שאלה | כמה דברים בתכנית AB

• פותח/ת השרשור sun113
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איפה המנהלים?? ולמה לא נותנים באן לITZIKB הוא סתם מטעה אנשים..
SUN113 תקח תכנית מפה http://www.kilogram.co.il/570/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%94/
כמו שכתב לך המנהל למעלה.. ולפעם הבאה אל תקשיב לכל פלוץ בפורום

אני לא יודע כבר למי להקשיב...
ואיזה תכנית מומלצת משם ?

איפה המנהלים?? ולמה לא נותנים באן לITZIKB הוא סתם מטעה אנשים..
SUN113 תקח תכנית מפה http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
כמו שכתב לך המנהל למעלה.. ולפעם הבאה אל תקשיב לכל פלוץ בפורום

מצטער אחי, רק עכשיו הבנתי שכל העולם עבר ל-SS, לא משנה מה המטרה, SS זה הפתרון, להשמין-SS
להרזות-SS, להתחזק-SS, לעלות מסה-SS.
אני גם בדיוק עברתי על התמונות של חברי הפורום, כולם סוסים אחד אחד, אני רואה איך ה-SS נותן מסת שריר איכותית.

• פותח/ת השרשור
מצטער אחי, רק עכשיו הבנתי שכל העולם עבר ל-SS, לא משנה מה המטרה, SS זה הפתרון, להשמין-SS
אני גם בדיוק עברתי על התמונות של חברי הפורום, כולם סוסים אחד אחד, אני רואה איך ה-SS נותן מסת שריר איכותית.
אתה צודק ,אין מצב שאני עושה SS ,חבר שלי עשה "מסה נקייה" ,הוא התחיל עם 11% שומן ואחרי חצי שנה 18% שומן ,ואין עליו מסת שריר בשיט ,והוא הגיע למשקלי עבודה מכובדים ,והוא מצטער על היום שהוא התחיל SS..

אתה צודק ,אין מצב שאני עושה SS ,חבר שלי עשה "מסה נקייה" ,הוא התחיל עם 11% שומן ואחרי חצי שנה 18% שומן ,ואין עליו מסת שריר בשיט ,והוא הגיע למשקלי עבודה מכובדים ,והוא מצטער על היום שהוא התחיל SS..

אני עשיתי SS וזאת אחלה תכנית למטרות מסוימות והשגתי ממני תוצאות יפות ביחוד ברגליים, אבל בשביל המטרה שלך כרגע זה לא מתאים.
תעשה את התכנית כמו שהיא, תגיע לתוצאות טובות, אם יבוא לך תעלה תמונות ואולי חלק מהאנשים יקבלו קצת שכל.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי SS וזאת אחלה תכנית למטרות מסוימות והשגתי ממני תוצאות יפות ביחוד ברגליים, אבל בשביל המטרה שלך כרגע זה לא מתאים.
תעשה את התכנית כמו שהיא, תגיע לתוצאות טובות, אם יבוא לך תעלה תמונות ואולי חלק מהאנשים יקבלו קצת שכל.
אין בעיה ,חבר שלי עם אותה מטרה כמו שלי ,רק הוא חשב שSS תתאים לא אבל היא ממש לא ,הוא סוג של PowerLifter ,מרים משקלים כבדים ,אבל נראה זוועה..

🙌

אין בעיה ,חבר שלי עם אותה מטרה כמו שלי ,רק הוא חשב שSS תתאים לא אבל היא ממש לא ,הוא סוג של PowerLifter ,מרים משקלים כבדים ,אבל נראה זוועה..

מה שקורה, כשאתה עובד רק על כח ותרגילים מורכבים בלבד לטווח חזרות נמוך, השריר פשוט לא מקבל צורה יפה, לכן אם תסתכל על פאוורליפטרים אתה תראה שאין להם מסה יפה.
למשל בחזה- לא מספיק רק ללחוץ ל-5 חזרות, צריך גם לתת תרגילים מבודדים כמו פלייס כדי ממש למתוח את החזה וכו', ככה השריר מקבל את הצורה היפה.
הרוב פה יצחקו עליי ויגידו שאני מדבר שטויות, אבל סה''כ הם פשוט לא יודעים, כל מה שאני אומר אגב זה לא המצאה שלי, יש לך המון סרטונים של בודיבילדרים שמדברים ומסבירים איך צריך לעבוד על השריר, זה שהם משתמשים בסייקלים זה רק יתן להם תוצאות הרבה יותר טובות, אבל הבסיס עצמו הוא זהה לכולם.
לא ראיתי בודיבילדר אחד שעושה SS וכו'.

לא אמרתי שיעשה SS תאמין לי אני מבין אותו ואותך
אבל התכנית שהוא הביא היא אחת הגרועות התרגילים לא משהו החלוקה שלהם ומספר הסטים פשוט גרוע ולא טוב..
לכן הציעו לך ונתנו לך קישור לתכנית אימנים AB שכתובה באתר קילוגרם שהיא הרבה יותר טובה..

לא אמרתי שיעשה SS תאמין לי אני מבין אותו ואותך
אבל התכנית שהוא הביא היא אחת הגרועות התרגילים לא משהו החלוקה שלהם ומספר הסטים פשוט גרוע ולא טוב..
לכן הציעו לך ונתנו לך קישור לתכנית אימנים AB שכתובה באתר קילוגרם שהיא הרבה יותר טובה..

אם תשים לב, אתה תראה שהתכנית AB שיש בפורטל היא די זהה, ההבדל היחידי שהוא עושה עוד תרגיל לידיים וזה לא כזה קריטי.
בתכנית שהוא נתן אין יותר מדי נפח, אם תסתכל על אנשים אחרים אתה תראה שהם עושים 4ו-5 תרגילים לכל שריר שזה באמת מוגזם.
ככה שישר לבוא ולהגיד שאני מטעה זה ממש לא נכון, במיוחד לאור העובדה שאני מדבר מתוך ניסיון שלי ושל אחרים שאני מתאמן איתם.
וכשאתה אומר לו להקשיב למנהל אתה בעצם אומר לו לעשות SS, מימיי לא ראיתי שאחד המנהלים המליץ פה על תכנית פיצולים.

אם תשים לב, אתה תראה שהתכנית AB שיש בפורטל היא די זהה, ההבדל היחידי שהוא עושה עוד תרגיל לידיים וזה לא כזה קריטי.
בתכנית שהוא נתן אין יותר מדי נפח, אם תסתכל על אנשים אחרים אתה תראה שהם עושים 4ו-5 תרגילים לכל שריר שזה באמת מוגזם.
ככה שישר לבוא ולהגיד שאני מטעה זה ממש לא נכון, במיוחד לאור העובדה שאני מדבר מתוך ניסיון שלי ושל אחרים שאני מתאמן איתם.
וכשאתה אומר לו להקשיב למנהל אתה בעצם אומר לו לעשות SS, מימיי לא ראיתי שאחד המנהלים המליץ פה על תכנית פיצולים.
התכוונתי שיסתכל בקישור
אבל בסדר טעות שלי הייתה להגיד עלייך שאתה מטעה אני מבין אותך ממש למה אני רואה שיש כמה במכון שפה בפורום היו קוראים להם ליצנים אבל בתכלס הם נראים יותר טוב מרוב הפורום
אני פשוט יותר מידי בתוך הקטע של התכניות כח ולשנות עכשיו את צורת החשיבה יהיה לי קשה
וסתם בשביל להבין תביא לי תכנית AB שלך מחולקת יפה עם תרגילים מורכבים גם

התכוונתי שיסתכל בקישור
אבל בסדר טעות שלי הייתה להגיד עלייך שאתה מטעה אני מבין אותך ממש למה אני רואה שיש כמה במכון שפה בפורום היו קוראים להם ליצנים אבל בתכלס הם נראים יותר טוב מרוב הפורום
אני פשוט יותר מידי בתוך הקטע של התכניות כח ולשנות עכשיו את צורת החשיבה יהיה לי קשה
וסתם בשביל להבין תביא לי תכנית AB שלך מחולקת יפה עם תרגילים מורכבים גם
פלג גוף תחתון (A)
סקוואט 3×12-15 אני כרגע מנסה טווח חזרות גבוה, בד''כ אני על 8 חזרות בזה.
דד ליפט ברגליים ישרות 3X12
פשיטת ברכיים 3X10-12
כפיפת ברכיים 3X10-12'
קירוב והרחקת ירך- 3X12(אני עושה קירוב ואז ישר הרחקה כדי לקצת בזמן)
תאומים בעמידה 6X15
קצת כפיפות בטן.

