המרפקים, אתה מתכוון לתיקון שריפטו עושה למתאמן ב1:03?
בסקוואט אתה חייב לתקן את מנח הצוואר, תסתכל למטה או קדימה אבל אל תעקם את הצוואר אחורה, זה יעשה לך בעיות בהמשך; עוד משהו שאני לא מבין זה למה אתה "מזיין" [לא יודע באיזו מילה אחרת להשתמש] איזה האוויר בכל פעם שאתה עולה בסקוואט? זה כאילו אתה מתיישר ונועל ברכיים, אבל זה לא מספיק לך ומשום מה אתה מזיין את האוויר.
אני ישים לב למנח הצוואר, תודה.
ולא יודע, משום מה זה יותר נוח ועוזר לי בירידה בסקוואט מאשר ללא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אבל גם בדדליפט אני די מזיין את האוויר בלי סיבה 😣
ננסה לסדר את זה.

עוד חוות דעת? ומה עם הBOR ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שאמרת לגבי המרפקים, אתה מתכוון לתיקון שריפטו עושה למתאמן ב1:03?

אני ישים לב למנח הצוואר, תודה.
ולא יודע, משום מה זה יותר נוח ועוזר לי בירידה בסקוואט מאשר ללא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אבל גם בדדליפט אני די מזיין את האוויר בלי סיבה 😣
ננסה לסדר את זה.

עוד חוות דעת? ומה עם הBOR ?
גם שם תסדר את מנח הצוואר, תרים את המוט לחזה ולא לבטן, ותיגע בחזה עם המוט, טווח התנועה שלך קצר ורואים שהוא לא נוגע בגוף.

• פותח/ת השרשור
גם שם תסדר את מנח הצוואר, תרים את המוט לחזה ולא לבטן, ותיגע בחזה עם המוט, טווח התנועה שלך קצר ורואים שהוא לא נוגע בגוף.
אתה מדבר על הBOR? מנח הצוואר זה דבר שאני צריך לעבוד עליו facepalm
ההרמה לא אמורה להיות לאזור החזה התחתון~החלק הכי גבוה של הבטן? ואני יעבוד על הנגיעה.
בנוסף, יש לך סירטון של BOR שאליו אני אמור לשאוף? כל הסירטונים שראיתי היו של השיטה הבילדארית המעפנה..

אתה מדבר על הBOR? מנח הצוואר זה דבר שאני צריך לעבוד עליו facepalm
ההרמה לא אמורה להיות לאזור החזה התחתון~החלק הכי גבוה של הבטן? ואני יעבוד על הנגיעה.
בנוסף, יש לך סירטון של BOR שאליו אני אמור לשאוף? כל הסירטונים שראיתי היו של השיטה הבילדארית המעפנה..
אתה מוצא סרטונים בשיטה בילדרית בגלל שאתה מחפש BOR, בפאוורליפטינג לא עושים BOR אלא פנדלי רואו, פשוט יש הרגל לומר BOR..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סבבה, הבנתי את הטעויות בפנדלאי רואו, אני יעבוד על הסט אפ בדדליפט ובסקוואט אני יוסיף עוד משקל ויצלם מהצד שוב. וינסה לשמור על מנח צוואר!
אבל אני לא סגור על הטעויות בפרס, עברתי על הסירטון של ריפטו ואני עוד מעט יראה את הDVD שוב.
בכל מקרה, מחר יש אימון ואני יצלם את הכל שוב, חוץ מהפרס שיהיה עוד יומיים.

סבבה, הבנתי את הטעויות בפנדלאי רואו, אני יעבוד על הסט אפ בדדליפט ובסקוואט אני יוסיף עוד משקל ויצלם מהצד שוב. וינסה לשמור על מנח צוואר!
אבל אני לא סגור על הטעויות בפרס, עברתי על הסירטון של ריפטו ואני עוד מעט יראה את הDVD שוב.
בכל מקרה, מחר יש אימון ואני יצלם את הכל שוב, חוץ מהפרס שיהיה עוד יומיים.
לומר את האמת, אף פעם לא התעמקתי בלתקן טעויות של פרס - כי בינינו, פרס זה התרגיל הכי קשה וכשאתה במשקל שיא אי אפשר לעשות בטכניקה מושלמת, פשוט אי אפשר.

• פותח/ת השרשור
לומר את האמת, אף פעם לא התעמקתי בלתקן טעויות של פרס - כי בינינו, פרס זה התרגיל הכי קשה וכשאתה במשקל שיא אי אפשר לעשות בטכניקה מושלמת, פשוט אי אפשר.
הבעיה היא שאני לא קרוב למשקל שיא, ככה שאם אני לא ישפר טכניקה, המצב יהיה גרוע מאוד.

הבעיה היא שאני לא קרוב למשקל שיא, ככה שאם אני לא ישפר טכניקה, המצב יהיה גרוע מאוד.
ממה שאפשר לראות אתה אוחז רחב מדי, תקצר את האחיזה לטיפה פחות מרוחב כתפיים, שהמרפקים יפנו פנימה ולא החוצה.

• פותח/ת השרשור
ממה שאפשר לראות אתה אוחז רחב מדי, תקצר את האחיזה לטיפה פחות מרוחב כתפיים, שהמרפקים יפנו פנימה ולא החוצה.
ריפטו אומר שהאחיזה קצת רחבה מהכתפיים.. או שאני טועה?
בכל מקרה, אני יבדוק אולי צריך קצת פחות רחב.

בחתירה:
" המוט אמור לגעת בחלק העליון של הבטן "

בפרס:
"האחיזה אמורה להיות צמודה, מעט מרוחב הכתפיים."

• פותח/ת השרשור
סירטונים מהיום: עשיתי כמו SS כזה, כי גם ככה אני מפספס אימון השבוע, הלך מעולה, הלוואי עליי כל אימון שיהיה כזה.
אבל תאמת, שכחתי מהמתח..
סקוואט סט ראשון: את האמת הרגשתי שהלך מצויין, היה גם מאוד קל.
<strong>
דדליפט: הלך מעולה לדעתי, משתפר לאט לאט.

פנדלי רואו סט ראשון: שכחתי לשמור על גב ישר, סט הבא זה מתוקן.

פנדלי רואו סט שני ומתוקן:

פרס סט ראשון: אני שוכח להרים את המרפקים [אם זאת אכן הטעות שלי, StarDust לא החזיר לי תשובה..] מנסה לתקן את זה בסטים הבאים..

פרס סט שני: שוכח לתקן..

פרס סט שלישי: משתדל לתקן, לא הכי מצליח לדעתי..

הערות לגבי השיפורי טכניקה וטעויות נוספות? 🥰
ד"א, הצוואר זה משהו שאני מנסה לעבוד עליו, ניסית לשמור צוואר בסט שלישי בסקוואט ופשוט נפלתי אחורה ואיבדתי יציבה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט נראה טוב.
דדליפט - עדיין מושך רחוק מהגוף.
חתירות - נראה בסדר, אבל הגב שלך קצת עגול.
פרס - תעבוד יותר על המרפקים וללחוץ את המוט בקו ישר למעלה. זה עדיין נראה שאתה לוחץ אותו במסלול פרבולי. המוט צריך לעלות למעלה בקו ישר, ואתה נכנס מתחתיו עם האגן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה טוב.
דדליפט - עדיין מושך רחוק מהגוף.
חתירות - נראה בסדר, אבל הגב שלך קצת עגול.
פרס - תעבוד יותר על המרפקים וללחוץ את המוט בקו ישר למעלה. זה עדיין נראה שאתה לוחץ אותו במסלול פרבולי. המוט צריך לעלות למעלה בקו ישר, ואתה נכנס מתחתיו עם האגן.
תודה רבה על התגובה!
דדליפט עדיין רחוק? ניסיתי לעשות כמו הסטאפ של ריפטו, אבל המוט כל הזמן מתגלגל, אני יעבוד על זה.
בנוגע לחתירה אני מודע לגב העגול בסירטון הראשון, האם אתה ממשיך לראות זאת בסירטון השני?
ובפרס אני יעבוד על זה, תודה.
ושאלה נוספת, אפשר להוסיף משקל או שלתרגל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית