עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים איתך , מחלות לב אכן נפוצות בכל העולם אין ספק שסטרואידים זה לא בריא אבל אני מעריך שלא ניתן לדעת ,אי אפשר לדעת, כי מחלות לב זה נפוץ אצל כל העולם, אבל אני מאמין שעצם זה שהם יורדים לאחוזי שומן כלכך נמוכים זה כבר מזיק לבריאות.
יכול גם להיות שהם הגזימו עם מינונים.
אי אפשר לדעת, כי מחלות לב זה נפוץ אצל כל העולם, אבל אני מאמין שעצם זה שהם יורדים לאחוזי שומן כלכך נמוכים זה כבר מזיק לבריאות.
אי אפשר לדעת, כי מחלות לב זה נפוץ אצל כל העולם, אבל אני מאמין שעצם זה שהם יורדים לאחוזי שומן כלכך נמוכים זה כבר מזיק לבריאות.
התכוונתי שהם הגזימו ביחס לבילדרים אחרים, שהם פשוט היו חסרי אחריות.
ובילדרים דווקא מבחינה תזונתית שומרים על בריאות יותר מכולם אז זה לא כלכך נכון להגיד שהם לא בריאים,זה לא שכל יום שומעים שבילדר מת.
לא מוצא שום באדיבילדר בשם אנדרס מנצור, תוכל לספק תמונות?אם אני לא טעוה אנדרס מנצור שבדקו את הגופה שלו היה לו כמעט אם לא את כל סוגי הסרטן בגוף + היו תמונות של הגופה שלו לא יודע אם זה עדיין זמין אבל הכול היה שחור ורקוב מבפנים(בכל זאת הבן אדם היחיד שחי שתועד אם האחוז שומן הכי נמוך בעולם)
לא מוצא שום באדיבילדר בשם אנדרס מנצור, תוכל לספק תמונות?
עברתי על התמונות שלו ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין באדיבילדרים אחרים, אחוז השומן שלו נראה אחוז שומן טיפוסי לבאדיבילדר.http://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_M%C3%BCnzer
"Andreas M�nzer (October 25, 1964 – March 14, 1996) was an Austrian professional bodybuilder renowned for his extremely low bodyfat levels...."
אם אני לא טועה היה לו 2.5 א''ש או 2.3א''ש לא בדיוק בטוח.
עברתי על התמונות שלו ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין באדיבילדרים אחרים, אחוז השומן שלו נראה אחוז שומן טיפוסי לבאדיבילדר.
עברתי על התמונות שלו ואני לא רואה שום הבדל בינו לבין באדיבילדרים אחרים, אחוז השומן שלו נראה אחוז שומן טיפוסי לבאדיבילדר.
רק בחזה, בשאר הכל כרגיל, וזה רק בתמונה הזו..http://www.google.co.il/imgres?hl=i...sp=20&ved=1t:429,r:2,s:0,i:74&biw=960&bih=638
אתה באמת לא רואה כאן הבדל בינו לאחרים ?
גם התזונה של בילדרים לא ממש בריאה. חלקם לא מקפידים לצרוך סוגים חיוניים של שומן.התכוונתי שהם הגזימו ביחס לבילדרים אחרים, שהם פשוט היו חסרי אחריות.
ובילדרים דווקא מבחינה תזונתית שומרים על בריאות יותר מכולם אז זה לא כלכך נכון להגיד שהם לא בריאים,זה לא שכל יום שומעים שבילדר מת.
רק בחזה?רק בחזה, בשאר הכל כרגיל, וזה רק בתמונה הזו..
חחחחחחח התמונה של השלד הרגה אותי, הוא נראה כמו אמזונה מתה עם השיער הזה!
רק בחזה?רק בחזה, בשאר הכל כרגיל, וזה רק בתמונה הזו..
חחחחחחח התמונה של השלד הרגה אותי, הוא נראה כמו אמזונה מתה עם השיער הזה!