.
פלג גוף עליון (B)
לחיצת חזה 3X12 אחר כך אני מוסיף עוד סט עם משקל נמוך והולך על איזה 15 חזרות.
פלייס בקייבל קרוס- 3X12
לחיצת חזה עליון במכונה- 3X12
מתח- 3X7 (בגדול אני עושה כמה שאני יכול)
חתירה בפולי תחתון 3X12
משיכת פולי עליון מאחורי הראש- 3X12
לחיצת כתפיים עם משקולות- 3X12
הרחקת כתפיים עם משקולות- 2X12(אני עושה את זה בסופר סט ביחד עם הלחיצת כתפים)
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולות- 3X12
פטישים עם משקולות- 3X12
כפיפת מרפקים עם מוט W בעמידה 3X12(אני בכוונה נותן דגש ליד קדמית כי אני אוהב לעבוד עליה)
פשיטת מרפקים בעמידה עם מוט כלשהו- 3X12

כל אימון לוקח לי בערך שעה ורבע, בגדול זאת התכנית של לייל מקדונלד אבל שיניתי אותה כמובן.
אני גם מתאמן כמעט 3 שנים ככה שאת רוב המסה שלי די השגתי ועכשיו קצת יותר קשה לי להתקדם אבל אני די מרוצה מהתכנית, גם הכתפיים מקבלות הרבה מנוחה בתכנית הזאת.
ואגב, אין לך מה לשנות את החשיבה, אני מאמין בלשלב, לעשות גם פיצולים וגם כח, לחלק את זה למשך השנה, למשל 3 חודשים תעשה תכנית כח וכל השאר פיצולים.

נערך לאחרונה:
לייל הוא ממש לא סמכות בענייני אימונים. תעשו מה שבא לכם ותבזבזו את הזמן של עצמכם. אנחנו את שלנו אמרנו. תעלה תמונות עוד חודשיים מהתכנית המטורפת והמהוללת שלך, שכולנו נחכים. 😆

מה שקורה, כשאתה עובד רק על כח ותרגילים מורכבים בלבד לטווח חזרות נמוך, השריר פשוט לא מקבל צורה יפה, לכן אם תסתכל על פאוורליפטרים אתה תראה שאין להם מסה יפה.
למשל בחזה- לא מספיק רק ללחוץ ל-5 חזרות, צריך גם לתת תרגילים מבודדים כמו פלייס כדי ממש למתוח את החזה וכו', ככה השריר מקבל את הצורה היפה.
הרוב פה יצחקו עליי ויגידו שאני מדבר שטויות, אבל סה''כ הם פשוט לא יודעים, כל מה שאני אומר אגב זה לא המצאה שלי, יש לך המון סרטונים של בודיבילדרים שמדברים ומסבירים איך צריך לעבוד על השריר, זה שהם משתמשים בסייקלים זה רק יתן להם תוצאות הרבה יותר טובות, אבל הבסיס עצמו הוא זהה לכולם.
לא ראיתי בודיבילדר אחד שעושה SS וכו'.

יש הרבה בילדרים שהתחילו מפאוורליפטינג. במכון שלי יש בילדר תחרותי שהתחיל מפאוורליפטינג. אם סרטונים של באדי בילדרים זה הרפרנס שלך, שיהיה לך בהצלחה.

יש הרבה בילדרים שהתחילו מפאוורליפטינג. במכון שלי יש בילדר תחרותי שהתחיל מפאוורליפטינג. אם סרטונים של באדי בילדרים זה הרפרנס שלך, שיהיה לך בהצלחה.

נכון, גם לוליק(אם שמעת עליו) התחיל מפאוורליפטינג והוא עשה הסבה לבילדר(לא יודע אם הוא עדיין כזה), אבל אם תשאל אותו הוא יגיד לך שהוא בחיים לא עשה SS ואת כל שאר התכניות האלה שאתם מפרסמים.
ורוב הילדרים לא התחילו מליפטינג ככה שמה שאתה אומר ממש לא רלוונטי.
הרפרנס שלי זה אני בעצמי ועוד חבר'ה מהמכון שמגיעים לתוצאות יפות מתכניות פיצולים.

והרפרנס שלנו זה רוב הפורום שטחן מים בפיצולים ללא הצדקה, והתחיל לראות תוצאות רק מתכניות כוח.

והרפרנס שלנו זה רוב הפורום שטחן מים בפיצולים ללא הצדקה, והתחיל לראות תוצאות רק מתכניות כוח.

אבל תוצאות במה??
הם רואים תוצאות בכח ועל זה אני בכלל לא מתווכח איתך.
מבחינת מסה אין יותר מדי, ואם כן אז אני לא יודע מי מחק את כל התמונות.

נכון, אז? המצב מאז רק השתפר - יותר מסיבי ויותר חטוב.

Back
למעלה תחתית