הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון תמונות של בודיבלדרים שמתו כתוצאה מבעיות שונות

גם התזונה של בילדרים לא ממש בריאה. חלקם לא מקפידים לצרוך סוגים חיוניים של שומן.

רק בחזה?
תראה לי תמונה של בילדר אחר שהדלתא והקוודס שלו נראים ככה.

רק בחזה?
תראה לי תמונה של בילדר אחר שהדלתא והקוודס שלו נראים ככה.
נשמה, באדיבילדרים ממש לא מעניינים אותי.. אני לא יושב וחוקר להם כל ס"מ בגוף ובודק אחוזי שומן, בסה"כ אומר לך מראה כללי שהוא נראה כמו באדיבילדר ממוצע.

הרשימה הזו היא אמנם קשה וצריכה להדליק נורת הזהרה לעוסקים בענף, אך היא קטנה ומצומצמת ומתייחסת רק לאלה שסיימו את חייהם ולא לאנשים שחלו מאוד, כמו ארנולד שוורצנגר ושהיו קרובים למוות אך ניצלו בסופו של דבר. אם היו מוסיפים גם אותם, הסרטון הזה היה הופך מתשדיר הסברה ברמה של משרד הבריאות לסרט אימה בתלת מימד לכל אדם העוסק בפיתוח גוף. מצד שני צריך לזכור שביחד עם כל אחד מהנפטרים היו על הבמה עוד עשרה מתחרים שחלקם צרכו יותר חומרים והתאמנו לא פחות קשה והם עדיין בחיים-חלקם אפילו בריאים.
אחוזי השומן הנמוכים שהמתחרים בענף מגיעים אליהם עשויים ליצור בעיות, אבל הם לא מחזיקים יותר ממספר שבועות בשנה. מרבית המתחרים נמצאים רוב השנה באוף סיזן על אחוזי שומן גבוהים, אשר נוסקים לעיתים לרמות שמביאות את ה-BMI שלהם לדומה לזה של מתמודדים בלרדת בגדול, כשכל זה נעשה ב"שיחרור חגורה" תזונתי אשר כולל גם ג'אנק פוד ואלכוהול, ביחד עם ויתור מוחלט על אימוני אירובי.
אם רוצים קצת לצאת מגבולות ה-BB וה-PL אפשרלהוסיף לרשימת המתים את החללים של ההאבקות המקצוענית (במיוחד אלה של השנים באחרונות) שגם ביניהם יש הרבה שסיימו את החיים לפני גיל 45 וככל הנראה גם במקרים אלו ההורמונים והאימונים האינטנסיביים לקחו חלק במוות, אך מרביתם מעולם לא ירדו לאחוזי השומן שאליהם מגיעים מפתחי גוף.

מעניין אם הם מתו בתקופת חיטוב או במסה
אולי לא סתם הוציאו מחוץ לחוק שורפי שומן מסוימים

הרשימה הזו היא אמנם קשה וצריכה להדליק נורת הזהרה לעוסקים בענף, אך היא קטנה ומצומצמת ומתייחסת רק לאלה שסיימו את חייהם ולא לאנשים שחלו מאוד, כמו ארנולד שוורצנגר ושהיו קרובים למוות אך ניצלו בסופו של דבר. אם היו מוסיפים גם אותם, הסרטון הזה היה הופך מתשדיר הסברה ברמה של משרד הבריאות לסרט אימה בתלת מימד לכל אדם העוסק בפיתוח גוף. מצד שני צריך לזכור שביחד עם כל אחד מהנפטרים היו על הבמה עוד עשרה מתחרים שחלקם צרכו יותר חומרים והתאמנו לא פחות קשה והם עדיין בחיים-חלקם אפילו בריאים.
אחוזי השומן הנמוכים שהמתחרים בענף מגיעים אליהם עשויים ליצור בעיות, אבל הם לא מחזיקים יותר ממספר שבועות בשנה. מרבית המתחרים נמצאים רוב השנה באוף סיזן על אחוזי שומן גבוהים, אשר נוסקים לעיתים לרמות שמביאות את ה-BMI שלהם לדומה לזה של מתמודדים בלרדת בגדול, כשכל זה נעשה ב"שיחרור חגורה" תזונתי אשר כולל גם ג'אנק פוד ואלכוהול, ביחד עם ויתור מוחלט על אימוני אירובי.
אם רוצים קצת לצאת מגבולות ה-BB וה-PL אפשרלהוסיף לרשימת המתים את החללים של ההאבקות המקצוענית (במיוחד אלה של השנים באחרונות) שגם ביניהם יש הרבה שסיימו את החיים לפני גיל 45 וככל הנראה גם במקרים אלו ההורמונים והאימונים האינטנסיביים לקחו חלק במוות, אך מרביתם מעולם לא ירדו לאחוזי השומן שאליהם מגיעים מפתחי גוף.

תגיד לי ארנולד חי? כן הוא חי , אתה יודע כמה מעקפים,צינטורים, והתקפי לב הוא קיבל ? (= זה חיים?
בפיתוח גוף כולם חולים\מתים אין ויכוח, בכל ענף מקצועי זה כך, משתתפים באולמפידה לא חיים הרבה, כל תחום בענף הספורט פוגע.
השאלה היא עם עצמך מתי הטוב הופך לרע.

רק בחזה, בשאר הכל כרגיל, וזה רק בתמונה הזו..

חחחחחחח התמונה של השלד הרגה אותי, הוא נראה כמו אמזונה מתה עם השיער הזה!

הקפתי לך בעיגולים, תחפש את זה אצל אנשים אחרים...

סליחה על הדאבל.

קבצים מצורפים

• 1995_arnold_classic_review_b.jpg
    1995_arnold_classic_review_b.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 308

סליחה על הדאבל.
שוב אחי, באדיבילדינג לא מעניין אותי אז טבעי שאני לא אשים לב לדברים הקטנים האלה בדיוק כמו שאתה לא חובב אופרה ולא תוכל להבדיל בין שירת חזה לשירת ראש.

סליחה על הדאבל.
חולני - זה באמת לא אנושי להדיע לאחוז שומן שכזה - דרך אגב אתה יודע אולי באיזה אחוז בדיוק מדובר?
ועוד משהו בניתוח הגופה שלו הלב שלו היה באיזור ה650 גרם שלב ממוצע בגודל 300-350 גרם ....

חולני - זה באמת לא אנושי להדיע לאחוז שומן שכזה - דרך אגב אתה יודע אולי באיזה אחוז בדיוק מדובר?
ועוד משהו בניתוח הגופה שלו הלב שלו היה באיזור ה650 גרם שלב ממוצע בגודל 300-350 גרם ....

הגופה הזאת , נרא לי הבולשיט....
האחוז שומן שלו היה פחות 3 הלגיטימי שראיתי, הוא היה יבש מאוד , לדעתי יותר יבש ממה שמישהוא יכול להגיע גם בעוד מאה שנה.
כן הלב שלו היה כמו משאית גרר קטנה חח.

הגופה הזאת , נרא לי הבולשיט....
האחוז שומן שלו היה פחות 3 הלגיטימי שראיתי, הוא היה יבש מאוד , לדעתי יותר יבש ממה שמישהוא יכול להגיע גם בעוד מאה שנה.
כן הלב שלו היה כמו משאית גרר קטנה חח.
מצאתי את התמונה האולטימטיבית שמראה את אחוז השומן הנמוך שלו:
Andreas-Munzer-Famous-Bodybuilder.jpg

NOW THIS IS FREAKING CREEPY!

"Ray McNeil 1995 age 29 killed by his wife"
מה הלך שם?

עריכה:
פאק קראתי בתגובות ביוטיוב והבנתי שאשתו ירתה בו

נערך לאחרונה:
ראיתי דוגמא לסייקל של מונזר, בבית מרקחת יש פחות חומרים ממה שהיה אצלו בגוף. מה לעזאזל הוא חשב לעצמו?

באדיבילדרים הם עם שאוהב מסיבות, סמים ואלקוהול - אלו לא מתערבבים טוב עם סטרואידים ומשתנים למיניהם, לכן הכריסת כליות ועוד מגוון בעיות.

בילדרים הם לא אנשים בריאים(רובם) , לא רק התזונה שלהם או החומרים שלהם , זה כ''כ הרבה דברים שהם עושים שהם פשוט לא בריאים !
באדיבילדרים הם עם שאוהב מסיבות, סמים ואלקוהול - אלו לא מתערבבים טוב עם סטרואידים ומשתנים למיניהם, לכן הכריסת כליות ועוד מגוון בעיות.
יש לכם ריפרנס? 🤡
הוא נחשב לבילדר הכי יבש וחטוב בהיסטוריה
http://www.pumpingironmag.org/odd/attachment.php?attachmentid=21129&stc=1&d=1268934789

http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=153126.0;attach=170814;image

ותמונה של מנצור היום(אותי זה לא הגעיל אבל לא אחראי על מישהו אחר שיכנס וזה יגעיל אותו)
http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=153126.0;attach=171070;image
תודה על הגברת התיאבון אחשלי!

בתמונות קצת קשה לראות, אבל הוא ממש הגזים וירד לאחוז שומן ממש ממש נמוך, יותר מהבודיבילדרים של היום.
תעביר ל-1:58, תראה איך ממש רואים את כל השריר-

3:18
חחח סבתא רצה יותר מהר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר להאשים את הסטרואידים בזה.. נכון שזה לא בריא אבל אי אפשר לדעת, גם ארנולד לקח סטרואידים ושיהיה בריא הוא בן 60 ומשהו עכשיו 65 אם אני לא טועה והוא חיי מצויין.. שיהיה בריא

Back
למעלה תחתית