הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תמונות של בודיבלדרים שמתו כתוצאה מבעיות שונות

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390

אני לא בעד או נגד סטרואידים ככי גם אני עשיתי כמה סייקלים בחיים שלי , אבל בכל זאת מה אתם אומרים ?
אני יודע שלא הוכח קשר ישיר בין סטרואידים לבין מחלות לב .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לדעת, כי מחלות לב זה נפוץ אצל כל העולם, אבל אני מאמין שעצם זה שהם יורדים לאחוזי שומן כלכך נמוכים זה כבר מזיק לבריאות.
יכול גם להיות שהם הגזימו עם מינונים.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת, כי מחלות לב זה נפוץ אצל כל העולם, אבל אני מאמין שעצם זה שהם יורדים לאחוזי שומן כלכך נמוכים זה כבר מזיק לבריאות.
מסכים איתך , מחלות לב אכן נפוצות בכל העולם אין ספק שסטרואידים זה לא בריא אבל אני מעריך שלא ניתן לדעת ,
וכן בטוח שהם הגזימו עם המינונים .

בילדרים הם לא אנשים בריאים(רובם) , לא רק התזונה שלהם או החומרים שלהם , זה כ''כ הרבה דברים שהם עושים שהם פשוט לא בריאים !

נערך לאחרונה:

חח מזה הגזימו עם מינונים ?
מה אתה חושב שהם עושים סייקל של חובבנים לעלות -10-5 קילו?
אין מה לעשות זה חלק מהקרבה שלך לפיתוח הגוף, הכי צעיר 22 ,
ברור שיש קשר צורם בין פיתוח גוף ברמה גבוה לבין מוות בגיל צעיר.

חח מזה הגזימו עם מינונים ?
מה אתה חושב שהם עושים סייקל של חובבנים לעלות -10-5 קילו?
אין מה לעשות זה חלק מהקרבה שלך לפיתוח הגוף, הכי צעיר 22 ,
ברור שיש קשר צורם בין פיתוח גוף ברמה גבוה לבין מוות בגיל צעיר.
ו
הם לא רק רובם לא בריאים, כולם שם לא בריאים,כמעט 99.999% מתים "בטרם עת"

התכוונתי שהם הגזימו ביחס לבילדרים אחרים, שהם פשוט היו חסרי אחריות.
ובילדרים דווקא מבחינה תזונתית שומרים על בריאות יותר מכולם אז זה לא כלכך נכון להגיד שהם לא בריאים,זה לא שכל יום שומעים שבילדר מת.

ובילדרים דווקא מבחינה תזונתית שומרים על בריאות יותר מכולם אז זה לא כלכך נכון להגיד שהם לא בריאים,זה לא שכל יום שומעים שבילדר מת.

מזה בריאים חבל על הזמן, עושים סייקלים מטורפים+ סמים + שומרים ל אחוז שומן מתחת ל6-5.
בריאות !

• פותח/ת השרשור
בריאים הם ממש לא בריאים , לדעתי הפרמטר העיקרי הוא המינונים המטורפים שהם לוקחים נונסטופ, וכמובן אחוזי השומן הנמוכים.

גם האוכל שהם תוחנים גם כן זה לא בריא,האימונים שלהם מאוד מאוד קשים,זה כבר לא בריא,וכמובן הסייקלים שלהם.
בודיבילדינג מקצועי זה דבר לא בריא,אין פה דיון על זה.

בתקופה של מנזר הם לא היו עושים סייקלים כאלה מטורפים, אבל כמעט כל מה שהם היו לוקחים היה בצורה אוראלית (רעיל יותר).

אם אני לא טעוה אנדרס מנצור שבדקו את הגופה שלו היה לו כמעט אם לא את כל סוגי הסרטן בגוף + היו תמונות של הגופה שלו לא יודע אם זה עדיין זמין אבל הכול היה שחור ורקוב מבפנים(בכל זאת הבן אדם היחיד שחי שתועד אם האחוז שומן הכי נמוך בעולם)

אם אני לא טעוה אנדרס מנצור שבדקו את הגופה שלו היה לו כמעט אם לא את כל סוגי הסרטן בגוף + היו תמונות של הגופה שלו לא יודע אם זה עדיין זמין אבל הכול היה שחור ורקוב מבפנים(בכל זאת הבן אדם היחיד שחי שתועד אם האחוז שומן הכי נמוך בעולם)
לא מוצא שום באדיבילדר בשם אנדרס מנצור, תוכל לספק תמונות?

לא מוצא שום באדיבילדר בשם אנדרס מנצור, תוכל לספק תמונות?

http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_Münzer

"Andreas M�nzer (October 25, 1964 – March 14, 1996) was an Austrian professional bodybuilder renowned for his extremely low bodyfat levels...."

אם אני לא טועה היה לו 2.5 א''ש או 2.3א''ש לא בדיוק בטוח.

עריכה : אם תחפש andreas munzer autospy או andreas munzer death או משהו כזה תשחק אם המילים תמצא את התמונות שלו לא בטוח אבל אם הן עדיין קיימות אחרי המוות

נערך לאחרונה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_M%C3%BCnzer

"Andreas M�nzer (October 25, 1964 – March 14, 1996) was an Austrian professional bodybuilder renowned for his extremely low bodyfat levels...."

אם אני לא טועה היה לו 2.5 א''ש או 2.3א''ש לא בדיוק בטוח.

עברתי על התמונות שלו ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין באדיבילדרים אחרים, אחוז השומן שלו נראה אחוז שומן טיפוסי לבאדיבילדר.

עברתי על התמונות שלו ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין באדיבילדרים אחרים, אחוז השומן שלו נראה אחוז שומן טיפוסי לבאדיבילדר.

בתמונות קצת קשה לראות, אבל הוא ממש הגזים וירד לאחוז שומן ממש ממש נמוך, יותר מהבודיבילדרים של היום.
תעביר ל-1:58, תראה איך ממש רואים את כל השריר-

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הוא נחשב לבילדר הכי יבש וחטוב בהיסטוריה
http://www.pumpingironmag.org/odd/attachment.php?attachmentid=21129&stc=1&d=1268934789

http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=153126.0;attach=170814;image

ותמונה של מנצור היום(אותי זה לא הגעיל אבל לא אחראי על מישהו אחר שיכנס וזה יגעיל אותו)
http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=153126.0;attach=171070;image

גם בודי בילדינג וגם פאורליפטינג ממש לא בריא ,זה נשמע כאילו אתם אומרים שרק להיות בילדר זה לא בריא בשתי הענפים יש סטרואידים בכמויות ואימונים מטורפים וגם מוות כתוצאה מזה .

גם התזונה של בילדרים לא ממש בריאה. חלקם לא מקפידים לצרוך סוגים חיוניים של שומן.

רק בחזה, בשאר הכל כרגיל, וזה רק בתמונה הזו..

חחחחחחח התמונה של השלד הרגה אותי, הוא נראה כמו אמזונה מתה עם השיער הזה!
רק בחזה?
תראה לי תמונה של בילדר אחר שהדלתא והקוודס שלו נראים ככה.

רק בחזה, בשאר הכל כרגיל, וזה רק בתמונה הזו..

חחחחחחח התמונה של השלד הרגה אותי, הוא נראה כמו אמזונה מתה עם השיער הזה!
רק בחזה?
תראה לי תמונה של בילדר אחר שהדלתא והקוודס שלו נראים ככה.

Back
למעלה תחתית