הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נערך ל-PSMF, רוצה לוודא שהכל בסדר

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
גיל: 13 (ולא מעניין אותי שאני קטן, אני אשרוד את זה כמו גדול. למעשה אני כמעט בן 14, חודשיים אם זה משנה, אבל בכל מקרה אני מוכן לדיאטה הזו ולא מוותר עליה)
גובה: 174
משקל: 68
RMR: כעיקרון 2135, אבל אני הולך הרבה בבית הספר = 2400 בערך, ומוסיף לזה כל יום סיבוב באזור של 200 קלוריות, אז זה יוצא בערך 2500 - 2600 קלוריות ביום.
אחוז שומן: 19% (נכון, אני לא נשמע כזה, אבל אני די שמן. לא ממש שמן, אבל יש לי בטן גדולה, עם שומן בירכיים הבומבסטיות שלי ובתכל'ס הרבה שומן בגוף, מינימום 18% שומן).
פעילות: כרגע אני בהפסקה, לא אירובי ולא משקולנות.
תוספים: אני הזמנתי אופטי מן, וויטמין C (מינון של 1000MG לכדור) של ויטה קוסט, מולטי מינרל (סידן + מגנזיום + ויטמין D3 ועוד כמה דברים שלא מעניינים) של ויטה קוסט וגם אומגה 3 שלהם (2126 מ"ג לכל כדור, אני אקח 3 כאלה ביום), ואחרון חביב בנפייבר- 5 כפות ששוות ל-19 גרם סיבים תזונתיים כדי להקל על הרעב.
תפריט:

בתוספת 6 גרם של OMEGA 3 ששווים 54 קלוריות.
גירעון: 1850 - 1900 קלוריות ביום.
מטרה: להוריד משהו כמו 4.5 - 6.5 KG שומן- אני לא רוצה להיות שחיף (;gasg), אבל אני גם לא מתכנן להישאר שמן. גוף נחמד, לא שלד ולא שמן- 12% שומן ~ 14% שומן.
אז מה דעתכם? התפריט בסדר? התוספים בסדר? יש צורך באומגה 3? הרי גם ככה יש לי 22 גרם שומן בתפריט, אז נראה לי די מיותר.
אם אתם רוצים אני אתן לכם קישורים לדף של המוצרים בויטה קוסט בשביל שתבינו במה מדובר והאם זה איכותי.
או שאם יש לכם הערה נוספת, בכיף.
אה, ופעם אחרונה- לא מוותר על הדיאטה! 🖕

נ.ב.
תיקנתי את התפריט והגירעון, הייתה לי טעות בחישוב החלבון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא שורף 2600 ביום שלא תתבלבל
RMR של 2100, עם עוד 45 דקות הליכה, ועוד שעה~ שאני הולך בבית הספר/לבית הספר/מהבית ספר (10 דקות הלוך, 10 חזור, ועוד הפסקה גדולה של 50 דקות + הפסקות קטנות של סך הכל שעה~), ככה שאני מוציא ככה ללא ספק.

תקשיב דבר ראשון הגוף שלך עדיין גדל וזה לא כאילו אתה כבר בן 16-17 שהגדילה כבר פחות משמעותית, זה נורא משמעותי ואם תתחיל לשחק עם הגוף שלך לך תדע מה יקרה.
דבר שני אין לך מושג בכלל מה זה לעשות דיאטה מהסוג הזה, אני עשיתי את UD 2.0 בתור חיטוב וזה היה פשוט גיהינום.
באימונים רציתי להתאבד כל היום חשבתי רק על לאכול פחמימות ובהעמסות חשבתי שאני הולך להתפוצץ מרוב אוכל.
בקיצור אפילו אם זה קצר יש סיבה ענקית שלא עושים את זה- זה דורש יותר כח רצון מכל דיאטה רגילה ומתונה שתעשה ואם אתה לא מסוגל לעשות אפילו דיאטה נורמלית אני מבטיח לך שאת זה לא תצליח.
עריכה: קלטתי שאמרתי לך רק למה אתה לא יכול.
בכל מקרה תנסה לעשות דיאטה רגילה ההתחלה תמיד הכי קשה כי אתה לא רגיל אבל תוכל להתנחם בירידה המהירה יחסית.
ברגע שתתרגל זה כבר יהיה הרבה יותר קל ולא תרגיש את זה כמעט.
אני מכיר את זה שרוצים תוצאות ומהר אבל חבל להיות סתם פזיז ולבזבז זמן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית