הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות טכניקה בכמה תרגילים

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
👋
סקוואט: אני יורד נמוך מידי, הלורזטה [או שם דומה לא זוכר] בגב לא נשמרת, והאגן מסתובב כמו בATG.. איך לתקן?

פרס: אני חושב שאני לא נועל עד הסוף.. בכל מקרה קצת מיהרתי באחד הסטים.

BOR: נראלי לי בסדר גמור.

והדדליפט לדעתי לא ראוי להעלאה, אבל עדיין..
מיהרתי מידי, הסטאפ אפ לא טוב, המוט רחוק מהרגליים, ואו שהישבן גבוה מידי או שהחזה לא מורם מספיק.

היה עוד סירטון יותר טוב של הדדליפט עם טכניקה טובה יותר אבל הטלפון האידיוט הזה מחק אותו.
והצוואר זה משהו שאני צריך לעבוד עליו facepalm
הצעות, הערות, פיתרונות, תיקונים יתקבלו בברכה 👶:hoel:s47:

עריכה: ולמי שעקב, הרצועות של RDX הגיעו תוך פחות משבוע!
נראות מצויין ואוחזות מעולה, מחכה ליום ראשון לנסות אותם!
DSC00064.JPG DSC00065.JPG

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט נראה הרבה יותר טוב, הירידה מאוד מהירה אז תרד להבא בירידה מבוקרת, תפתח ברכיים לצדדים ותסדר את מנח הצוואר; בפנדלי רואו בהחלט הגב לא באקסטנשן והגוף בירידה, אתה אמור להיות מקביל לרצפה עם הגב, לפתוח ברכיים לצדדים ולהתכופף מעט ולא לעמוד כמעט סטיף.

• פותח/ת השרשור
סקוואט נראה הרבה יותר טוב, הירידה מאוד מהירה אז תרד להבא בירידה מבוקרת, תפתח ברכיים לצדדים ותסדר את מנח הצוואר; בפנדלי רואו בהחלט הגב לא באקסטנשן והגוף בירידה, אתה אמור להיות מקביל לרצפה עם הגב, לפתוח ברכיים לצדדים ולהתכופף מעט ולא לעמוד כמעט סטיף.
תודה רבה, אני אשמור על ירידה מבוקרת להבא.
על הפנדלאי רואו אני צריך קצת לעבוד, ננסה לתקן את זה. פשוט להתכופף קצת עם הברכיים ולשמור על חזה מורם כן?
ואפשר להוסיף עוד משקל או לתרגל?

תודה רבה, אני אשמור על ירידה מבוקרת להבא.
על הפנדלאי רואו אני צריך קצת לעבוד, ננסה לתקן את זה. פשוט להתכופף קצת עם הברכיים ולשמור על חזה מורם כן?
ואפשר להוסיף עוד משקל או לתרגל?
כן כעיקרון אתה אמור לעמוד יחסית רחב ולפתוח ברכיים וככה בעצם תהיה לך יציבות כשאתה מרים משקל גבוה, אחרת אם לא תעמוד יציב ותמשוך 70 ק"ג נגיד המשקל ימשוך אותך למטה ואתה תיפול [קצת מזכיר את אחי הקטן, נתתי לו לעשות פנדלי עם 40 ק"ג והוא פשוט עף קדימה 😆]

• פותח/ת השרשור
אז היום עשיתי SS דחוס [הכל באותו יום] כמו פעם קודמת, כי זה היה מעולה בפעם שעברה.
אני חייב להגיד, שהיה על הפנים, לא יודע לשים את האצבע על הבעיה, אני מאמין שזה מפחות שעות שינה..
האימון התחיל סבבה, סקוואט ודדליפט שהלכו מעולה, פנדלאי רואו שהיה על הפנים, בנץ' פרס [85 ל5\4\3] שאחריו הרגשתי כאבים במרכז החזה [בשקע הזה] ופרס בסדר..
כן כעיקרון אתה אמור לעמוד יחסית רחב ולפתוח ברכיים וככה בעצם תהיה לך יציבות כשאתה מרים משקל גבוה, אחרת אם לא תעמוד יציב ותמשוך 70 ק"ג נגיד המשקל ימשוך אותך למטה ואתה תיפול [קצת מזכיר את אחי הקטן, נתתי לו לעשות פנדלי עם 40 ק"ג והוא פשוט עף קדימה 😆]
ד"א, זה לא עבד ממש טוב, עמדתי רחב, פתחתי ברכיים, והיה ממש על הפנים, המשקל הרגיש כבד מאוד והיה קשה להגיע לתנועה מלאה, לא ממש קשה, אבל קשה..
הרגיש לי על הפנים..

ואיך הולך החימום בSS? אני חושב שהתבלבלתי לגמרי בחימום וזה מה שדפק אותי בבנץ'.

• פותח/ת השרשור
עידכונים מהיום: נא לא להתייחס לצלם, הוא סתם מדבר שטויות בכוונה ומנסה לצחוק עליי.
יש פיקשוש קל באחד הסטים בסקוואט.

בנץ' על הפנים, 3\3\3 אחרי שפעם קודמת היה 5\4\3. [לא מחשיב חזרות שעזרו לי]. עשיתי היום את החישוב ע"פ הקובץ של ריפטו [זה בLBS נכון?] והרגשתי קצת עייף אחריו, סט אחרון של חימום אני יעשה רק חזרה אחת.
אשמח לתגובות!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בסקוואט עדיין יותר מהר מדי, ואתה לא עושה היפ דרייב.
תודה על התגובה, המהירות בטח תסתדר עם המשקל, ואתה בטוח לגבי ההיפ דרייב? כי אני מרים דרך הגב התחתון..
בכל מקרה, כרגיל, אני אימון הבא יצלם שוב ואתקן טעויות, סוף סוף אני שומר על צוואר ישר.

ד"א, מה עם הדדליפט?

תודה על התגובה, המהירות בטח תסתדר עם המשקל, ואתה בטוח לגבי ההיפ דרייב? כי אני מרים דרך הגב התחתון..
בכל מקרה, כרגיל, אני אימון הבא יצלם שוב ואתקן טעויות, סוף סוף אני שומר על צוואר ישר.

ד"א, מה עם הדדליפט?
התחת גבוה מידי(גם לי הייתה את הבעיה הזאת), שהתחת יהיה פחות או יותר בגובה המרפק.
וזה נראה כאילו אתה לא מספיק מכווץ בגב התחתון ובבבטן, ותנסה לדחוף את החזה למעלה כמה שיותר לפני העליה.

• פותח/ת השרשור
התחת גבוה מידי(גם לי הייתה את הבעיה הזאת), שהתחת יהיה פחות או יותר בגובה המרפק.
וזה נראה כאילו אתה לא מספיק מכווץ בגב התחתון ובבבטן, ותנסה לדחוף את החזה למעלה כמה שיותר לפני העליה.
בטוח לגבי גובה הישבן? כי אני משתדל לעקוב אחרי הסטאפ אפ של ריפטו..
ואני יעבוד על זה, תודה!

בטוח לגבי גובה הישבן? כי אני משתדל לעקוב אחרי הסטאפ אפ של ריפטו..
ואני יעבוד על זה, תודה!

זה מה שהעירו לי, וברגע שתיקנתי את זה הכאבי גב שהיו לי כמעט ונעלמו, מה גם שיותר קל להעמיס משקלים עכשיו 😃

• פותח/ת השרשור
טוב, תיקונים מהיום, אני מאמין שההיפ דרייב תוקן אחרת אין לי מושג מה לעשות..
ד"א, יש FAIL באחד הסירטונים..
נא לא להקשיב לחברים הסתומים של, תודה.
סקוואט, לא משהו, באתי עם מכנס לא מתאים והיה לא נוח.

פרס, לדעתי הלך בסדר גמור, חלק מהחזרות קצת איטיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הקפצה, זה די דחוף, מחר יש לי אימון וגם סקוואט, זה ממש חשוב..

• פותח/ת השרשור
עידכון מהיום:
סקוואט: 55KG, השלמה מפעם קודמת, הלך בסדר.

פרס: טכניקה משתפרת, 50 קילו, קצת מתקשה, אבל 5\5\5, מופתע מאוד מהסט השלישי.

פנדלאי רואו: 65 קילו, קצת צ'יטים. אני מרגיש שאני ממצא את התרגיל, כנראה בהמשך נחליף אותו.

רק סט אחד, הפלא האידיוט הזה מתחיל לשגע, בסוף אני ישבור אותו!..

יאללה חברים, לא לפחד להעיר הערות, מקבל הכל.
האם לדעתכם נפתרה בעיית ההיפ דרייב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית